2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bence gecti gibi. Evdeki tartıyla ölçüyoruz ayy ben gecmiştir die dusunuyorum bidaha bi ölçeyim

Canım kolikmi ki

gündüz için evet haklılar ama gece eldiven takılabilir elleri ile keşif yapmıyor çünkü

Canım ben de aşırı kötüyüm çok hastayım bikac gündür. Eşim de yok kimse yok tek başıma öksure aksıra bakıyorum bebeğime ve birlikte uyuyoruz mecburen kesin aldı mikrobu cuma da 2.ay aşılarını yaptıracağım insallah ustuste gelip hasta olmaz beni bu hale getiren hastalık miniğime ne yapar allah esirgesin insallah süt korur dedikleri doğrudur. Zaten gözleri çapaklandı ne yapacagimi şaşırdım artık

Kizlar bu goz capaklanmasina ne yapacagim bayaa 2 gözu de iltihaplandi yavrumun
Arkadasim poset.cay koy 1 dk beklet falan dedi. Kaynanam sütunden damlat dedi herkes birsey diyor ben ılık suyla pamukla siliyorum baska ne yapabilirim?
Bi de aşilardan sonra atesi cikarsa 1 cay kasigi calpol mu verecegiz? Ben alindan ölçuyorum genelde 37.2 cikiyor

Canım benimde düşmüştü o kadar yüksek değildi ama kafasında biraz şişlik oluştu 2 buçuk saat uyutmadık besledim ettim kusması olur mu, gözde kayma vs olur mu diye kontrollü ilerledim çok şükür birşey olmadı bana kalsa uçarak doktora giderdim ama eşim biz gözlemleriz dedi gerçi bunlardan 1 tanesi olsa o uçururdu bizi. Normalde benim kız beslenme sonrası kusardı gözü kayardı daha fazla uyurdu Allah yüzümüze baktı 24 saat boyunca 2 saatte 1 kendi kalktı,kusmadı, göz kayması yok denecek kadar azdı

Canım bu gaz işi biraz deneme yanılmayla oluyor maalesef kuzenim Nurse Harveys ve Biogaia dönüşümlü kullanıyordu mesela. 2 damla damlalıkla damlattım canım ben

Göz damlası ve soğuk çayla pansuman yaparak geçirdim ben kuzu çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

T turuncukusunguncesi canım bu arada konudan bağımsız, ben senin burda rapor için yazdığını okumuştum. Muhasebecime ısrar ede ede ay ay taksitle rapor parasını almayı başardım. Doğum tarihimden Eylül sonuna kadar olan yattı SGK’dan, Ekim ve Kasım için de yatıracaklar. Ay ay olması çok iyi oldu gerçekten. Muhasebecimiz ve mali müşavirimiz ilk kez gördük dediler, benim sayemde kurumdaki diğer hamile arkadaşlar da yararlanacak. Aktif olduğunu görünce bi teşekkür edeyim dedim

Canım gözde bariz iltihaplanma varsa antibiyotikli damlayla geçiyor bizim de 10-15 günlükken oldu ılık suyla mendille temizledim ama damla tam olarak geçirdi. Doktora göster yani o yazsın ilacı

Çapak sorunu iki üç gün yoğun devam ederse göz doktoruna götür canım bizim de öyleydi göz yaşı kanalları tıkalıymış 1 ay masaj ve damla ile devam ediyoruz şu an epey iyi durumda

İkisini de yapmayın çok sakıncalıymış

Bizim doktor da aynı kremi önerdi evet alnı kuru diye ben de alacağım

çok şükür canım bir şey olmamış bizim de inşallah olmamıştır

kızlar ya bişey sorucam sizin de bebekleriniz arada tavana kitleniyor mu? TV seyreder gibi tavanı izliyor oğlum. görüşünü engellersem de kızıyor hayır bembeyaz tavan hiçbir şey de yok, öyle gözünü dikip bakıyor. şimdi daha iyi izlesin diye ayağıma koydum mecburen ljggfh keyfi yerinde

Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor inşallah bir an önce geçer
Ay benimkide yoluyor, düzenli kesmeye çalışıyorum ama dediğin gibi o azıcık kenarla bile yoluyorlar
Ya tırnakları nasıl kesiyorsunuz ben etini alıcam diye ödüm kopuyor hem elektrikli hem normal tırnak makası da aldım ama iki türlü de kesemiyorum ayrıca uyanıkken asla izin vermiyor uyurken de derin uyumadığı için kalkıp ağlıyor
Canım kolikmi ki
Evet
Allah ikimize kolaylık versin hadi kendimizi geçtik artık çocuk hasta olur diye ödümüz kopuyor sana da çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
Aynısı benimkide sürekli tavanı izliyor sadece tavan da değil yan duvarları da izliyor anlamadım kitlenip kalıyor

aynen yan duvarlar ya da tavan. ama bakışları yukarıda genelde. neden acaba, beyaz diye mi ilgisini çekiyor çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…