Bence gecti gibi. Evdeki tartıyla ölçüyoruz ayy ben gecmiştir die dusunuyorum bidaha bi ölçeyimBenim bebiş de ne kundak seviyor ne slingYenidoğanlar sıkışık his sever diyorlardı hiç gelemiyor sıkışmaya Kıyafette ben de yenidoğan çok az almıştım, Allah’tan hediye filan geldi de onları giydiriyorum hala Maşallah 5 kiloyu geçti mi
Canım kolikmi kiArtık söz söyleyecek hal bile kalmadı bir de biliyorsunuz benim bebek aşırı gazlı 74 gündür ne çektiğimi bir ben biliyorum annem geliyor yardıma o gidiyor kaynanam geliyor ama yine de çocuğun başına geçmeden olmuyorherşey o kadar üst üste geliyor ki çok bunaldım kimse de beni düşünmüyor sen nasılsın iyi misin ne hissediyorsun diye kimse sormuyor Allahtan tek isteğim şu çocuğun gaz sancılarının bir an önce düzelmesi ve bebeğime tek bakabilmek. Annem diyor üç çocuk büyüttüm ben böyle bir çocuk görmedim diyor Allah sabır versin diyor çok zor diyor gerçekten de çok zor bir saat bile huzurum yok
gündüz için evet haklılar ama gece eldiven takılabilir elleri ile keşif yapmıyor çünküYa kızlar bebişlere eldiven giydiriyor musunuz ben hep eldiven giydiriyordum eşimle annem bugün artık giydirmeyelim çocuk iki buçuk aylık oldu elleri rahat hareket etsin keşfetsin diyorlar ama giydirmeyince de buz gibi oluyor ya elleri
Canım ben de aşırı kötüyüm çok hastayım bikac gündür. Eşim de yok kimse yok tek başıma öksure aksıra bakıyorum bebeğime ve birlikte uyuyoruz mecburen kesin aldı mikrobu cuma da 2.ay aşılarını yaptıracağım insallah ustuste gelip hasta olmaz beni bu hale getiren hastalık miniğime ne yapar allah esirgesin insallah süt korur dedikleri doğrudur. Zaten gözleri çapaklandı ne yapacagimi şaşırdım artıkKızlar ben çok fena hasta oldum bayılacak derecedeyim sağlık ocağına gittim domuz gribi dedi şimdi çocuğun odasına dahi girmiyorum ona geçer korkuma annem yanında duruyor çocuğun o ilgileniyor çok hastayım ya eşim bi kaç gündür burnu tıkalıydı doktor o taşıyıcıdır muhtemelen sana geçmiştir dedi çünkü ben hiç insan yüzü görmedim dışarı çıkmadım ve bi anda hasta oldum
Canım benimde düşmüştü o kadar yüksek değildi ama kafasında biraz şişlik oluştu 2 buçuk saat uyutmadık besledim ettim kusması olur mu, gözde kayma vs olur mu diye kontrollü ilerledim çok şükür birşey olmadı bana kalsa uçarak doktora giderdim ama eşim biz gözlemleriz dedi gerçi bunlardan 1 tanesi olsa o uçururdu bizi. Normalde benim kız beslenme sonrası kusardı gözü kayardı daha fazla uyurdu Allah yüzümüze baktı 24 saat boyunca 2 saatte 1 kendi kalktı,kusmadı, göz kayması yok denecek kadar azdıkızlar o kadar kötüyüm ki şu an. bebeği babası unutuyordu ben de lavaboya gitmiştim. birden küt diye çok şiddetli bi ses duydum aklım çıktı sandım koşa koşa geldim ki çocuğum yere düşmüş. Yatak baya yüksek 80 cm filan. babası uyuyakalmış çocuk da kucağından düşmüşapar topar hastaneye acile gittik tomografi çektiler sonucu 2 saate çıkacak. evde bekliyoruz şu an. daha önce böyle bişey yaşayan var mı ne yapmamız lazım emziriyorum emiyor. aşırı uykusu var uyuyor ama uyutmamak mı gerekirdi ne yapacağımızı bilmiyoruz
Canım bu gaz işi biraz deneme yanılmayla oluyor maalesef kuzenim Nurse Harveys ve Biogaia dönüşümlü kullanıyordu mesela. 2 damla damlalıkla damlattım canım benya en baştan nurse harveys mi kullansaydım acaba. ama bizim bu sorun yeni ortaya çıktı aslında hiç ıkınma ağlama yoktu2 damla kullandık ikisi de pek etkili değil. bugün de kaka yapmazsa yarın zeytinyağı vericem. kaç damla vermiştin canım
Göz damlası ve soğuk çayla pansuman yaparak geçirdim ben kuzu çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKizlar bu goz capaklanmasina ne yapacagim bayaa 2 gözu de iltihaplandi yavrumun
Arkadasim poset.cay koy 1 dk beklet falan dedi. Kaynanam sütunden damlat dedi herkes birsey diyor ben ılık suyla pamukla siliyorum baska ne yapabilirim?
Bi de aşilardan sonra atesi cikarsa 1 cay kasigi calpol mu verecegiz? Ben alindan ölçuyorum genelde 37.2 cikiyor
Canım gözde bariz iltihaplanma varsa antibiyotikli damlayla geçiyor bizim de 10-15 günlükken oldu ılık suyla mendille temizledim ama damla tam olarak geçirdi. Doktora göster yani o yazsın ilacıKizlar bu goz capaklanmasina ne yapacagim bayaa 2 gözu de iltihaplandi yavrumun
Arkadasim poset.cay koy 1 dk beklet falan dedi. Kaynanam sütunden damlat dedi herkes birsey diyor ben ılık suyla pamukla siliyorum baska ne yapabilirim?
Bi de aşilardan sonra atesi cikarsa 1 cay kasigi calpol mu verecegiz? Ben alindan ölçuyorum genelde 37.2 cikiyor
Çapak sorunu iki üç gün yoğun devam ederse göz doktoruna götür canım bizim de öyleydi göz yaşı kanalları tıkalıymış 1 ay masaj ve damla ile devam ediyoruz şu an epey iyi durumdaCanım ben de aşırı kötüyüm çok hastayım bikac gündür. Eşim de yok kimse yok tek başıma öksure aksıra bakıyorum bebeğime ve birlikte uyuyoruz mecburen kesin aldı mikrobu cuma da 2.ay aşılarını yaptıracağım insallah ustuste gelip hasta olmaz beni bu hale getiren hastalık miniğime ne yapar allah esirgesin insallah süt korur dedikleri doğrudur. Zaten gözleri çapaklandı ne yapacagimi şaşırdım artık
İkisini de yapmayın çok sakıncalıymışKizlar bu goz capaklanmasina ne yapacagim bayaa 2 gözu de iltihaplandi yavrumun
Bizim doktor da aynı kremi önerdi evet alnı kuru diye ben de alacağımBebeklerinizde yüz kuruluğu, isilik vs için mustela stelatopianın yüz kremini öneririm onu aldık doktor önerisiyle baya yatıştırıp nemlendiriyor cildini. Bir de banyo suyunuza küvete mısır nişastası koy dedi iki kaşıknemli tutarmış cildini
çok şükür canım bir şey olmamışCanım benimde düşmüştü o kadar yüksek değildi ama kafasında biraz şişlik oluştu 2 buçuk saat uyutmadık besledim ettim kusması olur mu, gözde kayma vs olur mu diye kontrollü ilerledim çok şükür birşey olmadı bana kalsa uçarak doktora giderdim ama eşim biz gözlemleriz dedi gerçi bunlardan 1 tanesi olsa o uçururdu bizi. Normalde benim kız beslenme sonrası kusardı gözü kayardı daha fazla uyurdu Allah yüzümüze baktı 24 saat boyunca 2 saatte 1 kendi kalktı,kusmadı, göz kayması yok denecek kadar azdı
Hango göz damlası kuzumGöz damlası ve soğuk çayla pansuman yaparak geçirdim ben kuzu çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Bi cogaliyo bi azaliyo gibi yaÇapak sorunu iki üç gün yoğun devam ederse göz doktoruna götür canım bizim de öyleydi göz yaşı kanalları tıkalıymış 1 ay masaj ve damla ile devam ediyoruz şu an epey iyi durumda
Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor inşallah bir an önce geçerSana bir tek şunu söyleyebilirim. Hep böyle devam etmeyecek. Sende kendine sürekli bunu söyle. Şanslısın ki hem annen hem kv desteğe geliyor. Benim ilk kızım öyleydi ve tek başımaydım. Kolik bebek çok zor inşallah geçecek bu günler.
Ya tırnakları nasıl kesiyorsunuz ben etini alıcam diye ödüm kopuyor hem elektrikli hem normal tırnak makası da aldım ama iki türlü de kesemiyorum ayrıca uyanıkken asla izin vermiyor uyurken de derin uyumadığı için kalkıp ağlıyorAy benimkide yoluyor, düzenli kesmeye çalışıyorum ama dediğin gibi o azıcık kenarla bile yoluyorlar
EvetCanım kolikmi ki
Allah ikimize kolaylık versin hadi kendimizi geçtik artık çocuk hasta olur diye ödümüz kopuyor sana da çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallahCanım ben de aşırı kötüyüm çok hastayım bikac gündür. Eşim de yok kimse yok tek başıma öksure aksıra bakıyorum bebeğime ve birlikte uyuyoruz mecburen kesin aldı mikrobu cuma da 2.ay aşılarını yaptıracağım insallah ustuste gelip hasta olmaz beni bu hale getiren hastalık miniğime ne yapar allah esirgesin insallah süt korur dedikleri doğrudur. Zaten gözleri çapaklandı ne yapacagimi şaşırdım artık
Aynısı benimkide sürekli tavanı izliyor sadece tavan da değil yan duvarları da izliyor anlamadım kitlenip kalıyorkızlar ya bişey sorucam sizin de bebekleriniz arada tavana kitleniyor mu? TV seyreder gibi tavanı izliyor oğlum. görüşünü engellersem de kızıyorhayır bembeyaz tavan hiçbir şey de yok, öyle gözünü dikip bakıyor. şimdi daha iyi izlesin diye ayağıma koydum mecburen ljggfh keyfi yerinde
aynen yan duvarlar ya da tavan. ama bakışları yukarıda genelde. neden acaba, beyaz diye mi ilgisini çekiyor çok ilginçHiç geçmeyecekmiş gibi geliyor inşallah bir an önce geçer
Ya tırnakları nasıl kesiyorsunuz ben etini alıcam diye ödüm kopuyor hem elektrikli hem normal tırnak makası da aldım ama iki türlü de kesemiyorum ayrıca uyanıkken asla izin vermiyor uyurken de derin uyumadığı için kalkıp ağlıyor
Evet
Allah ikimize kolaylık versin hadi kendimizi geçtik artık çocuk hasta olur diye ödümüz kopuyor sana da çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
Aynısı benimkide sürekli tavanı izliyor sadece tavan da değil yan duvarları da izliyor anlamadım kitlenip kalıyor