Ben genel olarak umudumu kaybettimHerhangi bi yerde düzelmiyor da bize narkoz etkisi yapıyor diye düşünüyorum Uykuların arası açılacak diye umuyordum ama dün mesela saat başı uyandık. Herşeye bakıyorum altı temiz mi aç mı gazı mı var, hiçbiri değil ama uyanıyor Bi gün de iyi gidiyor gibi geliyor ama bitmiş durumdayım ki annem, eşim destek olmasına rağmen. 3.ay diyip diyip duruyorlar, bi de onu bekleyelim bakalım
Kim dedi 40ından sonra düzeliyo diye40 çıktı gözler açıldı fıldır fıldır uykular kısaldı gaz çoğaldı daha bir sürü şey
Muhteşem haberlerIkı ay sendromu cnm bu asıl sorunlar dıs çıkmaya baaşlayınca ateş huzursuz luk dağda artıyor
Muhteşem haberler
Biberonla ne vereceksin anlamadım canımKızlar gazdan dolayı doktorumuz nurse harvey şurup bir de mamsel kimyonlu rezene çayı kullanmamızı söyledi, bebeğime biberon hiç vermedim şimdi biraz tedirginim meme reddine sebep olur mu acaba diye. Doktor sorun olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmiyor. Avent biberon almıştım o var kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu
Kullanma bence biberon. Mama süt için kaşık biberon ilaç vitamin için de vitamin kaşığı var. Meme reddi çok kötü bir şey allah esirgesinKızlar gazdan dolayı doktorumuz nurse harvey şurup bir de mamsel kimyonlu rezene çayı kullanmamızı söyledi, bebeğime biberon hiç vermedim şimdi biraz tedirginim meme reddine sebep olur mu acaba diye. Doktor sorun olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmiyor. Avent biberon almıştım o var kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu
Çıkamıyorum doğduğundan beri böyle hala öyle 51. Günümüz oldu bugünde sabah 4 ten 10 a kadar ağladıArkadaşlar 40 ından sonra düzeliyordu biraz daha her şey hani8. Haftaya girdiğimiz dün itibariyle hayatımız kaydı. Aşırı huzursuz uykusuz ve gazlı bir bebek geldi. Nasıl sağ çıktınız yaşayan varsa bu haftalardan
Çayı şurup ile karıştırıp biberonla vermemi söyledi doktorBiberonla ne vereceksin anlamadım canım
Ben kullandım mamajoo ile beraber meme reddi olmadıKızlar gazdan dolayı doktorumuz nurse harvey şurup bir de mamsel kimyonlu rezene çayı kullanmamızı söyledi, bebeğime biberon hiç vermedim şimdi biraz tedirginim meme reddine sebep olur mu acaba diye. Doktor sorun olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmiyor. Avent biberon almıştım o var kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu
Daha sağ çıkamadıkArkadaşlar 40 ından sonra düzeliyordu biraz daha her şey hani8. Haftaya girdiğimiz dün itibariyle hayatımız kaydı. Aşırı huzursuz uykusuz ve gazlı bir bebek geldi. Nasıl sağ çıktınız yaşayan varsa bu haftalardan
Benimki dun resmen 12 saat uyudu. Sarılık olduğu için sanırım. Uyurken besledim. Kızlar bizim sarılık geçmiyor ya. 40imiz çıkacak yarın hala sarılık45 günlüğüz. Banyo yaptırdım 3 saat oldu uyuyalı doktorum gece 3-4 saate kadar uysun gündüz 2-2.5 saatten devam dedi. Uyandırayım mı ben bunu emzirmek için acayip kararsız kaldım…
Neko diye bir Mark aldım bayağı kaliteli gibi. Neko star sling sanırım.Kanguru kullanan var mı varsa hangi modeli kullanıyorsunuz önerebilir misiniz
Epikriz ne demek?Sırf o yüzden baktım benim oğlum da küvözde kaldı ya valla aklıma bin türlü şey geliyor. Epikriz isticem gidip tahlillerini vs görmek istiyorum
Mamayı değiştirdiğinizde ya da azalttığınızda nasıl olduğunu gözlemlemek lazım ama işte aç kalmadan yapmak lazım. Mamayı sürekli veriyorsanız zor da atıyorum günde iki kez veriyorsanız saatlerini değiştirip o zamanlarda olup olmadığına bakabilirsiniz belkikızlar mamanın gaz yaptıgı nasıl anlaşılır ?
Benim bebeğim 48 günlük sarılığı vardı değeri düştü ama rengi çok koyu bizde karsciğer tahlili yaptırdık 1 buöukta doktora gidicez çok koruyorum e nabızdan baktım bazı değelrr yğksek çıkmış çok korkuyorumBenimki dun resmen 12 saat uyudu. Sarılık olduğu için sanırım. Uyurken besledim. Kızlar bizim sarılık geçmiyor ya. 40imiz çıkacak yarın hala sarılıkdoktor karaciğer ultrasonu istedi. Böyle bir şey yaşayan duyan var mı?
Kızlar gazdan dolayı doktorumuz nurse harvey şurup bir de mamsel kimyonlu rezene çayı kullanmamızı söyledi, bebeğime biberon hiç vermedim şimdi biraz tedirginim meme reddine sebep olur mu acaba diye. Doktor sorun olmayacağını söyledi ama yine de içim rahat etmiyor. Avent biberon almıştım o var kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu
Canım ben de avent kullanıyorum, 2 numaralı emzik başı yavaş akışlı.Geçen haftalarda memede ağlamaya başlamıştı, biberondan diye düşünüyordum ama burda çoğumuz aynı şeyi yaşadık. Gazdan kaynaklı gibi duruyor şuanda, ben biberondan diye düşünüp EDS ile mama vermeye devam ettim. Şimdi emiyor ama bence sadece takviye vereceksen biberona hiç başlama. Ne olur ne olmaz, benim içim hala pırpır bi sıkıntı olacak diye.Çayı şurup ile karıştırıp biberonla vermemi söyledi doktor
Epikriz hasta hikayesi gibi bişey, yapılan işlemlerin yazdığı dosya. Şu şikayetle geldi, şu ilaç verildi, şu tedavi uygulandı, değerleri şöyle gibi gibi.Epikriz ne demek?