Bizde biberon değilde enjektörle veriyoruz mamayi dik tutmayalm öyle deneyelim bakalmO kadar fark etti ki iyi almışım. Dünden beri çok huzurluyum çok güzel emiyor. İki göğsümün de tamamen boşaldığını hissediyorum. Bizimki de günde 3-4 defa 30 ml mama alıyor ama hem biberon zor akışlı hem biz de biraz daha yavaş emsin diye her zaman dik tutmuyoruz biberonu. Yani mama hızlı gelmiyor belki o yüzden memede zorlanmadı o açıdan hiç. Tutuş eğitimi aldım ben aslında, onun kavrama ağız dil özelliklerine de bakılarak. Bence ihtiyaç duyuyorsanız alın bana herkes gerek yok zamanla oturur filan dedi ama ben ihtiyaç duydum psikolojim de çok düzeldi bebeğe de yansıyor bence
ay evet olabilir canım ya çünkü hiç iyi gelmedi yani. dün akşam kuru kayısı yedim bol miktarda ve kısa süreli ishal oldum ben. 1 saatte 3 kere tuvalete çıktım. bebek de gecesine kaka yaptı ama her gün bu şekilde yiyememAy ne güzel ya ben altını açtığımda eğer açarken çiş kaka yapacaksa sessiz ama yaptı bittiyse ortalığı ayağa kaldırıyor
Bu arada bugün 2.ay kontrolüne gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bir sorun yok kalça kemiği gelişimi tamamlamış dedi doktorumuz oğluşum da doğum kilosunun üstüne toplamda 2.250 aldı 2 ayda
Biogaia’yı sordum doktora bizimki çok ıkınıyor diye, probiyotik anne sütünde mevcut olduğundan ben önermiyorum ekstra probiyotik hazımsızlık yapıyor dedi doktor belki size de ondan iyi gelmemiştir kuzu Nurse Harveys devam et günde 4 kereye kadar çıkabilirsin çok ıkınıyorsa dedimademoisella
Bence deAçma açma berbat hiç beğenmedim bem ebebekten alıyodum da 2 numara kalmamış mecburen natural aldım ecologic de güzel değil en iyisi bio natural bence
Ben de internetten alıyorum da acil lazım olunca marketlere baktık bionaturali bulamadık, natural olan varBen Amazon’dan hepsiburada’dan alıyorum
Aç kalmıyor çok iyi kilo almış dedi doktorumuz hatta geceleri mamayı da azaltalım dedi 3 saatte bir besliyordum 4 saate mümkünse çıkaralım beslemeyi dedi çişi var yapıyor her sütten sonra ama bez ağırlaşmıyor kastettiğim oydu benim çocuğum meme almıyor sağıp veriyorumCanım her emzirmeden sonra bebeğin bezi çiş olmuyorsa demekki doymuyordur elinden geldikçe çok emzir sonra bezi dolsun yoksa çok aç kalıyordur. Ben ne kadar altına yapsa değiştiriyorum dünyanın bezi gidiyor resmen ama çocuğumun sağlığı daha önemli mantar enfeksiyon pişik ihtimali daha kötü çünkü
Aynen öyle bende ona şaşırdım neden öyle soylediniz bizim ateşimiz gün içinde hep öyle 37 ye çıkmıyor hiç yani doktora da sordum olması gereken sıcaklık o dedi .36.4 ideal vücut sıcaklığı yalnız
Natural cok kötü ya benim pişik yaptı ve tasma yaptı bionatural en iyisi net hem yumuşak hem havadarBence de
Ben de internetten alıyorum da acil lazım olunca marketlere baktık bionaturali bulamadık, natural olan var
Bezin ortasında renk değiştiren çizgi var ya o yarısına kadar gelmişse değiştiriyorum ben. Enfeksiyon olmasın diye kuru tutmak lazımAç kalmıyor çok iyi kilo almış dedi doktorumuz hatta geceleri mamayı da azaltalım dedi 3 saatte bir besliyordum 4 saate mümkünse çıkaralım beslemeyi dedi çişi var yapıyor her sütten sonra ama bez ağırlaşmıyor kastettiğim oydu benim çocuğum meme almıyor sağıp veriyorum
Yanlış biliyo sanırım çünkü normal vücut sıcaklığı o 37.2den sonrası ateş sayılıyorAynen öyle bende ona şaşırdım neden öyle soylediniz bizim ateşimiz gün içinde hep öyle 37 ye çıkmıyor hiç yani doktora da sordum olması gereken sıcaklık o dedi .
Ben sadece uyurken ve dışarı çıkardığımda takıyorum uyurken yüzünü çok çiziyor dışarda da üşümesin diyeBen de öyle düşünerek kaldırdım eldivenleri. emerken filan bana ya da memeye dokunması hoşuma gidiyor
Hahahaa aynı bizimki de öylekızlar ya bişey sorucam sizin de bebekleriniz arada tavana kitleniyor mu? TV seyreder gibi tavanı izliyor oğlum. görüşünü engellersem de kızıyorhayır bembeyaz tavan hiçbir şey de yok, öyle gözünü dikip bakıyor. şimdi daha iyi izlesin diye ayağıma koydum mecburen ljggfh keyfi yerinde
Online da oluyor canım ben öyle alıyorum marketlerde zor bulunuyorBen de internetten sipariş veriyorum, geçenki gecikmişti biraz PTT Kargoya vermişler. Marketten natural almıştım ama kargo yetişince açmamıştımiyi ki de kullanmamışız. Ben o kadar fark olmaz sanmıştım. Bionatural hangi markette var? Eşim Carrefour, Migros her yeri gezdi bulamadı o zaman
Ben mamajoo biberon kullanıyorum hep ama dediğim gibi epey zor akışlı belki o yüzden meme reddi olmadı çok. Doğum yaptığım hastanedeki ebe hanımdan aldım danışmanlığı bence online değil eve gelip olması lazım internet üzerinden ben hiç verim alamazdım bebeğe bakacak mememe bakacak vs o çok önemliBizde biberon değilde enjektörle veriyoruz mamayi dik tutmayalm öyle deneyelim bakalm
Emzirme danışmanlığını nerden aldınız İnternet üzerinden mi yoksa birebirmi
Açıkçası psikolojim tabikide etkilendi ne zamn emer vs diye
Evet eşim de ebebek’te bile bulamamıştıBence de
Ben de internetten alıyorum da acil lazım olunca marketlere baktık bionaturali bulamadık, natural olan var
Ben 2 saatte bir değiştiriyorum. Sürekli en azından cis oluyor bizde ama her emzirme öncesi sakinse önce değilse emzirip değiştiriyorum altı pis olunca asla uyumuyor benimkiAy keşke benimki de öyle olsa dışardan duyan çocuğu kesiyorum zanneder
2 saatte bezde çiş bile olmuyor bizim olsa bile çok çok az yani bezi ziyan ettiğime değmez
kakayı tutmuyorum kakayı yapar yapmaz alıyorum ama çişi biraz bekletiyorum
enfeksiyonu hiç düşünmedim ben bakee siz kaç saat tutuyorsunuz bazen erken alıyorum o zaman da bez nerdeyse bomboş oluyor ki
Hindistan cevizi yağıyla yağlayı yarım saat sonra iyice tarayıp mustela konak şampuanıyla yıkadım 1 haftada geçti. Her akşam yaptık bunuKızlar bebeğinin kafasında konak olan var mı? Ne yaptınız varsa? Bizde sanki hafif hafif var gibi geldi bugün bana, ne yapsam bilemedim
Yok ama zeytinyağı sürüp biraz beklet sonrada konak tarağı var onunla tara yada bebeğin kndi tarağı ile de tarayabilirsinKızlar bebeğinin kafasında konak olan var mı? Ne yaptınız varsa? Bizde sanki hafif hafif var gibi geldi bugün bana, ne yapsam bilemedim
Olabildiğince çıkarıyorum çünkü ağzından çıkaramadığı her gaz bağırsağa iniyorKızlR her emzirmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Benimki hep uykusundan uyanıyor
Sona bırakma gaz çıkarma işini emzirme ortasında çıkartıyorum ben geneldeKızlR her emzirmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Benimki hep uykusundan uyanıyor