2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Pişik için hametan’dan çok memnun kaldım ben bu arada, kızımın poposu bi kere biraz kötüce pişik olmuştu ertesi güne geçti hemen. Bunun aynı içerikli çinko oksit eklenmiş hamazinc adlı bir versiyonu var çinko oksitten ötürü daha iyiymiş şimdi de onu yazdı aile hekimimiz, hametan bitince ondan devam edeceğim

Evet yüzüne kuruluk varsa mustela stelatopia önerdi doktorumuz Amazon’dan bugün sipariş ettim ben de. Katlanan bölgelere de vücuduna sürdüğüm nemlendiriciden sürüyorum ben (ecowell, çok memnunum)
Ben mustela aldım ama sadece şampuanı kullanıyorm yüzüne bir kere yağını sürdüm egzama gibi şeyler çıktı belkide alerjisi vardır hala çözüm getiremedim o konuya

Pişik için hametan’dan çok memnun kaldım ben bu arada, kızımın poposu bi kere biraz kötüce pişik olmuştu ertesi güne geçti hemen. Bunun aynı içerikli çinko oksit eklenmiş hamazinc adlı bir versiyonu var çinko oksitten ötürü daha iyiymiş şimdi de onu yazdı aile hekimimiz, hametan bitince ondan devam edeceğim
Valla bende iksii de var sunnet sonrası oldu 1 haftadır geçmiyor bugün artık doktor hametan madecasol ve troysid karıştırıp sur dedi onu denemeye başladım sinirim bozuldu çocuğumun canı yanıyor çok gerçekten geçmiyor yani

Ben yine regl oluyo olabilir miyim ya daha 20 gün oldu🤔 tecrübeliler nasıl oluyo bu işler

İki ay bitince bitiyor. Herşeyi yaptırdık hiçbir şeyi çıkmadı sarılık kafanı takma
Bizde tüm tetkikleri özele gidip yaptırdık. Ab kan uyuşmazlığı dediler en son. İçimiz rahatladı. Devlette uzattılar da uzattılar ya da biz sonuna geldik haberimiz yok.

Bende natural kullanıyorum sürekli çiş sızdırıyor bıktım artık sürekli çamaşır yıkıyorum
Ben sleepy molfix bebem naturel kullandım. Bebem fena değildi yenidoğandı tabi ozaman. Ama en fenası molfix gece bile 2 3 kez üst baş değiştiğimi bilirim direk sızıyor. Paket bitsin diye gündüzleri takıyorum hem pişik hem sızdırma yapıyır. En son mgrosta primalarda indirim vardı denemek icin aldım rahat ettimZ

Ay bizde de bionatural pişik yaptı ya 🥲 Sızdırma için kesinlikle Molfix derim ben pişik olunca bez denemeye başladım, Baby Turco da pişik yaptı maalesef. Ki yapmasa da almazdım incecik aynı Sleepy yeşil paket gibi. Molfix’in bariyerleri o kadar güzel ki asla taşma sızdırma yapmıyor. Benim bebe kurtlu olduğundan bezi kaydırıyor geçen en uca yapmış bariyer tutmuş kakayı Sleepy olsa kesin taşmıştı. Erkek bebeklere özellikle Molfix öneriyorlar.

Molfix kullanan varsa Migros’ta 24-27 ekim arası 1 alana 1 bedava var kızlar aklınızda olsun 😍
Bende halbuki molfixten hiç memnun kalmadım ne zaman taksam kesin sızdırıyor bitsin diye bekliyorum bidaha bedava olsa almam. Bu arada daha iyi diye pure soft aldım mavi paket nasldır bilmem

X