- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Manasına kattım bir çay kaşığıDirekt mi verdin canım mamasina mi kattiniz
Ben anne sütünü biberonla veriyorum ona kattım bir çay kaşığı. Faydası oldu rahatça yaptı kakasınıArkadaşlar merhaba oğlum tam bir aylık günde bi kaç kez mama alıyor haricinde sürekli emiyor bu gün dördüncü gün kakasını yapamiyor sırt göbek masajı yaptım fayda etmedi mamasina azıcık zeytinyağı katsam mi hiç yapan oldu mu
Tamam canim sağolasınManasına kattım bir çay kaşığı
Sağolasın canım onu da deneyeyim canım sıkıldı vallaBen anne sütünü biberonla veriyorum ona kattım bir çay kaşığı. Faydası oldu rahatça yaptı kakasını
Hiç sıkma canını normal olabiliyor bebeklerde kaka çıkmaması. Biz yoğun bakımda yatarken orda zorlanan bebeklere bunu uyguluyorlardı doktora danışarak. o yüzden rahatlıkla uyguladım bende.Sağolasın canım onu da deneyeyim canım sıkıldı valla
Şu çok işime yarıyor kundak şeklinde çünkü OwliKızlar kullandığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz
ocean mummy multivitamin kullanıyordum başka da bişey kullanmıyordum. yeterli olur mu acaba oKuşum hamileyken kullandığın vitaminlere devam et doktorum bana sütün kalitesi artması için ilaçlar yazdı devam ediyprum ilk 6 ay kullanırsan saçında dökülmez demişti dökülmedide çok şükür
Tablosu vardı 0.3 tog bu, dereceye göre giydiriyorum genelde uzun kollu zıbın ve çoraplı alt oluyoBunun içine ne giydiriyorsun canım uyurken
Sabah sgkya gittim doğum öncesi 5 günün beyanını verdi 5 iş günü içinde alacakmışım kalanı da ocak ayında raporum bitince beyan verilince alacakmışım canımİşte hastane raporu girmiş de muhasebenin onay vermesi gerekiyor canım. Sen sıkıştır onu mutlaka, eğer geçiştirirse bilgili bir mali müşavirden bilgi alıp nasıl yapacağını anlat bari. Önemli sonuçta ihmale gelmez.
Dün gece bir tartışma yaptık. Bakalım. Umarım sonuç alırım. Ama galiba geçmiş dönemdeki bazı davranışlarıni unutup affedemiyorum. Tamam ne manyak kocalar var. Benimki oldukça iyi ama manyak kocalarla karşılaştırıpta affedemem. Yapamıyorum. Psikolojik destek almak için hiwell diye bir uygulama indirdim bakalım...Bence bunu bir şekilde düzeltmek zorundasınız çünkü ilişkinize ciddi anlamda zarar verir bu durum. Çocukla ilgili de destek olması lazım sonuçta sadece senin bebeğin değil. Evet işe gidiyor ama sen de 24 saat bebek bakıyosun işe gitmek bebek bakmaktan daha kolay. Ciddi bir konuşma yapın kendine çeki düzen versin, iyi tamam diyip işin içinden çıkmasın. Ayy çok sinir olurum böyle şeylere ben.
Gözün aydın canımMerhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde
Soran herkese teşekkür ederim.
bizim doktor günde 2 çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı verebilirsin dedi ama 3 aylık bizimki. bebek zeytinyağları da satılıyor yumuşak içimArkadaşlar merhaba oğlum tam bir aylık günde bi kaç kez mama alıyor haricinde sürekli emiyor bu gün dördüncü gün kakasını yapamiyor sırt göbek masajı yaptım fayda etmedi mamasina azıcık zeytinyağı katsam mi hiç yapan oldu mu
o cok cok sesi bende de hep var engelleyemedim , öyle olunca gaz oluyomuş bebeklerde nasıl yapıcaz bilemedimBen yine emziremiyorum ya canım çok sıkkın gerçekten. Aktif emerken bir anda yine boş boş emip cokcok ses çıkarmaya başlıyor kavraması zayıflıyor. Tutuşumda da sorun yok aynı tutuşta aktif emerken bir anda memem ağzından kolayca çıkacak şekilde kavramayı bırakıyor. Haliyle doymuyor da bence, 20 dk sürecekken 1 saati geçiyor. Emzirme danışmanlığı aldığımda çözdük sandım ama olmadı
Yaa sizde de mi var? Kaç aylık bebişiniz ve kilo alımı/doyma durumu nasıl? Ben mama da veriyorum kilo alması azdı çünkü doktor mama takviyesi demişti. Mama vermesem bütün gün memede boş boş emecek ve doymayacak resmen çok sinirim bozuluyor bu konuya benimo cok cok sesi bende de hep var engelleyemedim , öyle olunca gaz oluyomuş bebeklerde nasıl yapıcaz bilemedim
Aynen benim de1 saattir memem emzik :)