2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224

Kim dedi 40ından sonra düzeliyo diye 40 çıktı gözler açıldı fıldır fıldır uykular kısaldı gaz çoğaldı daha bir sürü şey

Ikı ay sendromu cnm bu asıl sorunlar dıs çıkmaya baaşlayınca ateş huzursuz luk dağda artıyor
Muhteşem haberler

Kızlar gazdan dolayı doktorumuz nurse harvey şurup bir de mamsel kimyonlu rezene çayı kullanmamızı söyledi, bebeğime biberon hiç vermedim şimdi biraz tedirginim meme reddine sebep olur mu acaba diye. Doktor sorun olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmiyor. Avent biberon almıştım o var kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu

Biberonla ne vereceksin anlamadım canım

Kullanma bence biberon. Mama süt için kaşık biberon ilaç vitamin için de vitamin kaşığı var. Meme reddi çok kötü bir şey allah esirgesin

Çıkamıyorum doğduğundan beri böyle hala öyle 51. Günümüz oldu bugünde sabah 4 ten 10 a kadar ağladı

Ben kullandım mamajoo ile beraber meme reddi olmadı

Daha sağ çıkamadık aynısı devam ediyor şuan 11 haftadayız belki sizin daha çabuk geçer

Bir yeni güncelleme daha geldi benim kızçe kimin kucağına gidiyorsa kafasını kaldırıp kendisini kimin tuttuğuna bakıyor hatta biz mı yanılıyoruz dedik iki üç kere yaptık denedik bu gidişle 1 aya benim kızçe insan seçecek gibi duruyor

45 günlüğüz. Banyo yaptırdım 3 saat oldu uyuyalı doktorum gece 3-4 saate kadar uysun gündüz 2-2.5 saatten devam dedi. Uyandırayım mı ben bunu emzirmek için acayip kararsız kaldım…
Benimki dun resmen 12 saat uyudu. Sarılık olduğu için sanırım. Uyurken besledim. Kızlar bizim sarılık geçmiyor ya. 40imiz çıkacak yarın hala sarılık doktor karaciğer ultrasonu istedi. Böyle bir şey yaşayan duyan var mı?

Bazen kendimi gerçekten inek gibi hissediyorum, her iki memeyi yirmişer dk emip iyice pörsüttükten sonra tam uyuyacak dediğimde tekrar ağzını balık gibi açtığını görünce eşim bu artık tiryaki olmuş diyor

kızlar mamanın gaz yaptıgı nasıl anlaşılır ?
Mamayı değiştirdiğinizde ya da azalttığınızda nasıl olduğunu gözlemlemek lazım ama işte aç kalmadan yapmak lazım. Mamayı sürekli veriyorsanız zor da atıyorum günde iki kez veriyorsanız saatlerini değiştirip o zamanlarda olup olmadığına bakabilirsiniz belki

Benim bebeğim 48 günlük sarılığı vardı değeri düştü ama rengi çok koyu bizde karsciğer tahlili yaptırdık 1 buöukta doktora gidicez çok koruyorum e nabızdan baktım bazı değelrr yğksek çıkmış çok korkuyorum

Çayı şurup ile karıştırıp biberonla vermemi söyledi doktor
Canım ben de avent kullanıyorum, 2 numaralı emzik başı yavaş akışlı.Geçen haftalarda memede ağlamaya başlamıştı, biberondan diye düşünüyordum ama burda çoğumuz aynı şeyi yaşadık. Gazdan kaynaklı gibi duruyor şuanda, ben biberondan diye düşünüp EDS ile mama vermeye devam ettim. Şimdi emiyor ama bence sadece takviye vereceksen biberona hiç başlama. Ne olur ne olmaz, benim içim hala pırpır bi sıkıntı olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…