- 12 Aralık 2023
- 896
- 824
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istiyorum ki biri beni sürekli mıncıklasın.Ben de temas hic sevmem heleki ayagima dokunulmasindan asiri huylanirim
Bende doymuyorumAllahım bu son ay öyle bir iştah açılması yaşıyorum ki kendime hayret ediyorum doymuyorum sürekli acıkıyorum. Gece uykumdan uyanıyorum acıkmışım falan aylardır hiç böyle bir şey yaşamamıştım aynı yeme düzenime devam ediyordum baya şaşırıyorum
Ben son düzlüğe gırmek istemiyorum kıBen de yarın son kez ilaçlarımı kullanacağım ondan sonra bebişleri beklemeye başlayacağız son düzlüğe girdik hepimiz
Ben bu hafta baslıycam 35 doldurdum çok şukurHurma yemeye 37den sonra mı başlıyoruz
Nerdeymiş beşe kadarGeldi sabah 5 te
O nasıl oluyorTeminat yalan oldu ya galiba regl olmuş kocamsu korkağı
Kocanı köşelere sıkıştırmadın mı kızBende 37 hafta oldum şaka maka ya ilk defa 37 haftayı gördüm gebeliklerimde ama aşırı zormuş bu haftalara varmak onu anladım doktorum bir an önce dogurmam gerektiğini söyledi çarşamba günü rahim ağzı açık olduğu için bütün enfeksiyonlarq açık durumdaymışım yürüyüş hurma yeme meryem ana otu yaptım daha hala gelmiyor bu bıdık ne yapıcam başka ben
Hiç sormadım. Ama sabah telefonuna baktım bi kuzeni gelmiş yurt dışından. Demekki onunla diğerleriyle oturmuşlar hep onlarla aramaları vardıNerdeymiş beşe kadar
Benim yattığım katın bi alt katındaydı yenidoğan ünitesi evet canım özel bizimki de hastane. Şimdi eve geldik bebeği de gördüm hastaneden çıkmadan. 2 saatte bir kalkıyorum azcık yürümeye çalışıyorum ama ameliyat yeri cayır cayır yanıyor ya çok. Bebek cihazsız nefes alamıyor 15 gün dedi doktor şimdilik kalacak dedi emme refleksi daha yok burundan iki tane boru gidiyor birinden serum yapıyorlar birinden de besleniyor yavrucağzım ya kıyamam ben ona 2125 gram olmuş ama ufacık minnacık yaya yine de her gün göstermeleri iyiymiş. bizde neden böyle yapıyorlar anlamıyorum özel hastane bi de senin de özeldi di mi? dinlen dinlen bu ilk hafta günde 5-6 kez on dk da olsa kalk yürü canım ama onun haricinde booolll boolll ye iç yat tam anlamıyla bebeğin ciğerleri gelişmiş mi, emme refleksi nasıl?
gelince tavrın ne oldu ayrıca beşte eve geliyor da işe gitmiyor mu cumartesi günleriHiç sormadım. Ama sabah telefonuna baktım bi kuzeni gelmiş yurt dışından. Demekki onunla diğerleriyle oturmuşlar hep onlarla aramaları vardı
Tez zamanda evinize kavuştursun Allah sağ salim gördün ya doğduğunu en büyük mutluluk o gerisi hep hallolurBenim yattığım katın bi alt katındaydı yenidoğan ünitesi evet canım özel bizimki de hastane. Şimdi eve geldik bebeği de gördüm hastaneden çıkmadan. 2 saatte bir kalkıyorum azcık yürümeye çalışıyorum ama ameliyat yeri cayır cayır yanıyor ya çok. Bebek cihazsız nefes alamıyor 15 gün dedi doktor şimdilik kalacak dedi emme refleksi daha yok burundan iki tane boru gidiyor birinden serum yapıyorlar birinden de besleniyor yavrucağzım ya kıyamam ben ona 2125 gram olmuş ama ufacık minnacık ya
İnşallah canım aminTez zamanda evinize kavuştursun Allah sağ salim gördün ya doğduğunu en büyük mutluluk o gerisi hep hallolur
Uyuyordum zaten. Kapıyı açtım geri gittim uyudum. O da hastaydı ikide birde öksürüyordu. Normalde küs olduğumuzda sırtı dönük yatardı bu sefer bana dönmüştü hiç oralı bile olmadım uyudum. Sabahın 5 inde ne konuşabilirdim ki onunla. İşe gidiyor ama kendi işleri olduğu için sorun olmuyorgelince tavrın ne oldu ayrıca beşte eve geliyor da işe gitmiyor mu cumartesi günleri
Yok canım neden enfeksiyon olsun ki o zaman sürekli enfeksiyon olmamız lazım, korunmasız çünkü rahmi kasan sperm o sebeple ilişki tetiklemesi için, benim doktorumda son haftalar da sürekli hatırlatıyordu ilk bebekteKorunmasız riskli olmaz mı enfeksiyon açısından. Bide ne farki varki korunmasizın acaba
Bu ben ya çok severim saçımla başımla ayağımla biri oynasınBen istiyorum ki biri beni sürekli mıncıklasın.
Ilk defa duydum hic bilmiyordum neler neler varmış meğerYok canım neden enfeksiyon olsun ki o zaman sürekli enfeksiyon olmamız lazım, korunmasız çünkü rahmi kasan sperm o sebeple ilişki tetiklemesi için, benim doktorumda son haftalar da sürekli hatırlatıyordu ilk bebekte
Ay yok ben huylanırımBen istiyorum ki biri beni sürekli mıncıklasın.