- 6 Aralık 2021
- 1.933
- 2.307
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben xl aldımkızlar önemli bilgi sezeryan olacaklar için söylüyorum ben boy kiloma göre depend m beden gösteriyordu öyle almıştım ama dar geldi sezeryan yeri acıdığı için kenarlarından hafif yırtıp öyle giyiyorum kesinlikle bir beden büyük alın bilseydim L beden alırdım bende
Peki canım depend üzerine iç çamaşırı bişey giyiliyor mu? Ben hem M hem L almıştım doğuma 80 kilo gibi giricem sanırım bana da küçük gelebilirkızlar önemli bilgi sezeryan olacaklar için söylüyorum ben boy kiloma göre depend m beden gösteriyordu öyle almıştım ama dar geldi sezeryan yeri acıdığı için kenarlarından hafif yırtıp öyle giyiyorum kesinlikle bir beden büyük alın bilseydim L beden alırdım bende
Ben XL aldım ne olur ne olmaz diyekızlar önemli bilgi sezeryan olacaklar için söylüyorum ben boy kiloma göre depend m beden gösteriyordu öyle almıştım ama dar geldi sezeryan yeri acıdığı için kenarlarından hafif yırtıp öyle giyiyorum kesinlikle bir beden büyük alın bilseydim L beden alırdım bende
Erkeğin sıvısının içinde rahim ağzını yumuşatıcı etkiye sahip bi madde varmış diyorlar ama öyle çok büyük bir miktarda değilmiş sanırımKorunmasız riskli olmaz mı enfeksiyon açısından. Bide ne farki varki korunmasizın acaba
Ay bu benBen istiyorum ki biri beni sürekli mıncıklasın.
Kaç kilosun canım ben L aldım xl yoktu 84 kiloyumkızlar önemli bilgi sezeryan olacaklar için söylüyorum ben boy kiloma göre depend m beden gösteriyordu öyle almıştım ama dar geldi sezeryan yeri acıdığı için kenarlarından hafif yırtıp öyle giyiyorum kesinlikle bir beden büyük alın bilseydim L beden alırdım bende
Ben onceki dogumumda m aldım rahat olmustu. Oyuzden bunda da m aldım. Bunda daha zayıfım. Ötekinde kilolu hamile kalmıstım 68 leri bulmustum bunda daha 62kızlar önemli bilgi sezeryan olacaklar için söylüyorum ben boy kiloma göre depend m beden gösteriyordu öyle almıştım ama dar geldi sezeryan yeri acıdığı için kenarlarından hafif yırtıp öyle giyiyorum kesinlikle bir beden büyük alın bilseydim L beden alırdım bende
hem uykundan seni uyandırmış hem de hastalığını sana bulaştırmak için elinden geleni yapmış dayaklık gerçekten ha sen nasılsınUyuyordum zaten. Kapıyı açtım geri gittim uyudum. O da hastaydı ikide birde öksürüyordu. Normalde küs olduğumuzda sırtı dönük yatardı bu sefer bana dönmüştü hiç oralı bile olmadım uyudum. Sabahın 5 inde ne konuşabilirdim ki onunla. İşe gidiyor ama kendi işleri olduğu için sorun olmuyor
Doktorum biz 35 36 yı görelim diye doğumu durdurduk bu kadar beklemesini ummuyorduk artık dogurman lazim deyip duruyor zatenKız hem 3. Dogum hem de digerleri erken doğumken bunun bu kadar uzaması literatüre girer bence
Sıkıştırdım da işte regl oldu galiba müsait değilmiş olmaz mış korkuyormuşKocanı köşelere sıkıştırmadın mı kız
Vay be şuan aydınlandım cidden. Eşime söyledigimde inanmıyor korkuyorErkeğin sıvısının içinde rahim ağzını yumuşatıcı etkiye sahip bi madde varmış diyorlar ama öyle çok büyük bir miktarda değilmiş sanırım
Benim koca da aynı o da korkuyo olmaz yapılmaz diyo ahahahSıkıştırdım da işte regl oldu galiba müsait değilmiş olmaz mış korkuyormuş
Ya masallah ne güzel top gibiii. Benimki yayılı ağzıma girecek yakında35+6 dan selamlar kızlaar
Göbüş güncellemesi atın da hatıra kalsın
Kafasına gelirmiş bebeğin vuuuaaaaahahahahahahhhhBenim koca da aynı o da korkuyo olmaz yapılmaz diyo ahahah
Amaç zaten doğmasını sağlamak korktuğu şey ne kiKafasına gelirmiş bebeğin vuuuaaaaahahahahahahhhh
Doktor bebek çok ağızda duruyor dediği için korkuyomuş
Ben 61 kiloyla gittim doğuma m beden kesinlikle çok acıtıyor ve dar geldi. Üstüne hiçbişey giymedim iç çamaşırı felan gerek duyulmuyor sızdırmıyor çünküPeki canım depend üzerine iç çamaşırı bişey giyiliyor mu? Ben hem M hem L almıştım doğuma 80 kilo gibi giricem sanırım bana da küçük gelebilir
Senin bebiş de kızdı di mi. Demek ki karın şeklinden cinsiyeti söyleyenlerin tezi çürüdüYa masallah ne güzel top gibiii. Benimki yayılı ağzıma girecek yakında
61 kiloyum m kesinlikle olmadı en az L olmalıymış kenarlarını hafif yırtıp giyiyorum Allah tan bi paket almıştım şimdi büyük beden sipariş vericem bu bitinceKaç kilosun canım ben L aldım xl yoktu 84 kiloyum