Bizim de öyle hep gözü yukarılardakızlar ya bişey sorucam sizin de bebekleriniz arada tavana kitleniyor mu? TV seyreder gibi tavanı izliyor oğlum. görüşünü engellersem de kızıyorhayır bembeyaz tavan hiçbir şey de yok, öyle gözünü dikip bakıyor. şimdi daha iyi izlesin diye ayağıma koydum mecburen ljggfh keyfi yerinde
Süt damlatmak en güveniliri bana göre bebiş zaten emiyor ne zararı olur aşıdan sonra calpol ateş olmasa da ağrısını alacağı için vermem gerektiğini söylemişti sağlık ocağındaki doktorumuz 1 ay aşısında öyle yapmıştım benKizlar bu goz capaklanmasina ne yapacagim bayaa 2 gözu de iltihaplandi yavrumun
Arkadasim poset.cay koy 1 dk beklet falan dedi. Kaynanam sütunden damlat dedi herkes birsey diyor ben ılık suyla pamukla siliyorum baska ne yapabilirim?
Bi de aşilardan sonra atesi cikarsa 1 cay kasigi calpol mu verecegiz? Ben alindan ölçuyorum genelde 37.2 cikiyor
Ayy çok sevindim canım işe yaramasına mali müşavirler biraz işlerine karışılmasını sevmezlerT turuncukusunguncesi canım bu arada konudan bağımsız, ben senin burda rapor için yazdığını okumuştum. Muhasebecime ısrar ede ede ay ay taksitle rapor parasını almayı başardım. Doğum tarihimden Eylül sonuna kadar olan yattı SGK’dan, Ekim ve Kasım için de yatıracaklar. Ay ay olması çok iyi oldu gerçekten. Muhasebecimiz ve mali müşavirimiz ilk kez gördük dediler, benim sayemde kurumdaki diğer hamile arkadaşlar da yararlanacak. Aktif olduğunu görünce bi teşekkür edeyim dedim
Netira verdi doktor kuzum bize en fazla 1 hafta kullanıyorsun bir de sürekli masaj yap öyle öyle atıyor merak etme. Çok ağladıkça falan tekrarlanıyor yine de az az doktor normal dediHango göz damlası kuzum
Bizim de öyle hep gözü yukarılardaperdenin olduğu yere takılı kalıyor
Gerçekten hiç sevmiyorlarAyy çok sevindim canım işe yaramasına mali müşavirler biraz işlerine karışılmasını sevmezlerBabam da mali müşavir olduğu için biliyorum ben de
Beni de öyle gözünü dikip bakması korkutuyor da yeni yeni görüyorlar sanırım etraftakilerio zaman normal demek ki. ben sadece bizim bebiş böyle sandım bi an. melekleri görüyor derler ya şkkhjl cidden metafizik yoruma müsait bi durum bakıp kalıyor öyle
Bende natural kullanıyorum sürekli çiş sızdırıyor bıktım artık sürekli çamaşır yıkıyorumBen oğluma sleepy bio natural kullanıyorum dün bezi bitti markette kalmamış diye natural olan yeşil paketi aldım çocuk dünden beri çiş kokuyo ya bu ne böyle
Biraz önce kucağımdayken kaka yaptı 5 dakika durmadı kaka hemen değiştirmek için yatırdım baktım sızdırmış bir daha asla almam. Bio naturalde hiç sızdırma yaşamamıştım şimdiye kadarBende natural kullanıyorum sürekli çiş sızdırıyor bıktım artık sürekli çamaşır yıkıyorum
Bende bio natural alacağım hemen özellikle gece sızdırınca çok zor oluyor çocuk da üşüyor yavrum iğrenç bir bezBiraz önce kucağımdayken kaka yaptı 5 dakika durmadı kaka hemen değiştirmek için yatırdım baktım sızdırmış bir daha asla almam. Bio naturalde hiç sızdırma yaşamamıştım şimdiye kadar
BU baya ince zaten bio naturale göre daha elime alınca fark ettim de yapcak bi şey yoktuBende bio natural alacağım hemen özellikle gece sızdırınca çok zor oluyor çocuk da üşüyor yavrum iğrenç bir bez
Ben de internetten sipariş veriyorum, geçenki gecikmişti biraz PTT Kargoya vermişler. Marketten natural almıştım ama kargo yetişince açmamıştımBen oğluma sleepy bio natural kullanıyorum dün bezi bitti markette kalmamış diye natural olan yeşil paketi aldım çocuk dünden beri çiş kokuyo ya bu ne böyle
Açma açma berbat hiç beğenmedim bem ebebekten alıyodum da 2 numara kalmamış mecburen natural aldım ecologic de güzel değil en iyisi bio natural benceBen de internetten sipariş veriyorum, geçenki gecikmişti biraz PTT Kargoya vermişler. Marketten natural almıştım ama kargo yetişince açmamıştımiyi ki de kullanmamışız. Ben o kadar fark olmaz sanmıştım. Bionatural hangi markette var? Eşim Carrefour, Migros her yeri gezdi bulamadı o zaman
Benim bı arkadasim bebeği kolikti çok kötü buir süreç ti zeytinyağını kulak çubuğunu zeytinyağına batiti poposunu makat yerine masaj yapar gibi degdiriyolardi içine sokmadan orayı uyarmak gibi çok sıkışınca öyle yaptiriyolar di5 gün boyunca bezinde ufacık bi kaka bile yok o yüzden kabız diyorum.
Ben yeşil paket kullanıyorum ilk baştan beri koku yok ama sana neden öyle geldi kiBen oğluma sleepy bio natural kullanıyorum dün bezi bitti markette kalmamış diye natural olan yeşil paketi aldım çocuk dünden beri çiş kokuyo ya bu ne böyle
Emiciliği çok az bioya göre kalınlığı da farklı bi kere çiş yapıyo çocuk kokmaya başlıyo. Diğerinden sonra ben memnun kalmadım bundanBen yeşil paket kullanıyorum ilk baştan beri koku yok ama sana neden öyle geldi ki
Ya benim kız altını açınca çok mutluKızlar ben artık çocuğun bezini beş saatte bir değiştirmeye başladım bide gece değiştirdiğim zaman hep uyanıp bi daha uyumuyordu bende artık gece 00 da bi kere değiştiriyorum bi daha sabah 7 ye kadar almıyorum altını gün içinde de beş saat minimum bekletiyorum hem tam dolmuş oluyor bez hem de bebiş sinirlenmiyor sürekli açmadığım için