Yatış verdiler yine muayene sonrası bel ağrım arttı keşke hiç kurcalamasalardıAnladııım. Bu nst konularında tecrübesizim de o yüzden sordum. Doktoruna görüşünce haber verirsin bize de. Dualarımız seninle inşallah
Tetiklemiş olabilir mi kiYatış verdiler yine muayene sonrası bel ağrım arttı keşke hiç kurcalamasalardı
Hahahaha bayıldım tavrına yalnız aynı cümleleri birebir ben de duydum biliyor musun ben de dedim ki ses çıkarsaydın sen de niye sustun allahtan ben senin gibi değilim haberin olsun sesim çok çıkar dedimHahahabu garibanlık hikayesinin demo versiyonunu ramazan bayramında 1 tur dinledim ben işte kayınvalidesi çok eziyet etmiş de, mutfak köşelerinde sessiz sessiz çok ağlamış da, köle gibi davranmışlar da, onların zamanında gelin sofraya bile oturmazmış da -sofrada yapıyor bu konuşmayı üstelik - biz çok şanslıymışız da Ben de dedim, sana o eziyeti edenler bugün kapına gelse yüzüne tükürür müsün tükürmez misin, ben olsam tükürürüm dedim sustu sonra cevap vermiyor aklı sıra gözdağı verecek haspam benim saf kocam da sanıyor ki annesi iyi niyetle nasihat veriyor bana yine böyle salak saçma anlatırsa yine aynı cevabı alır valla bi de lohusa olucam ayarım kaçabilir
Ay öf ne gıcıklar ya kaç yıl yaşadın sen bunlarla aynı evde peygambwr sabrın varKürtçe konuşuyor. Ben Türkçe konuşun diyince de sende öğren diyorlar
36 ya atmaya çalışacaklar muhtemelenE yatış verip yine mi durdurmaya çalışacaklar peki
Fındık sezonu ne zaman bitecek kv fındık toplamak ve torun görmek arasında kalmasın şimdi kadıncağızYaa sus kız öyle deme 2 haftadır 3 cm açılma ile duruyorum yarın kontrol inşallah 5 olmuştur da başlar doğum artık çok zorlanıyorum şuan mesela belim kırılmış gibi ağrıyor alt karnım ağrıyor vajen üstü bir top gibi şişti ve bastırıyor yürüyemiyorum dün sağlık ocağından aradılar hastanede yattığımı görmüşler bilgi alıp kapattılar yoksa gebe izlemi var dı gelme yat dediler ben doğurmak istiyorum
Benım kı bırde tek oğlan yedegıde yok abısı felan kaynanam aslında varmıs bu salgın zamanında eskıden ölmüş oğlu oğlunun ismi serdalmıs bana anlatırken çok ahlamıstı hala da ağlar o zamanlar düşünmüştüm eğer oğlan olursa bu adını serdal koyucam dıe hıc kaynanayada soylememıs tım dakı kımlıgı görene kadar bır gördü gervektenmı dedı okadar mutlu oldu kı şuan aşiri üstüne tıtrıyor sıpamınKıyamam Allah şifa versin kuşum yoksa anlattığına göre seninkide yapar bence
Hobaa aklımız sende bizi habersiz bırakmaYatış verdiler yine muayene sonrası bel ağrım arttı keşke hiç kurcalamasalardı
35+5 bugün. Ebenin kendisi çok zorlamadım zorlasam açılırdı dedi kasıklarımda ağrı gidip geliyor. İlaç zaten kullanıyorum ama yükleme yapabilirler serum belki biraz rahatlatır hastanede olmam şu anda daha iyi evde kendime bu kadar bakamam. Bir de dün çok oturdum yatmam gerekirken o da baskıyı arttırdı benceTetiklemiş olabilir mi kiçok şükür ki haftan güzeldi diye hatırlıyorum. Bekle bakalım nasıl ilerleyecek. İlaç serum falan da verirler diye tahmin ediyorum
TrabzonHangi şehir burası bayıldım
Senin cevaplar da çok iyiymiş bu arada sevdimHahahaha bayıldım tavrına yalnız aynı cümleleri birebir ben de duydum biliyor musun ben de dedim ki ses çıkarsaydın sen de niye sustun allahtan ben senin gibi değilim haberin olsun sesim çok çıkar dedimbahar dizisini izliyorduk oradaki kv bahara tabak kırdı diye beceriksizsin vs diye bir cümle kullandı başladı ne kv ler var görüyor musun geline neler söylüyor ben hiç böyle şeyler söylemem diye dedim ki yok sen söylemezsin sen genelde ben hayatımda hiç tabak kırmamıştım diye girersin söze dedim kahvaltı yapıyorduk eşim ağzındaki çayı püskürttü
Kontrol altında olman her zaman daha iyi tabiki canım. İyi ama haftan güzel. 2 gün sonra zamanında doğum dönemine giriyorsun çok şükür, hem manzaran da çok güzel35+5 bugün. Ebenin kendisi çok zorlamadım zorlasam açılırdı dedi kasıklarımda ağrı gidip geliyor. İlaç zaten kullanıyorum ama yükleme yapabilirler serum belki biraz rahatlatır hastanede olmam şu anda daha iyi evde kendime bu kadar bakamam. Bir de dün çok oturdum yatmam gerekirken o da baskıyı arttırdı bence
Aynı evde değiliz de 2 yıldır evliyimAy öf ne gıcıklar ya kaç yıl yaşadın sen bunlarla aynı evde peygambwr sabrın var
Canım ne kadar muayene ederse etsin başlamadıktan sonra doğumu başlatamıyorlar, senin zaten yumuşamış ve belirtiler vardı , korkma haftan iyi dururlarsa dururlar yoksa gelirler baş üstüne hiç korkutma kendini ikiz gebelik için çok çok normal vücudunun da bir kapasitesi var35+5 bugün. Ebenin kendisi çok zorlamadım zorlasam açılırdı dedi kasıklarımda ağrı gidip geliyor. İlaç zaten kullanıyorum ama yükleme yapabilirler serum belki biraz rahatlatır hastanede olmam şu anda daha iyi evde kendime bu kadar bakamam. Bir de dün çok oturdum yatmam gerekirken o da baskıyı arttırdı bence
Dün gece beni de gene adet sancısı gibi yokladı da bugün iyiyimEvett Belden giren adet sancısı başladı yinee
Allah tam çıldırmalık ortamKürtçe konuşuyor. Ben Türkçe konuşun diyince de sende öğren diyorlar
Bitmiş fındıkları dün getirip sermişler kuruyacak da patosa verilecek de aman banane ya ben dogurcam zaten bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimiFındık sezonu ne zaman bitecek kv fındık toplamak ve torun görmek arasında kalmasın şimdi kadıncağız