- 17 Temmuz 2022
- 2.478
- 2.108
- 30
ben sabahı sabah ettim gazı da yoktu ama bi türlü uyumadı sürekli ilgi istediUyanma sıklığımız gazdan 1 saate düştü an itibariyle. Gerçekten acayip yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sabahı sabah ettim gazı da yoktu ama bi türlü uyumadı sürekli ilgi istediUyanma sıklığımız gazdan 1 saate düştü an itibariyle. Gerçekten acayip yoruldum
Açıldı canım tam 12 saat uğraştım canımdan can gitti dediğin gibi kızım sağolsun emdi öyle düzeldi sağma makinesiyle saatlerce uğraştım gram gelmedicanım emzirmekten başka çözüm yok sanırım. sıcak duş+masaj+emzirme. benim sağma makinası asla açamıyor yine ne varsa bebeğimde var
Bizimki sadece gaz değil ki kendi de uyumuyor gaz olduğu zamanlar çığlık çığlığa ağlıyor ordan anlıyorum emmek istemiyor ayakta gezmek istiyorGerçekten şu gaz sancılar bir bitsin hayatımda ıkınma sesini istemiyorum. Ikınan mırın kırın edenleri sopayla kovalarım
ben sabahı sabah ettim gazı da yoktu ama bi türlü uyumadı sürekli ilgi istedi
Kucakta uyuyor sadece şaka gibiBizimki sadece gaz değil ki kendi de uyumuyor gaz olduğu zamanlar çığlık çığlığa ağlıyor ordan anlıyorum emmek istemiyor ayakta gezmek istiyor
Benimki de öylrKucakta uyuyor sadece şaka gibi
Ben atak matak inanmazdım sebat ettim valla
Kuşum biberon reddi olabilir mi? Memene tatlı bir şey sürüp emzirmeyi dene istiyorsan belki tutar memeniYa benim bebe iki gündür sütü içerken biberonla kavga ediyor bağırıyor ağlıyor anlamadım ya iki gün önce hiçbişey yoktu dün başladı ya neden olur anlamadım ki ya tam ıkınması düzelmeye başladı diye sevinirken şimdi yeni bişey çıktı çıldıracağım artık
Lcw hiç aklıma gelmemişti yahu ordan bakayım ben emzirme atleti çok sağ olYa var ya en zor konu bu bence. Yazın doğurunca ben bişey giymiyordum, her yer süt oldu. Sütyen giyeyim dedim gümüş kapakla çok sıktı acıdı. Ben atlet giymem sıcakta diye öylesine LCWden emzirme atleti almıştım, en çok onu giydim. Benim normalde göğüs kabım D, hamilelikte E’ye kadar çıktı. 2XL almıştım, anca oluyor göğsüme ama rahat baya. Tek garip şey, farklı renklerde kumaşın türünden midir nedir bambaşka oldu. Ben beyaz almıştım, o çok güzel tok duruyor ama krem rengi ve siyahta sanki bi büyük beden almışım gibi oldu. O yüzden deneyip almakta fayda var.
Ben de ebebekten almıştım hamilelikte, en büyüğü bile çok küçük geldi iade ettim. Emzirme atleti almıştım ordan iyi gibi gelmişti ama kullanınca göğsüm içinde durmuyor
Ben de giymemek istiyorum ama süt oluyor her yer nasıl çözdün onu?
Aynen öyle oluyo ya bana da sütyensiz gezmek istiyorum ama ıslanıyor kıyafetler. Ben bu kadar terlemezdim bi de, hamilelik ayrı zor geçti emzirme ayrı zor. Terlemekten sıkıntı geldi artık, nerdeyse gidip botoks yaptırıcam koltukaltıma, o derece sinir basıyo
Benim gömlek pijamalarım vardı, onlara göğüs pedi yapıştırıp denedim ama maalesef göğüs aynı yerde durmayınca anlamı olmadı
Ben de atletin içine sıkıştırıyordum ama bıraktım artık kapak takmayı, alıştı gibi uçları çünkü. Bi kere sağarken acıdı gibi oldu, o zamanlar takıyorum sadece. Ama benim ciddi sütyen sorunum var, hala bulamadım doğru sütyeni. Tek umudum kışın bol sweatlerle saklamak
Acaba ara verip gazını mı çıkarmak lazım90 ml içiyor mesela 90 ının 60 ını içiyor ya o zamana kadar bişey yok ondan sonra geri kalan 30 da bağırıyor içiremiyorum ağızdan çıkan gazdan bahsediyorsun değil mi ?
Benim kızım da öyle eller kedilerin pati masajı yapması gibi ayaklar da bazen hareketli o ara gazı olabileceğini düşünüyorum ama her zaman çıkmıyorKızlar ya bebişleriniz emerken hareketli mi yoksa hareketsiz bi şekilde sadece emiyor mu? Bizimkinin eli ayağı hiç durmuyor, çoğunlukla gazını da çıkarıyor ama normal mi bu?
Hiç yoktu anlamadım iki gündür başladı normalde hepsini içiyordu öyle gazını alıyordumAynen ağzından çıkan gaz. Bacaklarını çekmese de hava yutuyorsa biberonla içerken o da sinir yapıyor. Bizde de oldu, ağlamaya başlayınca omzuma alıp gazını çıkarıp sakinleşince tekrar emziriyordum. Öyle öyle geçti şimdi, yine arada oluyor ama krize girmiyor artık
Öyle yapıyorum şuan zaten fazla gelmesine imkan yok 15 gündür 90 ml içiyor ve iki gün öncesine kadar biberonla kavga gibi bir şey hiç olmadı iki gündür böyleEvet beslemenin yarısında gaz çıkarmayı denesene belki işe yarar bir de fazla geliyo olmasın istemiyosa
Doğduğundan beri biberon kullanan bir bebek nasıl biberon reddi olabilir ki. Emzirmeyi hep deniyorum arada belki alır diye ama maalesefKuşum biberon reddi olabilir mi? Memene tatlı bir şey sürüp emzirmeyi dene istiyorsan belki tutar memeni
Şuan öyle yapıyorumAcaba ara verip gazını mı çıkarmak lazım
benim sol memede sabit bir yer tekrarlayıp duruyor. 2 kere oldu bi daha olmasın diye emzirmeye hep soldan başlıyorum, iyice bittiğine emin oluyorum. bir de o memeyi hep üstten bastıra bastıra sıvazlayarak emziriyorum canım. daha tekrarlamadı çok şükür inşallah da olmaz. sen de çookk dikkat etAçıldı canım tam 12 saat uğraştım canımdan can gitti dediğin gibi kızım sağolsun emdi öyle düzeldi sağma makinesiyle saatlerce uğraştım gram gelmedi
Benim de hep sol mememde aynı yer oluyo ya. Benim bebek her gün akşam 4 5 gibi başıyo gece 12 1e kadar memeden ayrılmıyo galiba çok uyarı veriyo süt üretimi için. Gece de çok uykulu olduğu için az emip uyuyo her sabah memem tıkanmış uyanıyorum. Bu sabah diğeri de ağrıyodu valla mastit olcam diye korkuyorumbenim sol memede sabit bir yer tekrarlayıp duruyor. 2 kere oldu bi daha olmasın diye emzirmeye hep soldan başlıyorum, iyice bittiğine emin oluyorum. bir de o memeyi hep üstten bastıra bastıra sıvazlayarak emziriyorum canım. daha tekrarlamadı çok şükür inşallah da olmaz. sen de çookk dikkat et
ya benim de sabah saat 4-5 emzirmesinden sonra memem acayip doluyor. normalde hiç öyle dolu değil ama sabah 7 gibi uyandığımda o kadar sert ve dolu oluyor ki. bebek öncesinde güzel emse de böyle yani. o yüzden artık sabah uyanınca elle biraz sağıyorum ki sonra bebek anca boşaltıyor daha fazla dolduğu saati tespit etmen güzel bişey, biraz boşaltıp sertleşmesini önlersin belki. ama bazen ne olduğunu anlamadan bi anda tıkanıyor sanki 1 gündür hiç sağmamışım gibi. ne ara böyle oldu diyorumBenim de hep sol mememde aynı yer oluyo ya. Benim bebek her gün akşam 4 5 gibi başıyo gece 12 1e kadar memeden ayrılmıyo galiba çok uyarı veriyo süt üretimi için. Gece de çok uykulu olduğu için az emip uyuyo her sabah memem tıkanmış uyanıyorum. Bu sabah diğeri de ağrıyodu valla mastit olcam diye korkuyorum
Benim de sabaha karşı oluyo işte bugün önden biraz sağdım öyle emzirdim rahatlattı baya ama sağımla daha da çoğalır diye korkuyorum napcaz yaya benim de sabah saat 4-5 emzirmesinden sonra memem acayip doluyor. normalde hiç öyle dolu değil ama sabah 7 gibi uyandığımda o kadar sert ve dolu oluyor ki. bebek öncesinde güzel emse de böyle yani. o yüzden artık sabah uyanınca elle biraz sağıyorum ki sonra bebek anca boşaltıyor daha fazla dolduğu saati tespit etmen güzel bişey, biraz boşaltıp sertleşmesini önlersin belki. ama bazen ne olduğunu anlamadan bi anda tıkanıyor sanki 1 gündür hiç sağmamışım gibi. ne ara böyle oldu diyorum
Canım canı öyle istiyordur Çok ciddiyim bazen sebepsiz yapıyorlar. Benimki de 2 gündür memede aynısını yapıyor memeden alıp sırtıma yatırıp tekrar memeye koyuyorum alıyorÖyle yapıyorum şuan zaten fazla gelmesine imkan yok 15 gündür 90 ml içiyor ve iki gün öncesine kadar biberonla kavga gibi bir şey hiç olmadı iki gündür böyle
Doğduğundan beri biberon kullanan bir bebek nasıl biberon reddi olabilir ki. Emzirmeyi hep deniyorum arada belki alır diye ama maalesef
Şuan öyle yapıyorum
Evet sıkı bişey giyince direk oralar sertleşiyor çok korkuyorum ben de. Dışarı çıktığımda ya da eve biri gelirse kısa süreli giyiyorum ben de ama cidden işkenceayyynı sorunu yaşıyorum sütyen konusunda. hatta ilk 40 gün baya yazdım buralarda, düzelecek düzelecek dediler 3 ay oldu nerdeyse doğuralı asla düzelmiyor. annem her seferinde neden sütyen takmıyorsun diyor memelerimin sarkmasını görüp ama mümkün değil takmam en pahalısından ucuzuna her türlü sütyen denedim toparlayıcı, emzirme, pamuklu, balenli balensiz vs. alt kısmı lastikli olan her şey ağrı yapıyor mememde. oralar sertleşiyor süt yumruları oluşuyor sanki. ayrıca gümüş kapak dışında meme ucuma bir şey temas ederde mahvoluyorum hâlâ. ben çözümü sıkı atlet giymekte buldum. askılı, dar atletlerden giyiyorum evde de dışarıda da. gümüş kapak da içeride duruyor düşmüyor böylece. memeleri de bi dereceye kadar sabitlemiş oluyorum. sadece çok düzgün durması gereken bi elbise giydiysem kısa süreli sütyen takıyorum ama işkence ya
İyi bari bi tek bizde değilmişbizimki bu ara böyle hareketlendi dediğin gibi eli ayağı durmuyor. gazdan olduğunu düşünüyorum. zaten kakasını da gazını da emerken çıkarıyor. gazı varsa normaldir canım
Evet bizimki de her zaman çıkaramıyor ama baya tekmeliyor beni de eliyle de memeyi dövüyorBenim kızım da öyle eller kedilerin pati masajı yapması gibi ayaklar da bazen hareketli o ara gazı olabileceğini düşünüyorum ama her zaman çıkmıyor
Ben de önce öyle yapıyordum ama memede ağlarsa hemen dik pozisyona alıp gazını çıkarıp sakinleştiriyorum yoksa krize giriyorHiç yoktu anlamadım iki gündür başladı normalde hepsini içiyordu öyle gazını alıyordum
Benim de aynı yer ya, sol memenin solu tıkanmıştı, şişerse yine orası şişiyor. Acaba kan akışıyla filan mı ilgili?benim sol memede sabit bir yer tekrarlayıp duruyor. 2 kere oldu bi daha olmasın diye emzirmeye hep soldan başlıyorum, iyice bittiğine emin oluyorum. bir de o memeyi hep üstten bastıra bastıra sıvazlayarak emziriyorum canım. daha tekrarlamadı çok şükür inşallah da olmaz. sen de çookk dikkat et
Rabbim yardımcımız olsun gerçektenben sabahı sabah ettim gazı da yoktu ama bi türlü uyumadı sürekli ilgi istedi