- 17 Temmuz 2022
- 2.630
- 2.272
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphalac İ.tim canım o da nafileBenim 7. Günüm bugün hala ağrılarım devam ediyor yatıyorum çok normal seninde ilk lavaboya bile dün çıktım baya zor oldu gaz desen hiç geçmedi benim sanırım iki hafta bulacak tam toparlanmamız
Duphalac beni hala tatmin etmiyor. Dozajını cok yukseltirsem anca. Bide daha cok gaz yapıyor gibi. Magnesi calsinee aldım artık dayanamadım 2-3 hafta once. Onla anca cozdumDuphalac İ.tim canım o da nafile
Canım kefir yeşil çay herşey içiyorum bana mısın demediDuphalac beni hala tatmin etmiyor. Dozajını cok yukseltirsem anca. Bide daha cok gaz yapıyor gibi. Magnesi calsinee aldım artık dayanamadım 2-3 hafta once. Onla anca cozdum
Kimyon gaza çok iyi gelir denedin miCanım kefir yeşil çay herşey içiyorum bana mısın demedi
Yok valla gıdayla ben hiç çözemedim yapmadıgım kalmadı. Ki ben öyle cok katı gıda fast food da beslenmıyorum. Genelde lifli ama ilaçsız olmuyorCanım kefir yeşil çay herşey içiyorum bana mısın demedi
Büyük abdesti yapamıyorum canım.gaz çıkıyorKimyon gaza çok iyi gelir denedin mi
Sinemaki çayı işe yarar ama doktora sormak lazım mı bilmiyorum doğal müshil derler hattaBüyük abdesti yapamıyorum canım.gaz çıkıyor
gözün aydın canım çok geçmiş olsunKızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sezaryenle doğum yaptım güzel geçti çok şükür ilk kez kalkmak birazcık zor evet ama gözde büyütülecek bişe değil girecek olanlar hiç korkmasın. Sonrasında epiduralle ilgili ufak bir hayal kırıklığım oldu meğerse biten bişeymiş ben hiç ağrım olmadığı halde ağrımasın diye bol bol kullandım bi baktım bitmiş tekrar takmadılar ama gerek de olmadı allahtan. Benim omzum çok ağrıdı ama ilginç şekilde. Sıcak su torbası koyunca rahatladım yaygın bir durummuş yanınızda bulundursanız iyi olur. Çocukların sağlıkları iyi çok şükür ben de iyiyim sütüm de gelirse süper olacağım
Ilık su ve kayısı da dene istersenBüyük abdesti yapamıyorum canım.gaz çıkıyor
Aha biri daha doğuruyo bu kadar kısa aralıklarla sancı giriyo nasıl açıklık olmuyoKızlar ben acile gittim baskı hissi var diye nst beğenmedi doktor doğumhaneye yönlendirdi orda iki saat nstde kaldım 3-4 dakika aralıklarla düzenli sancım çıktı kasılma geldiğinde belime ve makatıma vuruyor ama açıklık yok. Klasik olarak ben yine yatışı reddettim eve geldim sancılar dayanılmaz olursa gideceğim şimdilik dört dakikada bir vuruyor ama dayanılmaz değil
Çok geçmiş olsun kuzum Açılma ihtimaline göre hangi durumlarda hastaneye gitmeni söylediler pekiKızlar ben acile gittim baskı hissi var diye nst beğenmedi doktor doğumhaneye yönlendirdi orda iki saat nstde kaldım 3-4 dakika aralıklarla düzenli sancım çıktı kasılma geldiğinde belime ve makatıma vuruyor ama açıklık yok. Klasik olarak ben yine yatışı reddettim eve geldim sancılar dayanılmaz olursa gideceğim şimdilik dört dakikada bir vuruyor ama dayanılmaz değil
Ay çok heyecanlı daha dün kalp atışlari konuşuluyordu burdaKızlar ağustos annelerine baktım patır patır doğurmuşlar ağustosun daha 15i o yüzden yakında buralarda daha da seyrelir gibi geliyor
Sancı aralığı kisaymis kaç haftalıksin cankmKızlar ben acile gittim baskı hissi var diye nst beğenmedi doktor doğumhaneye yönlendirdi orda iki saat nstde kaldım 3-4 dakika aralıklarla düzenli sancım çıktı kasılma geldiğinde belime ve makatıma vuruyor ama açıklık yok. Klasik olarak ben yine yatışı reddettim eve geldim sancılar dayanılmaz olursa gideceğim şimdilik dört dakikada bir vuruyor ama dayanılmaz değil
Beş haftadır bir cm açıklıkla geziyorum ben sancılarım da hep var ama ilerlemiyor niyeyse ilkinde de suyum gelmişti ama açıklık olmuyordu sezaryen olmuştumAha biri daha doğuruyo bu kadar kısa aralıklarla sancı giriyo nasıl açıklık olmuyo
Dimi ya şaka gibi geçti gitti zamanAy çok heyecanlı daha dün kalp atışlari konuşuluyordu burda
Suyum gelirse sancı süresi kısalırsa kasılma hissi hiç geçmemeye başlarsa ya da ağrılarım dayanılmaz olursa gel dediÇok geçmiş olsun kuzum Açılma ihtimaline göre hangi durumlarda hastaneye gitmeni söylediler peki
35+1. Doğumu durdurmamız gerekir vs demediler zaten sezaryen olacağım diye gelmek istiyorsa alırız kafasındaydılarSancı aralığı kisaymis kaç haftalıksin cankm