2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Sağolun kızlar içim rahatladı takılmıcam artık sağlıklı işte çocuk takmıcam kafama

Mesajları okudum bu ay benim fındık da 500 gr almış sadece kilosu iyi ama ay olarak az geldi bana da doktor bişey demedi. Çok fazla çikolata paketli gıda tüketiyorum ama şekerim düşüyor resmen engel olamiyorum. Kahvaltıyı da çoğı zaman eş geçiyordm 4-5 de anca yediğin oluyordu. Benden ona kilo yapıcağı aklımdsn çıkmış gitmiş aslında. Ne yiyebilirim ona faydası olucak?

Az önceki mesajıma bak canım orda yazdım.

Paketli gıdalar zaten yemiyorum pek, sadece çayın yanına tatlı yemeyi abarttık biraz bu süreçte. Dikkat edeyim bakalım belki bir işe yarar teşekkür ederim

Et tavuk hindi eti meyve Yeşillik ve bol su tüketmek gerekiyor deiye biliyorum canım ben

Ya kızlar bu konakla başımız dertte tam bıngıkdagında kldugu için temizleyemiyorum korkuyorum bi yandan da bebek kıpır kıpır napsam bilemedim yağlıyorum konak tarağıyla hafiften sürtsem bişey olur mu acaba çok hassas ya

3 ay 20 günlük olduk bizim hala devam ediyor aynılarını yaşıyorum doktor bu ay geçmesini umuyorum dedi beklemekten başka çare yok benimde denemediğim şey kalmadı gaz damlası bile her markayı kullandık kullanmaya devam ediyoruz ama Bi değişiklik yok kendiliğinden geçmesini bekleyecekmişiz

Bnim bebegim 20 gunluk, o kadar erken doyuyor ki, 10 dk tek meme normal mi sizce?
Benimki tek memeyi emer doyar, uyandığında öteki memeyi emerdi. Kısa kalırdı uyuklamıyorsa. Zaten midesi küçük, süt de yeterli geliyorsa kalmıyor sanırım o anda. Sağlıkla büyüsün. Özledim şimdiden o 20 günlük halini

Alerji sorununuz yoksa sütü yağlantıracak, ceviz, badem, protein için yumurta, et, ıspanak yedim ben. Günde 3 yumurta yiyordum yeni azalttım. 1 kg aldım. Çok zayıflamıştım. Ayakta durmak için yedim de yedim. Ama süte iyi geldiler. Dereotu, marul yedim salatada. Bu ara roka aldım onu da yiyorum. Lif ve yine süt için yulaf da iyi. Tahin yiyin diyorlar. Tahin ekmeği yaptım yumurta tahin içerikli, çocuğa gaz yaptı mahvoldu çocuk 1 gün boyunca. Tahini bıraktım. Ama iyi geliyormuş.

zaten hafiften sürtmen gerekiyor sanırım canım. iyice yumuşadıktan sonra konak tarağıyla hafif sürterek tara, zamanla temizlenir inşallah. o taraklar yumuşak oluyor zaten

Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem

Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem
Bende kuruyemiş ile idare etmeye çalışcam ama o tstlı isteğini kapamıyor hiç bişey arka arkaya 3-4 tane yediğimi biliyorm artık bulucaz bi yolunu

Tarağı olabildiğince yatay tut hafif hareketlerle kaldır konakları tara hiçbir şey olmuyo korkma bizim de arada kepekleniyo yağlayıp yumuşayınca tarıyorum

tatlı krizi için ben tahin helvası yiyorum canım hem sütü de yağlandırıyor tatlı isteği de kayboluyor

bebeklerinizin saçları uzadı mı? benim bebeğim yarı kel doğmuştu. şimdi minik minik sarı tüyler var ama saç denecek bir şey hâlâ yok ne zaman uzayacak çok merak ediyorum

Bu şiddetle 4 ay sürerse kafama huniyi takarım gibi. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…