- 17 Temmuz 2022
- 2.478
- 2.110
- 30
Çok şukur ıyız cnm evdeyız el ayak hastalıgından kurtulduk evdeyız öksürmeye gece aglaması devam sadece gökcenın de huyu değil meye başladı ben beyaz oldu bu saclarıda sarım bırak birsey güneşte hıc sacı yok gıbj gozlerı degısmedı hala bu şekılde senın kı degiştimiGncgm28 oğlun nasıl oldu daha iyi misiniz?
Ben de dısrı çıkarken bunu aldım giydi rıyorum gayet vıcudunu şuan sıcak tutuyor ama soğuk havada ıcın mont aldım ppoları tutumunun üstüne giydiriyorumKızlar selam, öncelikle hepimize bu zorlu ama bir o kadar da keyifli yolculuklarımızda başarılar diliyorum.
Dışarı çıkarken bebişlere ne giydiriyorsunuz? Bugün ebebekte biraz baktım, dış giyim için ne alabilirim diye ama pek emin olamadım. En son polar bir tulum aldım, kıyafetin üstüne ekstra giydirebilrim diye. Açıkçası kafam karışık bu konuda biraz.
Ayy güzelliğe bakÇok şukur ıyız cnm evdeyız el ayak hastalıgından kurtulduk evdeyız öksürmeye gece aglaması devam sadece gökcenın de huyu değil meye başladı ben beyaz oldu bu saclarıda sarım bırak birsey güneşte hıc sacı yok gıbj gozlerı degısmedı hala bu şekılde senın kı degiştimi
AmiinnKızlar selam, öncelikle hepimize bu zorlu ama bir o kadar da keyifli yolculuklarımızda başarılar diliyorum.
Dışarı çıkarken bebişlere ne giydiriyorsunuz? Bugün ebebekte biraz baktım, dış giyim için ne alabilirim diye ama pek emin olamadım. En son polar bir tulum aldım, kıyafetin üstüne ekstra giydirebilrim diye. Açıkçası kafam karışık bu konuda biraz.
Benimki hep uyanıyor tüm düzenimiz bozuldu yaaOlabildiğince çıkarıyorum çünkü ağzından çıkaramadığı her gaz bağırsağa iniyor
Nasıl yapıyorsun canımSona bırakma gaz çıkarma işini emzirme ortasında çıkartıyorum ben genelde
Emzirmeye bsşlıyorum 5 10 dk sonra gazını çıkarrtıp aynı memeden devam ediyorumNasıl yapıyorsun canım
Hmm bende Bikaç defa denedim de sonra almadı mememiEmzirmeye bsşlıyorum 5 10 dk sonra gazını çıkarrtıp aynı memeden devam ediyorum
evet uyanıyolar , tekrar uykuya döndürmek bazen çok zor oluyor ama mutlaka gazı çıkarmak lazmımKızlR her emzirmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Benimki hep uykusundan uyanıyor
Biz hemen her gün sitede yürüyüşe çıkıyoruz ama dış giyim almadım ben, dışarısı genelde 18-19 derece, uzun kollu zıbın, patikli tulum ve üstüne normal tulum veya yelek giydiriyorum. Şapka da giydiriyorum dışarı çıkarken mutlaka. Bebek arabasının hem üstüne polar battaniye koyuyorum hem bebeğimi ikinci polar battaniye ile örtüyorum. Şu anki hava için yeterli benceKızlar selam, öncelikle hepimize bu zorlu ama bir o kadar da keyifli yolculuklarımızda başarılar diliyorum.
Hindistan cevizi yağıyla yağlayı yarım saat sonra iyice tarayıp mustela konak şampuanıyla yıkadım 1 haftada geçti. Her akşam yaptık bunu
Tamamdır, deneyeceğim hepsini. Teşekkürler kızlarYok ama zeytinyağı sürüp biraz beklet sonrada konak tarağı var onunla tara yada bebeğin kndi tarağı ile de tarayabilirsin
Ben genel olarak umudumu kaybettimArkadaşlar 40 ından sonra düzeliyordu biraz daha her şey hani8. Haftaya girdiğimiz dün itibariyle hayatımız kaydı. Aşırı huzursuz uykusuz ve gazlı bir bebek geldi. Nasıl sağ çıktınız yaşayan varsa bu haftalardan
Bende birebir düşünüyorum her bebeğin annenin durumu farklı sonuçtaBen mamajoo biberon kullanıyorum hep ama dediğim gibi epey zor akışlı belki o yüzden meme reddi olmadı çok. Doğum yaptığım hastanedeki ebe hanımdan aldım danışmanlığı bence online değil eve gelip olması lazım internet üzerinden ben hiç verim alamazdım bebeğe bakacak mememe bakacak vs o çok önemli
Kim dedi 40ından sonra düzeliyo diyeArkadaşlar 40 ından sonra düzeliyordu biraz daha her şey hani8. Haftaya girdiğimiz dün itibariyle hayatımız kaydı. Aşırı huzursuz uykusuz ve gazlı bir bebek geldi. Nasıl sağ çıktınız yaşayan varsa bu haftalardan
Bakalım renklımı olucak veya koyulasıcakmıAyy güzelliğe bakyok benimki de bu renk hala bakalım ne olcak
Ikı ay sendromu cnm bu asıl sorunlar dıs çıkmaya baaşlayınca ateş huzursuz luk dağda artıyorArkadaşlar 40 ından sonra düzeliyordu biraz daha her şey hani8. Haftaya girdiğimiz dün itibariyle hayatımız kaydı. Aşırı huzursuz uykusuz ve gazlı bir bebek geldi. Nasıl sağ çıktınız yaşayan varsa bu haftalardan