İnşallah bir daha olmaz canımbenim sol memede sabit bir yer tekrarlayıp duruyor. 2 kere oldu bi daha olmasın diye emzirmeye hep soldan başlıyorum, iyice bittiğine emin oluyorum. bir de o memeyi hep üstten bastıra bastıra sıvazlayarak emziriyorum canım. daha tekrarlamadı çok şükürinşallah da olmaz. sen de çookk dikkat et
elle sağınca çoğalmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bi yandan da belki bebeğin daha çok emeceği zamanlar için artması mı gerekiyor diye düşünüyorumBenim de sabaha karşı oluyo işte bugün önden biraz sağdım öyle emzirdim rahatlattı baya ama sağımla daha da çoğalır diye korkuyorum napcaz ya
Nerdeyse dogdugundan beri yaptırıyoruzKızlar tummy time yaptırıyor musunuz bebişlere ben büyümesiyle gelişiminin farkındayım ama 58 günlük olduk henüz birşeyi eline almaya çalışmıyor ama saçıma çok güzel yapışıyor zor ayırıyoruz
kan akışıyla ilgili olabilir mi diye ben de düşündüm ama bi yandan da ben ilk mastiti sol mememde yaşamıştım, ondan dolayı diye düşünüyordumEvet sıkı bişey giyince direk oralar sertleşiyor çok korkuyorum ben de. Dışarı çıktığımda ya da eve biri gelirse kısa süreli giyiyorum ben de ama cidden işkence
İyi bari bi tek bizde değilmiş
Evet bizimki de her zaman çıkaramıyor ama baya tekmeliyor beni deeliyle de memeyi dövüyor
Ben de önce öyle yapıyordum ama memede ağlarsa hemen dik pozisyona alıp gazını çıkarıp sakinleştiriyorum yoksa krize giriyor
Benim de aynı yer ya, sol memenin solu tıkanmıştı, şişerse yine orası şişiyor. Acaba kan akışıyla filan mı ilgili?
aaa evet evet normalde 2-3 saate alıştıysan 5 saat fazla gelir, özellikle o memeye dikkat et canımİnşallah bir daha olmaz canımmisafir vardı 5 saat emziremedim ondan mı oldu anlamadım ki benimde hep aynı yer tıkanıyor
Biz 15 günlükten beri yapıyoruz elihe bi şeyleri verince tutuyo ama özellikle bi şeylere uzanamıyo daha. Emerken ya da kucakta tişörtümü saçmı vs tutuyor.Kızlar tummy time yaptırıyor musunuz bebişlere ben büyümesiyle gelişiminin farkındayım ama 58 günlük olduk henüz birşeyi eline almaya çalışmıyor ama saçıma çok güzel yapışıyor zor ayırıyoruz
Kuzum gece uyandirip emziriyor musun 2 kere falan. Bir de benim de baslarda öyleydi doydugundan emin olduğumda emzik verdim. Çünkü her huzursuzlukta gazı oldugunda meme istedigi icin tok olmasina ragmen benim de mememin de cani cikiyodu emzigi verdim rahatladım ıkınırken veriyorum hırsını meme yerine emzikten aliyo işi bitince tükürüyor emzigiBenim de hep sol mememde aynı yer oluyo ya. Benim bebek her gün akşam 4 5 gibi başıyo gece 12 1e kadar memeden ayrılmıyo galiba çok uyarı veriyo süt üretimi için. Gece de çok uykulu olduğu için az emip uyuyo her sabah memem tıkanmış uyanıyorum. Bu sabah diğeri de ağrıyodu valla mastit olcam diye korkuyorum
Normal losyonu yok mu o da rahatlatır katlandığı icin oldu heraldeYa benim oğlanın gıdısının altı kıpkırmızı oldu bepanthol sürsem mi?
Benimkinin de öyle olduYa benim oğlanın gıdısının altı kıpkırmızı oldu bepanthol sürsem mi?
28 günlüğüz iki haftadır her gün yaptırıyoruz ama tabii günde 2-3 dk şimdilikKızlar tummy time yaptırıyor musunuz bebişlere ben büyümesiyle gelişiminin farkındayım ama 58 günlük olduk henüz birşeyi eline almaya çalışmıyor ama saçıma çok güzel yapışıyor zor ayırıyoruz
Nemlendirici sür canım bugün onla ilgili bi şey çıkmıştı karşıma boyun altını diz kapak arkasını kontrol edip nemlendirmek gerekiyormuşYa benim oğlanın gıdısının altı kıpkırmızı oldu bepanthol sürsem mi?
Benim bebeğim de öyle 78 günlük bak her akşam saatli başlıyor tam 9 da başlıyor gece 1 e kadar senin dediğin gibi sonra bayılıp uyuyor resmen bende başlarda açlıktan sandım ama senin dediğin gibi kustu sanırım huy değiştiriyorlar benimki de öyle yani hoşafım çıkıyor senin bide başka çocukların da varmış Allah kolaylık versinKızlaro kadar yordunum çaresizim ki anlatamam yorgunluktan hasta oldum uykusuzluktan bebeğim 60 günlük gündüzleri hiçbirşeyimiz yok ama akşam saat 8 de başlıyor saat 2 ye kadar hiç durmuyor ağlıyor tammuykuya dalamıyor sürekli on dakikada bir uyanıyor açmı acaba sütümmü yetmiyor diye mama aldım 60 ml verdim içti içti sonunda az bişey kaldı anında hepsini geri çıkardı olduğu gibi ne yapacağımı şaşırdım çok çaresiz kalıyorum sabah 6 da diğer cocuklarımın okulu için uyanıyorum 9 da diğerini okula gönderiyorum derken geri uyumama fırsat kalmıyor nasıl olcak ben bilmiyorum
Ya benimki onu yapmaya kalkınca 1 dk sonra çığlık çığlığa bağırıyor istemiyorNerdeyse dogdugundan beri yaptırıyoruz
Kızlaro kadar yordunum çaresizim ki anlatamam yorgunluktan hasta oldum uykusuzluktan bebeğim 60 günlük gündüzleri hiçbirşeyimiz yok ama akşam saat 8 de başlıyor saat 2 ye kadar hiç durmuyor ağlıyor tammuykuya dalamıyor sürekli on dakikada bir uyanıyor açmı acaba sütümmü yetmiyor diye mama aldım 60 ml verdim içti içti sonunda az bişey kaldı anında hepsini geri çıkardı olduğu gibi ne yapacağımı şaşırdım çok çaresiz kalıyorum sabah 6 da diğer cocuklarımın okulu için uyanıyorum 9 da diğerini okula gönderiyorum derken geri uyumama fırsat kalmıyor nasıl olcak ben bilmiyorum
Benimki de oyle aksam yemek saatinde baslıyor bazen hepimiz bayılana kadar susmuyor.Benim bebeğim de öyle 78 günlük bak her akşam saatli başlıyor tam 9 da başlıyor gece 1 e kadar senin dediğin gibi sonra bayılıp uyuyor resmen bende başlarda açlıktan sandım ama senin dediğin gibi kustu sanırım huy değiştiriyorlar benimki de öyle yani hoşafım çıkıyor senin bide başka çocukların da varmış Allah kolaylık versin
Zaten kısa kısa tutucaksın zamanla dakikası artcak bide ilk bagırdıgı zaman kucaga almak yerinde ters cevirip yerde sag sola cevirip sakinleştiricekmişiz. Huzursuz hali gecince alıcakmısız yerden. Oda sabah denk geldim. Aglarken aldıgımızda sanırım o pozisyon hep travma oluyorYa benimki onu yapmaya kalkınca 1 dk sonra çığlık çığlığa bağırıyor istemiyor
Gece kendi uyanıyo 2 baze 3 kere emziriyorum. Benim oğlan emzik düşmanı avent aldım burda da yazmıştım emziği tuttu diye ama kısa süreliğineymişKuzum gece uyandirip emziriyor musun 2 kere falan. Bir de benim de baslarda öyleydi doydugundan emin olduğumda emzik verdim. Çünkü her huzursuzlukta gazı oldugunda meme istedigi icin tok olmasina ragmen benim de mememin de cani cikiyodu emzigi verdim rahatladım ıkınırken veriyorum hırsını meme yerine emzikten aliyo işi bitince tükürüyor emzigi
Gıdıdan kilo aldı tosunum baya katlanıyo nemli pamukla silip üfleyip kurutuyodum ama yine de kıpkırmızı olmuş baya pişik gibi losyon işe yarar mı acabaNormal losyonu yok mu o da rahatlatır katlandığı icin oldu heralde