2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Maşallah alacak birşey bırakmamışsin şimdiden bn sadece puffy battaniye başladım onu örüyorum o kadar

Ay maşallah 4. Çocuk mu yani senin elini öpmek lazım üstadYa benim de kardeşimle 1.5 yaş var aramda ve annem hiç istememiş o kadar çok ağlamış ki hep anlatırdı bunu sonrasında iyi ki demiş ama başlar zordu falan diye hep dinlerdik, şimdi de annem sevindi tabi ama laf arasında sana zor olacak sana üzülüyorum minvalinde konuşuyor, tek bakıyorum ücretsiz izindeyim bide yani bi iş hayatımda vardı normalde uzunca bi ara vereceğim gibiailelerle de aynı şehirde değiliz , ister istemez korkuyorum ya ama dediğin gibi ikiz gibi büyüyecekler ve 30 yaşındayım zaten böylesi hayırlıymış demek ki Allah yardımcımız olsun

Canım tahmini 1 ay sonraya falan denk geliyor benim nipt kabaca. Ve ben muhakkak yaptırmayı düşünüyorum.
Hangi sehirde yasiyorsun canım ben de düşünüyorum ücreti biraz canımı sıkıyor. Herkes yaşın genç genetikte hastalık yok neden paranı çope atıyorsun gerek yok falan diyor

Hangi sehirde yasiyorsun canım ben de düşünüyorum ücreti biraz canımı sıkıyor. Herkes yaşın genç genetikte hastalık yok neden paranı çope atıyorsun gerek yok falan diyor
Aynen ben de düşünüyordum fetal yapmayı çevremdekiler böyle şeyler söylediler kafam karıştı açıkçası

Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Merhaba bende nipt yaptirmwyi düşünüyorum . 2 li 3 lu 4 lü yerine tek bir test yaşım itibariylede daha mantıklı geldi. Umarım hayırlı sağlıklı sonuçlar almak nasip olur

Selam kızlar bugün itibari ile 5+2 de keseyi gördüm ben de çok şükür. Haftaya kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. İnşallah gruptaki hepimiz sürecimizi sağlıkla bir şekilde tamamlar doğuma kadar gideriz.
Sat 24.12.2024- kese 5+2 - Aydındayım. Kız hissediyorum listeye beni de ekleyebilir misin canım? Linakiz
Bir de ben bol bol bu esmaları çekmeye çalışıyorum. Belki çekmek isteyen olur diye eklemek istedim

Eklentiler

• IMG_3339.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 83
Bende Nisan'da 30 yaşıma giricem ben aileler konusunda şanslıyım yanimdalar

Guzel oldu bu esmalar. Aydında hangi doktora gidiyorsun

Ben bu testler konusunda çok cahilim kızlar detaylı açıklayabilir misiniz
2 li 3 lü tarama detaylı ultrason belli tarihlerde bebeklerdeki anomalileri rahatsızlıkları belirlemeye yarayan tarama testleri. Tarama testi de riskleri ihtimalleri gosterir tanı koymaz. Devlette de yapılıyor özel hastanelerde de. Ortalama 1 muayne ucreti oluyor farklı bir durum olmuyor. Devlette bedava da olabiliyor. Mesela 2 li tarama 11-13 . Hafta gibi oluyor daha erken ve gec olmuyor. Hem kan alınıyor hemde ultrasonda belli durumlara bakılıyor. Bir tek down sendrom gibi Genetik hastalıklara bakılmıyor mesela plesantayla ilgili de belli göstergeler sunuyor. Yani mesela ilerleyen haftalarda plesanta sıkıntısı yaşayıp yaşanmayacagına dair de ipucları veriyor.ya da bebekte diyelim kalp sıkıntısı var doğum sırasında buna hazırlanmıs oluyorsunuz. Daha donanımlı bir hastaneye gitmeniz gerekebilir dogumda kardiyoloji doktoru hazır beklemesi gerekebilir. Siz bunu bildiginiz için donanımlı bir yerde doguma gidersiniz risk almamıs olursunuz. Tarama testlerinde Diyelimki riskli bir durum ihtimali var. Ozaman doktor bizi farklı testlere yonlendiriyor bu testler ise tanı koyma testleri kesine yakın sonuclar oluyor. Tabi bunların hiçbiri zorunlu değil.adı gecen diger test ise cok yaygın olmayan Nipt gibi testler ücret olarak biraz daha yuksek fakat daha kesine yakın sonuc veriyor ve 1 kez yaptırıyorsunuz bitiyor. Her ay bir tarama stresi yasamıyorsunuz. Zaten doktorumuz da sizi bilgilendirir hepsinde.

Ayy kuşum aynıyız bende 6 hafta 6 günlüğüm. Bu instagramdakiler kadar dağ gibi değil kalp atışı daha minik olduğu için sanırım değilmi doktorum normal dedi
Yaa senin de mi ikiz yoksaaa benim büyük olan bebişin kalp atışını sesli olarak duymadık, ekranda gördük, doktorum normal dedi. Ufak olan bebişin görünmemesine de normal dedi. SAT a göre 7 hafta 3 günlük hamileyim. Muhtemelen ikiz oldukları için ufaklar 14 şubatta inşallah tekrar gideceğim bakalım minik olanın da kalbini görmeyi veya duymayı diliyorum Allah'tan

Koskocaman bir amiiiin senin bebiktodan haber yok mu nasıl baby lilyrosey

Ay allah razı olsun çok zor bu annelik

Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum bu gün kontrole gittim ben. Kese felan gözüktü herşey iyi dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kan tahlili istedi benden. Arkadaşım hamile ve ondan istenmemiş. Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla sizden de istediler mi?

Eklentiler

• 69A3DD66-E1AB-47E7-9ABC-08C3588593BE.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 68
Bende alma taraftarıyım ama eşim ve kayınvalidem kalp atışını bari duyalım diyorlar. Daha önceden öyle denk geldiğinde bir şeyler almıştım. Ama şuan hergün herşey zamlanıyor almak en iyisi.

Canım bunları bende de istedi yap bunları kızamığa sarılığa karşı bağışıklığın var mı yok mu onun için.yani neden doktor gereksiz bişey istesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…