- 8 Mayıs 2023
- 2.210
- 2.449
- 28
Ekledim canım hoşgeldinLinakiz Beni de listeye eklersen sevinirim
Sat: 05.12.2023
Kese:5+0
Kalp atışı: 7+4
KAYSERİ
ERKEK
RÜZGAR ATLAS Tahmini doğum tarihi 10.09.2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım hoşgeldinLinakiz Beni de listeye eklersen sevinirim
Sat: 05.12.2023
Kese:5+0
Kalp atışı: 7+4
KAYSERİ
ERKEK
RÜZGAR ATLAS Tahmini doğum tarihi 10.09.2024
Ben spinal olmustum ikisinin farkı ne tam olarak bilmiyorum ama yan etki yapmadı bende. Sadece ayaklarım şişti. Bir süre sorma gecti yanlış hatırlamıyosam 2 gğne falan gibiKızlar epidural sezaryenle doğum planlayan var mı? Veya bu şekilde doğum yapan? Ben eğer 4cm açıklığa ulaşamazsam bu şekilde düşünüyorum
Var gibi ama emin olmak için ya bekliceksin testi teklarlicaksn yada hemen bı kan ver.Merhaba arkdaslar adetime 9 gün var ama bir kaç gündür midem bulanıyor. Dünde hamilelik testi yaptım 2. Çizgi silik cıktı sizce var mıdır
Var gibi sanki canım takip edebilirsin gün aşırı test ile yada adet gecikmeni beklmen en iyisi olur birde galiba Mayıs anneleri grubuna yazman gerekiyor orada da test yapan takip eden vs çok kişi vardırMerhaba arkdaslar adetime 9 gün var ama bir kaç gündür midem bulanıyor. Dünde hamilelik testi yaptım 2. Çizgi silik cıktı sizce var mıdır
Bizim de hiç belli değil canım oğlumda da doğduktan sonra koymuştum o yüzden şaşırmıyorum halimizeHala ismi netlestirmeyen var mı kızlar?? Ben duru dedim eşim de bi isim koysun istiyorum ama neyi bekliyorsa hala bişey demiyor bi kaç isim begeniyor onları konusuyoruz ama bence şu olsun demiyo ben leyla duru olsun dedim en son ama onun son sozunu de bekliyorumm
Ben epiduralli normal doğum istiyorum inşallahKızlar epidural sezaryenle doğum planlayan var mı? Veya bu şekilde doğum yapan? Ben eğer 4cm açıklığa ulaşamazsam bu şekilde düşünüyorum
Kilosu ne kadar olmuş canımKızlar bugün muayeneme gittim bebeğim hareketli hiç sancı çıkmadı çatı muayenesinde canım yandı ama abartılacak kadar değil doktor doğuma dair bir ibare yok dedi çatım ne darmış nede çok uygunmuş bir tık modum düştü. Birde bebeğimin karın çevresi haftama göre ileride karbonhidrat ve tatlı yememem gerekiyormuş. Bu tür doğan bebekler de solunum sıkıntısı yada uzun sarılık olabiliyormuş buda canımı sıktı birde üzerine doktorum haftaya tatile gidiyor haftaya doğurma dedi. karın çevresi büyük olan bebekler var mı?
Benimde tam olarak öyle canım. Allah'ım kolaylik versin yasKızlar karnımda sürekli kasilma oluyor bebek bir yere toplaniyormus gibi ama çoook sık olmaya basladi 3 4 gündür. Bir de vajinama makata dogru baski hissediyorum ara ara bebek pozisyonundan midir acaba
37 hafta kilo 3400 boyu 51 cm dedi doktorum canımKilosu ne kadar olmuş canım
Amin canim valla nefes alamaz oldum artik, sagdam sola dönerken oflaya poflaya donuyorum. mide yanmasi desen bir yandan. Ama bebislerimiz sag olsun da tek az kaldiBenimde tam olarak öyle canım. Allah'ım kolaylik versin yas
Senin anlattığın durum sancı bir nst ye bağlat kendiniKızlar karnımda sürekli kasilma oluyor bebek bir yere toplaniyormus gibi ama çoook sık olmaya basladi 3 4 gündür. Bir de vajinama makata dogru baski hissediyorum ara ara bebek pozisyonundan midir acaba
Agrı acı falan olmuyor ama yine de sancı mıdır. Surekli karnim tas gibi oluyor böyle sertlesiyorSenin anlattığın durum sancı bir nst ye bağlat kendini
Dinlenince geçmiyorsa sancı olma ihtimali yüksek ama düzenli düzensiz, yalancı gerçek bilemiyorum hiçAgrı acı falan olmuyor ama yine de sancı mıdır. Surekli karnim tas gibi oluyor böyle sertlesiyor
Bebek bir yere toplanıe gibi karnın da dediğin gibi yaş gibi sem sert olur 10 20 sn faln sürüyor benim ki senin de aynı mi bilmiyorum bu sancıAgrı acı falan olmuyor ama yine de sancı mıdır. Surekli karnim tas gibi oluyor böyle sertlesiyor
Yatarken oluyor mesela suan 15dkda bir falan oluyordur sık sık ama agri aci yok şükürDinlenince geçmiyorsa sancı olma ihtimali yüksek ama düzenli düzensiz, yalancı gerçek bilemiyorum hiç