2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ben Amazon’dan hepsiburada’dan alıyorum

Ya benim kız altını açınca çok mutlu ağlıyorsa falan susuyor
Ay ne güzel ya ben altını açtığımda eğer açarken çiş kaka yapacaksa sessiz ama yaptı bittiyse ortalığı ayağa kaldırıyor

Bu arada bugün 2.ay kontrolüne gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bir sorun yok kalça kemiği gelişimi tamamlamış dedi doktorumuz oğluşum da doğum kilosunun üstüne toplamda 2.250 aldı 2 ayda
Biogaia’yı sordum doktora bizimki çok ıkınıyor diye, probiyotik anne sütünde mevcut olduğundan ben önermiyorum ekstra probiyotik hazımsızlık yapıyor dedi doktor belki size de ondan iyi gelmemiştir kuzu Nurse Harveys devam et günde 4 kereye kadar çıkabilirsin çok ıkınıyorsa dedi mademoisella

Mecburen kullancaz artık napalım
Ay bizde de bionatural pişik yaptı ya Sızdırma için kesinlikle Molfix derim ben pişik olunca bez denemeye başladım, Baby Turco da pişik yaptı maalesef. Ki yapmasa da almazdım incecik aynı Sleepy yeşil paket gibi. Molfix’in bariyerleri o kadar güzel ki asla taşma sızdırma yapmıyor. Benim bebe kurtlu olduğundan bezi kaydırıyor geçen en uca yapmış bariyer tutmuş kakayı Sleepy olsa kesin taşmıştı. Erkek bebeklere özellikle Molfix öneriyorlar.

Molfix kullanan varsa Migros’ta 24-27 ekim arası 1 alana 1 bedava var kızlar aklınızda olsun

Kız 5 saat çok fazla ya ben en fazla 2 saat tutuyorum o da uyuyor olursa

Çiş için bile çok uzun süre ama kakayı o kadar tutma bence kız bi de senin bebiş

Hİç pişik yapmadı sızdırma da yaşamadım bioyla. Ama natural iki gündür kaka sızdırıyo delirtti beni

Ben denedim azıcık içine de koydum yine etki etmedi probiyotik damlayı bırakınca düzeldi

Bence o kadar tutma kız çocukları çabuk enfeksiyon kapar o çiş 5 saat orda kalsa muhakkak kapar yani pişik olur mantar çıkar

Ya benim kız altını açınca çok mutlu ağlıyorsa falan susuyor
Ay keşke benimki de öyle olsa dışardan duyan çocuğu kesiyorum zanneder
Kız 5 saat çok fazla ya ben en fazla 2 saat tutuyorum o da uyuyor olursa
2 saatte bezde çiş bile olmuyor bizim olsa bile çok çok az yani bezi ziyan ettiğime değmez
Çiş için bile çok uzun süre ama kakayı o kadar tutma bence kız bi de senin bebiş
kakayı tutmuyorum kakayı yapar yapmaz alıyorum ama çişi biraz bekletiyorum
Bence o kadar tutma kız çocukları çabuk enfeksiyon kapar o çiş 5 saat orda kalsa muhakkak kapar yani pişik olur mantar çıkar
enfeksiyonu hiç düşünmedim ben bak ee siz kaç saat tutuyorsunuz bazen erken alıyorum o zaman da bez nerdeyse bomboş oluyor ki

En fazla 3 saat diyor neyse ben 3 saate geri döneyim en iyisi ne olur ne olmaz

Geceleri uzun tutuyorum ben de. Gece yatarken değiştirip 12-1 -2 gibi. Sabah uykusu acılmaya basladıgında değiştiriyorum. Cünkü bu sefer alışır her çiş yapısında gece uyanır die dinlemiştim bi uzmandan. Alıştırmayın diodu. Ama gun içinde değişiyor 2 saat 3 saat nadiren biraz daha uzuyor. Uyuyorsa ellemıyorum uykusunu bolmuyorum. Uyanınca değiştiriyorum. Kaka varsa bekletmıyorum pek. Bazen uzun süre bekledigi oluyor beziyle dısarı falan cıktıysak. Pişik olmadı hiç. Ama primanın 12 saat vaadi var ondan mıdır bilmiyorum

Geceleri zaten uyanıyor bi daha dalamıyor diye bende almıyorum senin gibi. Benimkide pişik olmadı o kadar bekletmeme rağmen. Ben baby turco kullanıyorum dışarı hiç çıkmıyoruz diyebilirim havalar çok soğudu çıkartmıyorum artık zaten kolik olduğu için dışarda asla huzur vermiyor iki kere kırk uçurmaya yumurta toplamaya gittim bin pişman oldum eve nasıl geldiğimizi bilemedik eşimle bi kere de çay bahçesi var bizim mahallede meydanda oraya gidelim dedik sen misin dışarı çıkan o çay bize zehir oldu ve yeni beslenmiş gazı alınmış altı değiştirilmiş bir şekilde gitmiştik ona rağmen yani

Valla cok zor yaa gunduz cıktım tolere edebildik ama akşama dogru benimkide cinleniyor ev oturmasına hüç gitmedim ben sabit biyerde de pek oturmadık genelde hareket halinde. 7/24 bu hali yaşamak cok zor olur. Cocuk agladı mı ben de geriliyorum modumuz yerlebir oluyor sonra.
Bezine de ben 2-3 saate bakıyorum valla uyıyorsa hiç ellemıyorum uyanır. gün boyu kucakta cünkü. Uyanıkken yerinde durmuyo benimki hiç bazen tuvaletten zor geliyorum biri duysa cocugu kesiyolar sancak. Oyuzden 2 saatte 1 bez degiştirirsem kıyamet filmi gibi olur ev

Merhabalar emzirme danışmanligi faydalı oluyormu bende düşünüyorum 15 günlük bebeğim var pek emmiyor daha doğrusu mamanin hemen gelmesine alıştı sanırm memeyi emmek zor geliyor sizin emzirme durumunuz nasıldı

Canım her emzirmeden sonra bebeğin bezi çiş olmuyorsa demekki doymuyordur elinden geldikçe çok emzir sonra bezi dolsun yoksa çok aç kalıyordur. Ben ne kadar altına yapsa değiştiriyorum dünyanın bezi gidiyor resmen ama çocuğumun sağlığı daha önemli mantar enfeksiyon pişik ihtimali daha kötü çünkü

O kadar fark etti ki iyi almışım. Dünden beri çok huzurluyum çok güzel emiyor. İki göğsümün de tamamen boşaldığını hissediyorum. Bizimki de günde 3-4 defa 30 ml mama alıyor ama hem biberon zor akışlı hem biz de biraz daha yavaş emsin diye her zaman dik tutmuyoruz biberonu. Yani mama hızlı gelmiyor belki o yüzden memede zorlanmadı o açıdan hiç. Tutuş eğitimi aldım ben aslında, onun kavrama ağız dil özelliklerine de bakılarak. Bence ihtiyaç duyuyorsanız alın bana herkes gerek yok zamanla oturur filan dedi ama ben ihtiyaç duydum psikolojim de çok düzeldi bebeğe de yansıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…