2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ya benim de bi olan yer tekrar oldu, açıyorum ama orası kronik gibi azıcık saat geçse hemen taş gibi oluyor. Sıcak havlu koydun mu canım? Masajla açmayı dene, ben biraz sıcak biraz masaj, sonrasında sağım ve emzirmeyle açabildim anca

Gaz nasıl olacak anlamadım ya iki buçuk aydır zaten gazlıyız ıkınıyordu ve bacaklarını çekiyordu artık öyle yapmıyor bir haftadır ıkınması felan hep kesildi rahat uyuyor yani gazlı halini de biliyorum çocuğun iki buçuk aydır burnumuzdan getirdi çünkü ne bileyim

İçmeye başlamadan mı ağlıyo biraz içtikten sonra yapıyosa arada gazını almaya çalış canım gazdan yapıyo olabilir
90 ml içiyor mesela 90 ının 60 ını içiyor ya o zamana kadar bişey yok ondan sonra geri kalan 30 da bağırıyor içiremiyorum ağızdan çıkan gazdan bahsediyorsun değil mi ?

Saatlerdir deniyorum canım bir şişe sıcak su ve masajı bebeğimde uyanmadı pompa ile denedim sağmayı kaç kere açılmadı meme uçlarımı çok acıdı

Reactions: Gao
Saatlerdir deniyorum canım bir şişe sıcak su ve masajı bebeğimde uyanmadı pompa ile denedim sağmayı kaç kere açılmadı meme uçlarımı çok acıdı
Anladım canım pompa maalesef bebek emmesi kadar güçlü değil, emince düzelir inşallah ya

Reactions: Gao
90 ml içiyor mesela 90 ının 60 ını içiyor ya o zamana kadar bişey yok ondan sonra geri kalan 30 da bağırıyor içiremiyorum ağızdan çıkan gazdan bahsediyorsun değil mi ?
Aynen ağzından çıkan gaz. Bacaklarını çekmese de hava yutuyorsa biberonla içerken o da sinir yapıyor. Bizde de oldu, ağlamaya başlayınca omzuma alıp gazını çıkarıp sakinleşince tekrar emziriyordum. Öyle öyle geçti şimdi, yine arada oluyor ama krize girmiyor artık

Benim de sürekli sol memem tıkanıyor bebekten başka hiçbir şey açamıyor

Evet beslemenin yarısında gaz çıkarmayı denesene belki işe yarar bir de fazla geliyo olmasın istemiyosa

valla her gün yeni bir şey çıkıyor sonra bir yenisiyle uğraşırken önceki geçmiş oluyor bazen fark etmiyorum bile ne zaman düzeldiğini. bizim de şimdi memeyi tutmakta güçlük başladı. sanki ilk haftada gibiyiz. bir saat memeyle kavga ediyor ağzına alırken. bir kere tuttuktan sonra sorun yok ama. ilk 5 dk mücadele ediyoruz :/ ne yaşıyorlar acaba da böyle oluyor

ayyynı sorunu yaşıyorum sütyen konusunda. hatta ilk 40 gün baya yazdım buralarda, düzelecek düzelecek dediler 3 ay oldu nerdeyse doğuralı asla düzelmiyor. annem her seferinde neden sütyen takmıyorsun diyor memelerimin sarkmasını görüp ama mümkün değil takmam en pahalısından ucuzuna her türlü sütyen denedim toparlayıcı, emzirme, pamuklu, balenli balensiz vs. alt kısmı lastikli olan her şey ağrı yapıyor mememde. oralar sertleşiyor süt yumruları oluşuyor sanki. ayrıca gümüş kapak dışında meme ucuma bir şey temas ederde mahvoluyorum hâlâ. ben çözümü sıkı atlet giymekte buldum. askılı, dar atletlerden giyiyorum evde de dışarıda da. gümüş kapak da içeride duruyor düşmüyor böylece. memeleri de bi dereceye kadar sabitlemiş oluyorum. sadece çok düzgün durması gereken bi elbise giydiysem kısa süreli sütyen takıyorum ama işkence ya

canım emzirmekten başka çözüm yok sanırım. sıcak duş+masaj+emzirme. benim sağma makinası asla açamıyor yine ne varsa bebeğimde var

Kızlar ya bebişleriniz emerken hareketli mi yoksa hareketsiz bi şekilde sadece emiyor mu? Bizimkinin eli ayağı hiç durmuyor, çoğunlukla gazını da çıkarıyor ama normal mi bu?
bizimki bu ara böyle hareketlendi dediğin gibi eli ayağı durmuyor. gazdan olduğunu düşünüyorum. zaten kakasını da gazını da emerken çıkarıyor. gazı varsa normaldir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…