2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Belli olmuyor ki sağı solu kikide sağ kız der kimide sol kız der bana fark etmiyor sağlıklı olsun yeter kızı erkeği farkı yok ama kızım olmasını isterim iki kızım iki oğlum olmuş oluyor benim oglanda karnım çok sivriydi kızda yuvarlak oluyor mesela
Yok ya sen daha önce hem kız hem erkek bebek doğum yaptığın için sordum hangisinde nasıldı diye

Karından ultrasonla baktı kağıtta 16mm yazıyor. Asistanına beş haftayla uyumlu dedi 🤷🏻‍♀️

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim 🌸🌸
Ay bu 7. Hafatda olanlara 7-9 mm falan yazıyo ya 5 te nasıl 16 oldu dedim😳 kendi ultrasonuma baktım nerede yazıyor 😂 ben de 5+1 de gitmiştim

Ay benimde kan verme fobim var iğneden korkmuyorumda hemşire kolumu sıkıyor ya o an başlıyor fenalaşma kolumun yumuşak kısmına kimsenin dokunmaması lazım helede iğne tarzı bişey girdiginde elim ayağım boşalıyor valla kaçtır kan veriyorum bebiş sayesinde allah dayanma gücü veriyor dahada versin inşallah🥹😍
Ay kesinlikle benimde öyle kollarımı koparcaklarmış gibi korkuyorum. Delik deşik oldu kollarım birde kan topladı. Erkekler için bu kadar kolay babalık olması beni çok sinirlendiriyor 😂😂

Ay bu 7. Hafatda olanlara 7-9 mm falan yazıyo ya 5 te nasıl 16 oldu dedim😳 kendi ultrasonuma baktım nerede yazıyor 😂 ben de 5+1 de gitmiştim
Anlamadım ki ben de internette 20mm den sonra karından görünür yazıyor o da zaten 6. Haftanın başına denk geliyor 🤔🤔 neyse ki burda birkaç örnek buldum 18mm de bile göremeyip sonra gören 🤷🏻‍♀️

Sağ altta yazması lazım GS harflerinin yanındaki ölçü

Kasiklarinda ağrıyi ne tarafta hissediyorsun doktorun ultroson bakarken ne tarafa tuttu ben keseden anlamam ama sağ taraf erkek sol kız diye biliyorum tecrübeli anne Gncgm28 Gncgm28 canım sen nasıl ne hissetmiştin doğruluk oranı neydi
Hahha ben daha dokra gitmedim 🤣🤣🤣 birinde gidicem bakalım
Yok ya sen daha önce hem kız hem erkek bebek doğum yaptığın için sordum hangisinde nasıldı diye
Oncekilerde de hep soldan bakmıştı hep

Anlamadım ki ben de internette 20mm den sonra karından görünür yazıyor o da zaten 6. Haftanın başına denk geliyor 🤔🤔 neyse ki burda birkaç örnek buldum 18mm de bile göremeyip sonra gören 🤷🏻‍♀️

Sağ altta yazması lazım GS harflerinin yanındaki ölçü
Kızz benim orda 1.14 cm yazıyor. Ama keseyi 5 dakka aradı karnımda tam vajinale gecıyordu gördü

Kızz benim orda 1.14 cm yazıyor. Ama keseyi 5 dakka aradı karnımda tam vajinale gecıyordu gördü
Ayy normal aralıkta o zaman benimki de oh ya rahatladım valla cok tesekkur ederimm 🌸 Bende keseyi hemen buldu ölctü kese icinde bir takım karartılar acıklıklar var ama anlamıyorum ki ne gordugumu :KK70: oyle kapkara bosluk gibi degil yani ici ama ne bileyim yaa doktor da her sey yolunda haftaya goruselim dedi o kadar

Ayy normal aralıkta o zaman benimki de oh ya rahatladım valla cok tesekkur ederimm 🌸 Bende keseyi hemen buldu ölctü kese icinde bir takım karartılar acıklıklar var ama anlamıyorum ki ne gordugumu :KK70: oyle kapkara bosluk gibi degil yani ici ama ne bileyim yaa doktor da her sey yolunda haftaya goruselim dedi o kadar
Kızlar benimde karnımın sağ tarafımdan baktı 2 dir bebişe erkek mi deniyor🤗

Ayy evet bencede oyle yaa. Zaten bu haftalarda öyle cok hafta uyumu aramıyorlar 🤷

Odayı dalması da terbiyesizlik yardım amaçlı desem ilaçların yanindaymis en iyisi canım kapını kilitle artık Allah yardımcın olsun ne diyim
Şükür ki kavgasız gürültüsüz günü kapattık, yarın gidiyorlar evlerine bakalım. Büyük dersler çıkardım bu dönemde. Sağol canım

Merhaba anneler. Ben 6 haftalik hamileyim. Sigara sorunu yasiyorum. Var mi aranizda bu sorunu yasayan?
Merhaba canım bende 8 haftalığım eğer sorundan kastın sigara içiyorsan bende içiyordum günde em fazla 4 tane bi hafta önce şiddetli kanamam olunca o bana bi ders oldu korktum o an bıraktım aslında sigaradan kaynaklı değildi ana insan vicdan yapıyor işte şükür bir haftadır içmiyorum yani kafada biten bir durum

Kızlar benimde karnımın sağ tarafımdan baktı 2 dir bebişe erkek mi deniyor🤗
Yok onlar doğru çıkmıyor canım , benim ilkinde çoğu kız çıkıyordu sonra hatta instagramdan ücretli tahmin yapan bi siteden de tahmin yaptırdım yüzde 80 kız dedi, oğlan oldu😁

Merhaba anneler. Ben 6 haftalik hamileyim. Sigara sorunu yasiyorum. Var mi aranizda bu sorunu yasayan?
Ben kullanıyordum canım hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanmıyorum canım arada bir istiyor ama yavrumu bile bile zehirleyemem diye düşündüğüm için içmiyorum tabi bilmeden çok içtim günde 2 paket bitirmişligim var sende böyle düşünürsen içmezsin

X