2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Ayy çok güzel çifte mutluluk çok sevindim allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Hepimize bebişlerimizi bağışlasın rabbim🥰😍
Çifte mutluluk çifte endişe birazcık 😂 inşallah hepimiz çocuklarımız da kendimiz de sapasağlam bir şekilde hamileliğimizi doğumumuzu atlatırız, kavuşuruz bebişlerimize💖💖

Kızlaaar herkese merhaba ☺️ Doktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu 😍😍 Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür ♥️ diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 😍♥️♥️♥️
İkiz miii harika sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlı 🙏🏻👏🏻👏🏻

Ayyy oh beee çok rahatladım valla hem de ikizmiş maşallah sana arkadaşımm ♥️:nazar::nazar::nazar::nazar: adını bile anmak istemediğim diğer riskler de bitmiştir inşallah :dua:
Ya sen çok tatlı çok güzel bi insansın 💖💖💖 çok teşekkür ederim, inşallah senin gebeliğin de çok güzel çok rahat geçer 😍😍
Doktorum bi sorun olmadığını söyledi Allah'ıma bin şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 2-3 hafta sonra tekrar gideceğim. Öğlen tahlil göstermeye gittim; kan değerlerim güzel çıkmış ama tiroid hormonum yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da ilaç verdi, vücudun ürettiği tiroid hormonunun aynısının ilaç haliymiş, benim vücudum da 2 bebeğe ve 1 bana yeterli üretemiyormuş. 😅 Bi de bacak kasılmalarım için magnezyum yazdı şimdilik bu kadar 🥰

Kizlar anlayanlar sonuçlarıma yorum yapabilir mi lütfen 🥲
İlk beta sonucum 471
Bundan 42 saat sonra ayni lab da 588
4 Gün sonra ise yani bugun(4 gunden 9 saat eksik) 1700

Bugünkü doktor kontrolünde karından ultrasonda malesef kese görünmedi. Cuma günü tekrar gelmemi dış gebelik mi değil mi net bi sey soylemeyecegini söyledi. Cuma günü tekrar gidicem önce.normal ultrason görünmezse vajinal ultrasonla bakılacak mis . Günlerdir kafayı yicem artık düşünmekten. Sağlıklı mi sağlıksız mi nasil olur ne olur soruları gitmiyor. Bilgisi olanlar yorumlayabilir mi
Kuşum 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor değerin ama çıkmamasıda tam sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor burada yavaş yükselip sonradan keseyi görenler oldu bide dış gebelikte de çok hızlı yükseliyormuş beta umarım sağlıklısınızdır endişe etme cuma günü inşallah sağlıkla görürsünüz bebeğinizi 🥰

Kuşum 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor değerin ama çıkmamasıda tam sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor burada yavaş yükselip sonradan keseyi görenler oldu bide dış gebelikte de çok hızlı yükseliyormuş beta umarım sağlıklısınızdır endişe etme cuma günü inşallah sağlıkla görürsünüz bebeğinizi 🥰
Insallah ya çok teşekkür ederim

Ya sen çok tatlı çok güzel bi insansın 💖💖 çok teşekkür ederim, inşallah senin gebeliğin de çok güzel çok rahat geçer
Doktorum bi sorun olmadığını söyledi Allah'ıma bin şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 2-3 hafta sonra tekrar gideceğim. Öğlen tahlil göstermeye gittim; kan değerlerim güzel çıkmış ama tiroid hormonum yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru da ilaç verdi, vücudun ürettiği tiroid hormonunun aynısının ilaç haliymiş, benim vücudum da 2 bebeğe ve 1 bana yeterli üretemiyormuş. 😅 Bi de bacak kasılmalarım için magnezyum yazdı şimdilik bu kadar 🥰
Ya o senin tatlılığın güzel gören gözlerin güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim 💖 dilerim ki bir daha hiçbir hamişin ayağına taş bile değmeden süreçlerimiz tamamlansın. Hadi bakalım ikiz anası Allah nazarlardan saklasın seni güzel güzel büyüt yavrularını 😍😍

Park beşik joie illusion aldım é bebek indiriminden aşırı şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yğzd 60 indirim ile aldım geçen hafta
Ben prego maxima almayı düşünüyorum bebek mağazasında çalıştım en iyi ve sorun çıkarmayan park beşik o garantiye geri gelmeyen ürünlerden. Tabi ebebek ürünlerini bilemiyorum benim bebek arabam joie ondan da memnunum aslında bir bakayım onlarada

Kızlar ben yarın gitsem kalp atışı duyulur mu yengeme bugün zayıf demişler kalp atışı bende korktum.Normalde cuma gidecektim ama çarşamba mı gideyim dedim.6+4 oluyorum.keseyi 5+4 te gördük

Bende yarın kontrole gideceğim kızlar geçen hafta değer 4000 di , doktor cuma çağırdı ama sabredemedim yarına aldım randevu, kesenin karından görülmesi lazım artık diye düşünüyorum , hafif bulantılarım var ama elhamdüllilah bi ağrı kanama vs şikayetim yok, sağlıklıdır inşallah yarın güzel haberler alırım bende☺️

Bende yarın kontrole gideceğim kızlar geçen hafta değer 4000 di , doktor cuma çağırdı ama sabredemedim yarına aldım randevu, kesenin karından görülmesi lazım artık diye düşünüyorum , hafif bulantılarım var ama elhamdüllilah bi ağrı kanama vs şikayetim yok, sağlıklıdır inşallah yarın güzel haberler alırım bende☺️
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz bende persenbe gidicem bakalım göre bilicekmiyim sanki insan kaçıncı gebeliği olursa olsun ilk gebelik gibi heyecanlanıyor sabırsızlıkla bekliyoruz kucağımıza almayı Ağustos ayı hemen gelsede eylüle geçsek ne güzel olur 🤣🤣🤣

Kızlaaar herkese merhaba ☺️ Doktor randevumuzdan çıktık. İkizlerim oluyormuş inşallah, kesinleşti ikiz olduğu 😍😍 Biri 6 hafta 6 günlük, kalp atışını gördük ultrasonda çok şükür ♥️ diğeri 5 hafta 5 günlük, kesenin içinde henüz bebek gözükmüyor ufak olduğu için. Doktorumun dediğine göre bebek oluşadabilir oluşmayadabilirmiş. Saat 14.00 da kan sonuçlarım da çıkacak bakalım. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 😍♥️♥️♥️
Ayy kuşum 🥰🥰🥰❣️aynıyız bende 6 hafta 6 günlüğüm. Bu instagramdakiler kadar dağ gibi değil kalp atışı daha minik olduğu için sanırım değilmi doktorum normal dedi🥰

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz bende persenbe gidicem bakalım göre bilicekmiyim sanki insan kaçıncı gebeliği olursa olsun ilk gebelik gibi heyecanlanıyor sabırsızlıkla bekliyoruz kucağımıza almayı Ağustos ayı hemen gelsede eylüle geçsek ne güzel olur 🤣🤣🤣
Hepsi farklıymış gerçekten canım diğeri gibi heyecanlıyım gerçekten kesesini görmek kalp atışını duymak bende merak ediyorum ama daha tecrübeliyim daha az tedirginim hamdolsun mesela öyle ağır kaldırmaktan falan korkmuyorum , mecburum çünkü oğlum 10.5 kilo😂 ben eylülün gelmesine o kadar sabırsızlanmıyorum ya hala sanırım 2 küçük çocuklu hayat beni korkutuyor🥲

Hepsi farklıymış gerçekten canım diğeri gibi heyecanlıyım gerçekten kesesini görmek kalp atışını duymak bende merak ediyorum ama daha tecrübeliyim daha az tedirginim hamdolsun mesela öyle ağır kaldırmaktan falan korkmuyorum , mecburum çünkü oğlum 10.5 kilo😂 ben eylülün gelmesine o kadar sabırsızlanmıyorum ya hala sanırım 2 küçük çocuklu hayat beni korkutuyor🥲
Korkma kız benim ilk iki gebeliğim arasındaki yas farkı bir sene 13 gün aralari onları ikiz gibi buyutmustum zevkli oluyor kendine inandığım sürece şuan kızım 11 yaşında ve okadar destek çıkıyor ki bana kardeşiyle ilgileniyor mamasını hazirliyor oğlum desen kendi alemninde dün akşam çok güldüm ama daha sen 6 buçuk ayliksin ne işin var yurutecle televizyonun önüne gitmiş kumandayı vuruyor üniteye 🤣🤣🤣 gece bir de uyudu oyun oynuycam die benle sabah 10 buçukta kalktı anca iki kere mama için kalktım inat etti de emmiyor beni ne yaptıysam ne yapicagimi bu konuda şaşırdım sagdece şimdi bunuda karnimdakiyle ikiz gibi buyuturum artık 🤣🤣

X