2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hanımlar merhaba reglime iki gün var kuyruk sokumu ağrısı var ve gelip giden kaşık ağrısı sizce olabilir mi
Olabilir ama regl öncesi de aynı belirtiler oluyor :KK43: diier regl öncelerinizde bu tarz durumlar oluyor muydu inşaallah bu sefer hamileliktendir

Kizlar bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim pik gordum ama hemen ertesi gun silik cizgi oldu bu catlamis oldugunu mu gosteriyor? Catlama olmasaydi nasil olurdu
Çatlama olmuş canım. Çatlama olmasa pik seyretmeye devam ediyor
Yok canım o masajı ilk defa duyuyorum neymiş ki.
Düzenim şaşmış olabilir bu ay belirsizim. Normalde 29 günde bir olurdum.teste devam edicem bakalım bu testleride begenmedim bitireym böyle adete kadar yapaymda bidaha laboquick demicem
Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor yumurtlamayi destekliyormus kanakisini hizlandiriyor. Yumurtalıklarda dairesel masaj yapıyorsun aslında özü o. Bence bir dene sanah akşam ve aklına her geldiğinde. Yumurtlama görünce bırakıyorsun ❤️
Bende elendim 😕 sat 10:Kasım - bat : 6 Aralık
Geçmiş olsun canım. Can sıkıcı oluyor ama bir sonraki ay umarım şansın yaver gider ❤️ listeyi güncelledim ❤️

Olabilir ama regl öncesi de aynı belirtiler oluyor :KK43: diier regl öncelerinizde bu tarz durumlar oluyor muydu inşaallah bu sefer hamileliktendir
Yok hiç olmadı yürüyemiyorum geçen ay da ilk defa 10 gün gecikti heves etmiştim ama değilmiş inşallah bu sefer öyledir ama yürürken kuyruk şokumun o kadar acıyor ki penguen gibi yürüyorum

Ay canım inşallah ❤️ ❤️ ❤️ hoşgeldin 🥰
Merhaba ben 3.aşılamamı 4 Kasımda oldum. Normalde bugün regl olmalıydım fakat olmadım felaket kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 4 gündür. Biliyorum bu aşılama iğneleri ileri tarihe atıyormuş regliyi ama 2.aşılamamda doğru zamanında regl oldum o yüzden hiç güvenmiyorum:)
Bu işleri de pek bilemiyorum da Bat ne Sat ne onu da bilmiyorum beni aydınlatın nolur bu takip konularında:KK66:
Geçen ay 17Ekim de regl oldum. 4 Kasımda aşılama oldum. bu ay 10Kasım yani bugün regl olmam gerekiyordu. Takip için listeye mi ekleniyoruz nasıl oluyor :)

Canım benim geçen ay 7. Günde iğne etkisi geçmişti sonrasında twst yaparak artış olacak mı bakmıştım. Bugün iğne hariç 5. Gündeyim
Hayrlısı inş pozitif sonuç alırsınız ben 14 gün test yapıcam beklemeye karar verdım net sonuç için önceden yapılan testleri pek güven olmaz dedi doktorum

Ben bir gaza gelip ovülasyon yaptım 1 saat önce. Negatif, bazen gebelikte pik oluyormuş.adet olmayı bekliyorum inşaallah önümüzdeki ay yüzümüz güler 🥺

Canım ilaç kullandım ya belki şaşmıştır düzenin. Normalde kaç günde bir olurdu adetin? Göğüs hassasiyeti yumurtlama yakınken de olabiliyor bazen. Ama bırakma testleri sen yine de görene kadar devam. ❤️ Bir de yumurtlama masajı denedin mi?
Yumurtlama masajı nedir canım

Çatlama olmuş canım. Çatlama olmasa pik seyretmeye devam ediyor

Bir gebenin günlüğü sayfasında anlatıyor yumurtlamayi destekliyormus kanakisini hizlandiriyor. Yumurtalıklarda dairesel masaj yapıyorsun aslında özü o. Bence bir dene sanah akşam ve aklına her geldiğinde. Yumurtlama görünce bırakıyorsun ❤️

Geçmiş olsun canım. Can sıkıcı oluyor ama bir sonraki ay umarım şansın yaver gider ❤️ listeyi güncelledim ❤️
Tamam cevabı gördüm canım sağol🤗❤️

Hayrlısı inş pozitif sonuç alırsınız ben 14 gün test yapıcam beklemeye karar verdım net sonuç için önceden yapılan testleri pek güven olmaz dedi doktorum
Ben bu sabah iğne etkisi geçti mi diye yaptım çok çok silik çift çıktı. Muhtemelen yarına iğne etkisi geçer geçen ay da 7. Günde iğne etkisi geçmişti :)

Ben erken adet oldum canım Sat 10 kasım bat 4 Aralık
Canım hayırlısı olsun ❤️ bu ay yeni döngüde olur inşallah 🙏
Merhaba ben 3.aşılamamı 4 Kasımda oldum. Normalde bugün regl olmalıydım fakat olmadım felaket kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 4 gündür. Biliyorum bu aşılama iğneleri ileri tarihe atıyormuş regliyi ama 2.aşılamamda doğru zamanında regl oldum o yüzden hiç güvenmiyorum:)
Bu işleri de pek bilemiyorum da Bat ne Sat ne onu da bilmiyorum beni aydınlatın nolur bu takip konularında:KK66:
Geçen ay 17Ekim de regl oldum. 4 Kasımda aşılama oldum. bu ay 10Kasım yani bugün regl olmam gerekiyordu. Takip için listeye mi ekleniyoruz nasıl oluyor :)
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi canım. Eğer 4 Kasım'da aşılama olduysan beklenen adet tarihin muhtemelen 18'i falan olması lazım ❤️ yani regl 18 Kasım'da olman lazım.
Eldorin Eldorin canım hayırlı olsun topik 💐 benide eklermisin sat 20 Ekim Bat 16-17-18 hangisi bilmiyorum bu ay yumurtlama takibide yaptık 😂🤭
pEkledim canım hoşgeldin
Eldorin Eldorin iyi geceler herkese 🌸 bu topic hepimize uğur getirsin inşallah 🙏 beni de ekler misin 🩷 sat 7 Kasım bat 6 Aralık
Hoşgeldin canım eklendi ❤️

Günaydın tatlışlar. Göğüs hassasiyeti devam baya yogun ilk defa böyle birşey yaşıyorm normalde hep regle 5-6 gün kala başlardı. Bakalım nolucak.

Sen nasılsın canm kaç kaldı şafak Eldorin Eldorin

Diğer kızlar hoşgeldiniz💖

Günaydın tatlışlar. Göğüs hassasiyeti devam baya yogun ilk defa böyle birşey yaşıyorm normalde hep regle 5-6 gün kala başlardı. Bakalım nolucak.

Sen nasılsın canm kaç kaldı şafak Eldorin Eldorin

Diğer kızlar hoşgeldiniz💖
Günaydın canım bugün ovülasyondan sonra 4. Gün ❤️ 10 gün sonra belli olur 🙈 bu sefer erken test yapmayacağım regl bekleyeceğim ❤️ gelmezse yaparım diye düşündüm çünkü. Çünkü gün gelmeden test yapınca negatif çıkarsa emin olamıyorum ama moralim de bozuluyor en azından direk regl gelirse hayal kırıklığı daha az yaşarım diye düşünüyorum 🥰

Göğüs hassasiyeti de ilginçmiş. Ama bazen ovulasyon yaklaşınca da olabiliyor böyle hassasiyetler 🥰

Ben bu sabah iğne etkisi geçti mi diye yaptım çok çok silik çift çıktı. Muhtemelen yarına iğne etkisi geçer geçen ay da 7. Günde iğne etkisi geçmişti :)
Benım bugün 9 gün yarın sabah yaparım bakalım iğne etkisi gecmiştir belki

S sevgsssss canım pik gördün mü
Bende hala yok bugun 15.gündü. Genelde 15-16. Günler yumurtladıgımı sanıyorum. Daha önce 17 falanda olmuştu. Teste devam bakalım ..

Eldorin Eldorin dünya gözüyle şu piki bi görseydm😯

Canım ben 14. Gün doktora gittim kist gitti mi diye . 15 mm yumurtan var dedi 16 18 20. Günlerde hamile kalabilirsin dedi. Ama testim hala pik değil . Bugün yapmadım gerçi. Pik gördün mü sen

X