- 7 Haziran 2022
- 354
- 466
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hamilelik tüm hızıyla ilerliyor. Sorduğun için sağol. 2 hafta önce 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 34 oldum şimdi. 3 hafta daha çalışıp sağsalim doğumun olmasını beklemek istiyorum.
Ssvd mi deneyeceksinizBeş haftadır bir cm açıklıkla geziyorum ben sancılarım da hep var ama ilerlemiyor niyeyse ilkinde de suyum gelmişti ama açıklık olmuyordu sezaryen olmuştum
Anladım. Takiptesiniz o zaman bu gece. Hakkınızda hayırlı olan kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah canım. Haberdar edersin. Dualarımız seninleSuyum gelirse sancı süresi kısalırsa kasılma hissi hiç geçmemeye başlarsa ya da ağrılarım dayanılmaz olursa gel dedi
Yok beee kim uğraşacak onunla gidip kestirivercem sadece evdeki sıpayı bırakmak istemediğim için çıkıp çıkıp geliyorum eve çok ağırlaşırsam gitcemSsvd mi deneyeceksiniz
İnşallah fake atıyordur yine uyumayı deneyeceğim bakalım geçecek miAnladım. Takiptesiniz o zaman bu gece. Hakkınızda hayırlı olan kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah canım. Haberdar edersin. Dualarımız seninle
Yaaa çok duygulandım bence bugün gelmemeli ufaklıkYok beee kim uğraşacak onunla gidip kestirivercem sadece evdeki sıpayı bırakmak istemediğim için çıkıp çıkıp geliyorum eve çok ağırlaşırsam gitcem
Benimki de böyleydi sancın var dedi ama saldı beni sadece tansiyona dikkat dedi çıkarsa hemen gel dediNst de böyle çıkıyor
Eki Görüntüle 3466232
Valla evde bebe olunca tek dileğim bari gece gelse de çocuğun uyku saatinde kafam rahat girsem ameliyata yoksa aklım evde kalacak insan gönül rahatlığıyla bi gidip kendini kestirtemiyor bile ya ilk çocuğunu doğuracak olanlar kıymetini bilinYaaa çok duygulandım bence bugün gelmemeli ufaklık
Sanırım sancın düzensiz diye yollamış seni şimdi nasılsın var mı kasılmanBenimki de böyleydi sancın var dedi ama saldı beni sadece tansiyona dikkat dedi çıkarsa hemen gel dedi
Bir acile gitmeni öneririm yediğin birşey de dokunmus olabilir belki sıcaklardan olabilir belki de doğum başlangıcıdır bilemeyizKızlar aşırı mide bulantım ve halsizliğim var. Arada bağırsaklarım ağrıyor ama ishalim yok. Ne önerirsiniz?
Var aslında ama ölüyorum doğuruyorum gibi değilimSanırım sancın düzensiz diye yollamış seni şimdi nasılsın var mı kasılman
Yok cnm degıl benim 8 cm acıklıkla bıle 50 yı anca buluyor du sancı degerı ama ben yerimde duramıyordum haftaya perşembe ve randevum var bakalım bıze ne denıleceksancı odasında bir kadın vardı 12 saattir buradaymış ve açıklık sadece 2 cm olmuş 40+3üm diyordu sancıdan ağladığında sancı değeri 10 çıkıyordu takip ediyordum benimki 45 falan oluyor sadece rahatsızlık hissediyordum bu sancı olayı o rakamlara bağlı olan bir şey değil mi anlamadım hiç
2 saatte hareket etmezse cidden sıkıntı mı?Kızlar bebek de bugün hareket yok vurma itme gibi sadece kasılma var kasilirken hareket hissediyorum o kadar ebe 2 saat hareket etmezse doktora git muhakkak dedi ama kasılmadaki oynamalarda hareket sayılır mı
O zaman ne diye bizi nst bağlayıp ağrı var mı diye kontrol ediyorlar ki çok saçma benceYok cnm degıl benim 8 cm acıklıkla bıle 50 yı anca buluyor du sancı degerı ama ben yerimde duramıyordum haftaya perşembe ve randevum var bakalım bıze ne denılecek
doktorlar da bizi evde doğurtacak herhalde yalancı sancı bunlar diye diye ağrı olsa da gitmiyoruz yalancıdır düzensizdir diyeVar aslında ama ölüyorum doğuruyorum gibi değilim
Acı eşiği düşüktür belki o kadının bı de 12 saattir orada olmanın psikolojisi aglatiyodur belkisancı odasında bir kadın vardı 12 saattir buradaymış ve açıklık sadece 2 cm olmuş 40+3üm diyordu sancıdan ağladığında sancı değeri 10 çıkıyordu takip ediyordum benimki 45 falan oluyor sadece rahatsızlık hissediyordum bu sancı olayı o rakamlara bağlı olan bir şey değil mi anlamadım hiç
O an bebegın kalp atısına hareketı varmı yokmu onada bakıyorlar mecbur bağlamak zorunda kalıyolarO zaman ne diye bizi nst bağlayıp ağrı var mı diye kontrol ediyorlar ki çok saçma bence
Sayılır cnm Benimkide kasılma da hareket edıyor hep kasıklarda hıckırmasını hissediyorum hep şuan uzamdım ve karnım taş gıbı canımı fena yakıyor dıyebılırım alanları eskısı gıbı genıs degıl daraldı iyice2 saatte hareket etmezse cidden sıkıntı mı?
İki gundur çok hareketsiz, hıçkırık tutuyor hergun ama kuvvetlı tekmeler yok.
alt tarafata kıpırtılar hissediyorum.
Ne olunca telaşlanmalıyım bilemedım