- 31 Aralık 2023
- 493
- 391
- 29
Kucak pozisyonundaysan koltukaltı pozisyonuna geçebilirsin ya da tam tersi şu an hangi pozisyonda emzirdiğini bilmediğim içinNasıl bir pozisyonda emzireebilirim ki sünnetli daha iyileşmedi
Valla ben ebebekten aldıgım cupsuz emzirme sütyeniyle rahat ettim. Bide yarım atlet giymiştüm bi ara. Suernden aldıklarımla rahat edemedim cuplu ve tel kısımları rahatsız ediyor. Bide buyuk geliyor gibi. Pentiden aldıgım telsiz ama cuplı. Daha rahat. Evde giyerim die ebebekten aldım boyle rahat edicegimi tahmin etmemiştim. Bildigin süngersiz hafif sütyen. Sıkmıyor terletmıyor. Tabi ben göğüs pedi kullanıyorum zaten. İçinde gogus pedi koydugumdan dısarıyada giyiyorum gogus ucu belli etmıyor. Atletleri 1 kez giymiştim sıcak ta cekemem diye koydum kenara. 200 liralık emzirme sütyeni beni 5000 tl lik mutlu ettiEvde giyim olayını penti ve LCW’den gömlek pijamalarla çözdüm ama içime atlet işini çözemedim pek ya. İki tane emzirme atletim var ama ikisinden de memnun değilim biri göğüslerime küçük gelip açılıyor sürekli öbürünün aparatı rahatsız ediyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben büyük beden atlet aldım canım yakasını indirip emziriyorum sırtım vs açılmıyor öylelikleEvde giyim olayını penti ve LCW’den gömlek pijamalarla çözdüm ama içime atlet işini çözemedim pek ya. İki tane emzirme atletim var ama ikisinden de memnun değilim biri göğüslerime küçük gelip açılıyor sürekli öbürünün aparatı rahatsız ediyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben sütyen giymeyi bıraktım bol bol tişörtler giyiyorum genelde pijama altıyla geziyorum zaten ne rahat gelirse öyleEvde giyim olayını penti ve LCW’den gömlek pijamalarla çözdüm ama içime atlet işini çözemedim pek ya. İki tane emzirme atletim var ama ikisinden de memnun değilim biri göğüslerime küçük gelip açılıyor sürekli öbürünün aparatı rahatsız ediyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ondan ben de aldım ama o açılan kısımla sabit kısım arasından meme ucum çıktı sürekli delirdim fırlatıp attım sonunda. Bedeni küçük geldi belki ama en büyüğünü aldım daha ne yapayımValla ben ebebekten aldıgım cupsuz emzirme sütyeniyle rahat ettim. Bide yarım atlet giymiştüm bi ara. Suernden aldıklarımla rahat edemedim cuplu ve tel kısımları rahatsız ediyor. Bide buyuk geliyor gibi. Pentiden aldıgım telsiz ama cuplı. Daha rahat. Evde giyerim die ebebekten aldım boyle rahat edicegimi tahmin etmemiştim. Bildigin süngersiz hafif sütyen. Sıkmıyor terletmıyor. Tabi ben göğüs pedi kullanıyorum zaten. İçinde gogus pedi koydugumdan dısarıyada giyiyorum gogus ucu belli etmıyor. Atletleri 1 kez giymiştim sıcak ta cekemem diye koydum kenara. 200 liralık emzirme sütyeni beni 5000 tl lik mutlu etti. Bi tane daha alıcam. Kıyafet olarak benim eski hamileliğimden kalma emzirme ye uygun tshirtlerim vardı penti. Yandan çıtçıtlı Ama artık cok ayırt etmıyorum normal kıyafetlerimi de giyiyorum. Dügmeliyse dügme acıyorum deilse alttan topluyorum direk
Ya bana direkt atlet lazım çünkü belim üşüyorValla ben ebebekten aldıgım cupsuz emzirme sütyeniyle rahat ettim. Bide yarım atlet giymiştüm bi ara. Suernden aldıklarımla rahat edemedim cuplu ve tel kısımları rahatsız ediyor. Bide buyuk geliyor gibi. Pentiden aldıgım telsiz ama cuplı. Daha rahat. Evde giyerim die ebebekten aldım boyle rahat edicegimi tahmin etmemiştim. Bildigin süngersiz hafif sütyen. Sıkmıyor terletmıyor. Tabi ben göğüs pedi kullanıyorum zaten. İçinde gogus pedi koydugumdan dısarıyada giyiyorum gogus ucu belli etmıyor. Atletleri 1 kez giymiştim sıcak ta cekemem diye koydum kenara. 200 liralık emzirme sütyeni beni 5000 tl lik mutlu etti. Bi tane daha alıcam. Kıyafet olarak benim eski hamileliğimden kalma emzirme ye uygun tshirtlerim vardı penti. Yandan çıtçıtlı Ama artık cok ayırt etmıyorum normal kıyafetlerimi de giyiyorum. Dügmeliyse dügme acıyorum deilse alttan topluyorum direk
Bu da iyi fikirmişBen büyük beden atlet aldım canım yakasını indirip emziriyorum sırtım vs açılmıyor öylelikle
Kızlar son 4 gündür bebeğim geceleri göğsümü emmiyor yaklaştırdığım gibi çığlığı basıyor sabahlara kadar ağlıyor geçen gece 4 kere mama vermek zorunda kaldık emmediği için. Dün gece de öyle oldu. aklıma hiçbir sebep gelmiyor çünkü gündüzleri emiyor. Gündüzleri de hep uyuyor gece sabaha kadar uyumadığı için. Mesela dün sabah 9 dan akşam 10 a kadar uyudu toplasan 2 saat uyanık kalmamıştır ben o aralarda emziriyordum. Emerken de 3 4 dakika emip bırakıyordu. Sizce normal mi bu durumlar?
Yaa bana hala cok sıcak hava. Sütyen giymedigimde de sürekli süt akıyor kıyafetlerim hep ıslakYa bana direkt atlet lazım çünkü belim üşüyor( evde de sütyen giyemiyorum asla
Aa yorumlarda hep buyuk alın yazıyodu ama bana tam oldu. Yani fırlamıyo en azındanOndan ben de aldım ama o açılan kısımla sabit kısım arasından meme ucum çıktı sürekli delirdim fırlatıp attım sonunda. Bedeni küçük geldi belki ama en büyüğünü aldım daha ne yapayım
Kucak pozisyonunda emziriyorumKucak pozisyonundaysan koltukaltı pozisyonuna geçebilirsin ya da tam tersi şu an hangi pozisyonda emzirdiğini bilmediğim için
Yok kusması çok yok benimkinin. Benimki geceleri sabaha kadar uyanık ağlıyor gündüzleri de 9 10 gibi uyuyor akşam 11 e kadar kalkmıyor ben emziriyorum ona rağmen emmiyor uyuyor aç aç. Yüzüne su sıçrattım camı açıp soğuk hava yüzüne estirdim ayakta yürüttüm burnunu ağzını sıktım zıplattım yine de kalkmıyor gece de uyumuyorKusuyor mu emme sonrası? Aynı şeyleri yaşadık bir haftadır emerken bir anda bırakıp ağlamaya başlıyor hatta gazını çıkarıyorum o sırada baya kusuyor. Tüm bunlara ek olarak bir haftadır inanılmaz uykusuzluk var. Asla uyumuyor ve ağlıyor sürekli uykuya dalmak istemiyor. Ne yaparsak yapalım. Biz farklı bir doktor gittik doktor reflü şurubu verdi dün başladık seninki de çok benziyor bir doktora danış istersen canım. Ben araştırdım reflü baya huysuzluk yapıyormuşşurubun adı :gastrotuss baby
Bebeği dışarı cıkarınca da uyuyor mu gündüz dışarı cikarirsan uyumazsa gece baygın düşer belli saatte uyur rahat edersin senin için de gece uykusu önemliYok kusması çok yok benimkinin. Benimki geceleri sabaha kadar uyanık ağlıyor gündüzleri de 9 10 gibi uyuyor akşam 11 e kadar kalkmıyor ben emziriyorum ona rağmen emmiyor uyuyor aç aç. Yüzüne su sıçrattım camı açıp soğuk hava yüzüne estirdim ayakta yürüttüm burnunu ağzını sıktım zıplattım yine de kalkmıyor gece de uyumuyor
Gündüz dışarda uyuyorBebeği dışarı cıkarınca da uyuyor mu gündüz dışarı cikarirsan uyumazsa gece baygın düşer belli saatte uyur rahat edersin senin için de gece uykusu önemli
Ya annemlerbgaz ve kabızlık için bir gün önce çocuğa zeytinyağı verdi. Bizim de karaciğerenzimleri yüksek çıktı ama zeytinyağından mi başka bisi mi bilmiyorum amaBenim bebeğim 48 günlük sarılığı vardı değeri düştü ama rengi çok koyu bizde karsciğer tahlili yaptırdık 1 buöukta doktora gidicez çok koruyorum e nabızdan baktım bazı değelrr yğksek çıkmış çok korkuyorum
Benim afp değeri yüksek çok korkuyorum sizmnde öyle miYa annemlerbgaz ve kabızlık için bir gün önce çocuğa zeytinyağı verdi. Bizim de karaciğerenzimleri yüksek çıktı ama zeytinyağından mi başka bisi mi bilmiyorum ama
Ben başından beri gümüş kapak kullandım belki de o yüzden hiç akma olmadı, şimdi şimdi kullanmıyorum arada akıyorYaa bana hala cok sıcak hava. Sütyen giymedigimde de sürekli süt akıyor kıyafetlerim hep ıslak
39a kadar çıkabilirmiş üstünü soy biraz duşa sokmak yasak :/Kızlar Biz bugün 2 ay aşımızı olduk Rota virüsü de olduk Bebeğimin çok ateşi var 38.4 Calpol verdim ama hala düşmedi ne zaman düşer sizce ve düşmesi için ne yapabilirim
Maşallah uykucu şirin ama gece kuşu aynı zamanda her bebeğin huyu ayrı işteGündüz dışarda uyuyorşaka gibi yaaa sünnet ettik iğne yaptılar ona bile zar zor kalktı