- 17 Temmuz 2022
- 2.478
- 2.108
- 30
Geçti mi ne yaptın?Benimkinin de öyle oldu
Benim var şeffaf amaKızlar sizin jel gibi akıntınız var mı? Bazen sarı bazen beyaz bazen şeffaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti mi ne yaptın?Benimkinin de öyle oldu
Benim var şeffaf amaKızlar sizin jel gibi akıntınız var mı? Bazen sarı bazen beyaz bazen şeffaf
Baktım dizinin arkası da kızarmaya başlamış her gün bakmak lazım demek ki katlanan yerlere ya kıyamam ciğer gibi olmuş boynuNemlendirici sür canım bugün onla ilgili bi şey çıkmıştı karşıma boyun altını diz kapak arkasını kontrol edip nemlendirmek gerekiyormuş
canım Hametan sür, hemen alır kızarıklığı. Ben kat yerlerine hep bepanthol sürüyorum. Koltukaltı da pişik olabilir, oraya da bak istersenBaktım dizinin arkası da kızarmaya başlamış her gün bakmak lazım demek ki katlanan yerlere ya kıyamam ciğer gibi olmuş boynu
Karışmadım sende bişey sürme bence geçer artarsa düşünürüz .Geçti mi ne yaptın?
Benim var şeffaf ama
Aa öyleyse bepanthol krem sür ama yüzüne sürme artarsa doktora danışBaktım dizinin arkası da kızarmaya başlamış her gün bakmak lazım demek ki katlanan yerlere ya kıyamam ciğer gibi olmuş boynu
Evet yüzüne kuruluk varsa mustela stelatopia önerdi doktorumuz Amazon’dan bugün sipariş ettim ben de. Katlanan bölgelere de vücuduna sürdüğüm nemlendiriciden sürüyorum ben (ecowell, çok memnunum)Aa öyleyse bepanthol krem sür ama yüzüne sürme artarsa doktora danış
Ay hep bakıcam artık çocuk yeni kilo almaya başladı ya hiç bakmıyodum tabi bencanım Hametan sür, hemen alır kızarıklığı. Ben kat yerlerine hep bepanthol sürüyorum. Koltukaltı da pişik olabilir, oraya da bak istersen
Ben mustela aldım ama sadece şampuanı kullanıyorm yüzüne bir kere yağını sürdüm egzama gibi şeyler çıktı belkide alerjisi vardır hala çözüm getiremedim o konuyaEvet yüzüne kuruluk varsa mustela stelatopia önerdi doktorumuz Amazon’dan bugün sipariş ettim ben de. Katlanan bölgelere de vücuduna sürdüğüm nemlendiriciden sürüyorum ben (ecowell, çok memnunum)
Valla bende iksii de var sunnet sonrası oldu 1 haftadır geçmiyor bugün artık doktor hametan madecasol ve troysid karıştırıp sur dedi onu denemeye başladım sinirim bozuldu çocuğumun canı yanıyor çok gerçekten geçmiyor yaniPişik için hametan’dan çok memnun kaldım ben bu arada, kızımın poposu bi kere biraz kötüce pişik olmuştu ertesi güne geçti hemen. Bunun aynı içerikli çinko oksit eklenmiş hamazinc adlı bir versiyonu var çinko oksitten ötürü daha iyiymiş şimdi de onu yazdı aile hekimimiz, hametan bitince ondan devam edeceğim
ben ilk kızımda bi yaşadım, bu kızımda o yüzden doğduğundan beri o kat yerlerine bepanthol sürüyorumAy hep bakıcam artık çocuk yeni kilo almaya başladı ya hiç bakmıyodum tabi ben
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gazını da çıkarıyorum ama bilmiyorum neden böyle oluyorBenimki de oyle aksam yemek saatinde baslıyor bazen hepimiz bayılana kadar susmuyor.
En son ne zaman olmuştun canımBen yine regl oluyo olabilir miyim ya daha 20 gün oldu tecrübeliler nasıl oluyo bu işler
20 gün oldu ama önceden ben 45 50 günde bir olurdumEn son ne zaman olmuştun canım
Bizde tüm tetkikleri özele gidip yaptırdık. Ab kan uyuşmazlığı dediler en son. İçimiz rahatladı. Devlette uzattılar da uzattılar ya da biz sonuna geldik haberimiz yok.İki ay bitince bitiyor. Herşeyi yaptırdık hiçbir şeyi çıkmadı sarılık kafanı takma
Doktor bisi olmaz dedi bugünBenim afp değeri yüksek çok korkuyorum sizmnde öyle mi
Ben sleepy molfix bebem naturel kullandım. Bebem fena değildi yenidoğandı tabi ozaman. Ama en fenası molfix gece bile 2 3 kez üst baş değiştiğimi bilirim direk sızıyor. Paket bitsin diye gündüzleri takıyorum hem pişik hem sızdırma yapıyır. En son mgrosta primalarda indirim vardı denemek icin aldım rahat ettimZBende natural kullanıyorum sürekli çiş sızdırıyor bıktım artık sürekli çamaşır yıkıyorum
Bende halbuki molfixten hiç memnun kalmadım ne zaman taksam kesin sızdırıyor bitsin diye bekliyorum bidaha bedava olsa almam. Bu arada daha iyi diye pure soft aldım mavi paket nasldır bilmemAy bizde de bionatural pişik yaptı ya Sızdırma için kesinlikle Molfix derim ben pişik olunca bez denemeye başladım, Baby Turco da pişik yaptı maalesef. Ki yapmasa da almazdım incecik aynı Sleepy yeşil paket gibi. Molfix’in bariyerleri o kadar güzel ki asla taşma sızdırma yapmıyor. Benim bebe kurtlu olduğundan bezi kaydırıyor geçen en uca yapmış bariyer tutmuş kakayı Sleepy olsa kesin taşmıştı. Erkek bebeklere özellikle Molfix öneriyorlar.
Molfix kullanan varsa Migros’ta 24-27 ekim arası 1 alana 1 bedava var kızlar aklınızda olsun