- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Aynen canım riske atma ama birdahaki kontrolünde de sorup kafanı rahatlata bilirsinKızlar bende gebelik testim pozitif çıktıgı andan beri eşimle beraber olmadık doktor cinsel ilişki konusunda riskimiz yok dedi ama tekrar detaylıca soramadım riske de atamadık açıkçası
Aynı şey bende de oluyor canım , hafif bir bel ağrısı gibi de oluyor bazen güzel belirtiler sağlıklı ilerliyoruz sanki şükür ben bi de kalp atışını da duymadım ya belirti oldukça mutlu oluyorumAynen benimde zaten gobekliydim birazcık şimdi kocaman oldu gibi geliyor bana da ama inanılmaz şişkinlik ve gaz var bende deona bağlıyorum
Suan tam olarak pıt pıt böyle ağrı girer gibi oluyor keseyi gördüğümüz tarafta
Benim de gün oldu canım yine progestan kullanmama rağmenKızlar günaydın benim sabh yine lekelenmem olmuş aranızda da var mı hayla yaşayan progesteron hap ve iğne de kullanıyorum
Aynısı bende de var. Nasipse Perşembe günü 7+1 de kalp atışı duymaya gideceğiz ama o güne kadar kustukça mutlu olup, memelerime dokunup ağrıdıkça huzura kavuşuyorum dsfkjdsfAynı şey bende de oluyor canım , hafif bir bel ağrısı gibi de oluyor bazen güzel belirtiler sağlıklı ilerliyoruz sanki şükür ben bi de kalp atışını da duymadım ya belirti oldukça mutlu oluyorum
Evet yapıyorlar cnm 11 ci haftadan sonraKızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Canım tahmini 1 ay sonraya falan denk geliyor benim nipt kabaca. Ve ben muhakkak yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Aaa bende persenbe günü gidicemAynısı bende de var. Nasipse Perşembe günü 7+1 de kalp atışı duymaya gideceğiz ama o güne kadar kustukça mutlu olup, memelerime dokunup ağrıdıkça huzura kavuşuyorum dsfkjdsf
Hadi bakalım sağlıkla güzel haberler alalım inşallah. Çok heyecanlıyım ben kalbinin atışını sağlıkla duymak için can atıyorum resmenAaa bende persenbe günü gidicem
Biz birlikte olduk. Bugün de doktora sordum yasak yok dedi. Abartmadıkça ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İlk kızımda da hiç yasak koymadılar çok şükür bir şey de olmadı. Düşük tehlikesi kanama falan olmadıkça doktorlar yasak koymuyorlar geneldeKızlar bende gebelik testim pozitif çıktıgı andan beri eşimle beraber olmadık doktor cinsel ilişki konusunda riskimiz yok dedi ama tekrar detaylıca soramadım riske de atamadık açıkçası
Sen gittin mi peki doktora ne dediBenim de gün oldu canım yine progestan kullanmama rağmen
Bende cuma gidicem ama 6+4 oluyor inşallah bizde duyabilirizAynısı bende de var. Nasipse Perşembe günü 7+1 de kalp atışı duymaya gideceğiz ama o güne kadar kustukça mutlu olup, memelerime dokunup ağrıdıkça huzura kavuşuyorum dsfkjdsf
Yapılıyor canım önemli olan gidip gebelik kaydının hastanede olması sonra sonuçları özel doktoruna gösterirsinKızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Çok haklısın ama tahtalara görünüş açısından çok güzel dediğin gibi bakıp görmem lazım en güzel şık park yatağı bulmam lazım sanırımTahta görünüş olarak çok güzel ama kullanışlu değil. Anne yanı park yataklar bebek için daha güvenli bi süre sonra kenarlardan tutup kalkmaya çalışcak pat diye düşcek tahtaya vurabilir kafasını. Korumalıkları da çekip alıyolar valla
Yok canım gitmedim gidecek kadar bişey yoktu ben ilk gebeliğimde de yaşadım aynı şeyi progestan kullanıp dinlen demişti doktorSen gittin mi peki doktora ne dedi
Lekelenme fln var mı canımKizlar anlayanlar sonuçlarıma yorum yapabilir mi lütfen
İlk beta sonucum 471
Bundan 42 saat sonra ayni lab da 588
4 Gün sonra ise yani bugun(4 gunden 9 saat eksik) 1700
Bugünkü doktor kontrolünde karından ultrasonda malesef kese görünmedi. Cuma günü tekrar gelmemi dış gebelik mi değil mi net bi sey soylemeyecegini söyledi. Cuma günü tekrar gidicem önce.normal ultrason görünmezse vajinal ultrasonla bakılacak mis . Günlerdir kafayı yicem artık düşünmekten. Sağlıklı mi sağlıksız mi nasil olur ne olur soruları gitmiyor. Bilgisi olanlar yorumlayabilir mi
Maşallah size ekstra dikkat et artık kendine canım sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallahKızlaaar herkese merhabaDoktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Hep aynıyız belirtiler mutlu ediyorAynısı bende de var. Nasipse Perşembe günü 7+1 de kalp atışı duymaya gideceğiz ama o güne kadar kustukça mutlu olup, memelerime dokunup ağrıdıkça huzura kavuşuyorum dsfkjdsf
Amin canım benim inşallah, hepimiz için aminAyy maşallahhhİnşallah çok daha güzel haberlerde alırsın canım ilerleyen günlerde