2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bizim de öyle hep gözü yukarılarda perdenin olduğu yere takılı kalıyor

Süt damlatmak en güveniliri bana göre bebiş zaten emiyor ne zararı olur aşıdan sonra calpol ateş olmasa da ağrısını alacağı için vermem gerektiğini söylemişti sağlık ocağındaki doktorumuz 1 ay aşısında öyle yapmıştım ben

Ayy çok sevindim canım işe yaramasına mali müşavirler biraz işlerine karışılmasını sevmezler Babam da mali müşavir olduğu için biliyorum ben de

Ben oğluma sleepy bio natural kullanıyorum dün bezi bitti markette kalmamış diye natural olan yeşil paketi aldım çocuk dünden beri çiş kokuyo ya bu ne böyle

Kızlar ekim anneleri grubundan geliyorum. İstanbulda emzirme danışmanı alan var mı? Emzirme benim için çok kaos bir hal aldı. Göğüs ucum içe dönük. Silikon uçsuz almıyor bebek. Ama silikon ucuda çok açsa almıyor. Yeni yeni biraz alıyor daha öncesinde uçtakileri içmeyip üstüne döküyordu. Sürekli sağım yapıyorum. Gece çok zor oluyor. Artık göğüslerim acımaya ağrımaya başladı. Çok zorlanıyorum

Bende natural kullanıyorum sürekli çiş sızdırıyor bıktım artık sürekli çamaşır yıkıyorum
Biraz önce kucağımdayken kaka yaptı 5 dakika durmadı kaka hemen değiştirmek için yatırdım baktım sızdırmış bir daha asla almam. Bio naturalde hiç sızdırma yaşamamıştım şimdiye kadar

Biraz önce kucağımdayken kaka yaptı 5 dakika durmadı kaka hemen değiştirmek için yatırdım baktım sızdırmış bir daha asla almam. Bio naturalde hiç sızdırma yaşamamıştım şimdiye kadar
Bende bio natural alacağım hemen özellikle gece sızdırınca çok zor oluyor çocuk da üşüyor yavrum iğrenç bir bez

Ben oğluma sleepy bio natural kullanıyorum dün bezi bitti markette kalmamış diye natural olan yeşil paketi aldım çocuk dünden beri çiş kokuyo ya bu ne böyle
Ben de internetten sipariş veriyorum, geçenki gecikmişti biraz PTT Kargoya vermişler. Marketten natural almıştım ama kargo yetişince açmamıştım iyi ki de kullanmamışız. Ben o kadar fark olmaz sanmıştım. Bionatural hangi markette var? Eşim Carrefour, Migros her yeri gezdi bulamadı o zaman

Açma açma berbat hiç beğenmedim bem ebebekten alıyodum da 2 numara kalmamış mecburen natural aldım ecologic de güzel değil en iyisi bio natural bence

5 gün boyunca bezinde ufacık bi kaka bile yok o yüzden kabız diyorum.
Benim bı arkadasim bebeği kolikti çok kötü buir süreç ti zeytinyağını kulak çubuğunu zeytinyağına batiti poposunu makat yerine masaj yapar gibi degdiriyolardi içine sokmadan orayı uyarmak gibi çok sıkışınca öyle yaptiriyolar di

Kızlar ben artık çocuğun bezini beş saatte bir değiştirmeye başladım bide gece değiştirdiğim zaman hep uyanıp bi daha uyumuyordu bende artık gece 00 da bi kere değiştiriyorum bi daha sabah 7 ye kadar almıyorum altını gün içinde de beş saat minimum bekletiyorum hem tam dolmuş oluyor bez hem de bebiş sinirlenmiyor sürekli açmadığım için

Ya benim kız altını açınca çok mutlu ağlıyorsa falan susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…