2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben tek veriyorum genelde 2. Yü almıyor

Ben hiç böyle yapmadım tek meme ile devam ediyorum başından beri sorun olmuyor kilosu keyfi herşeyi yerinde
ben de herkes 2 meme veriyor sanıyordum şaşırdım şu an. ben hep 2 memeyi de veriyordum ama galiba bundan sonra biz de tek meme ile devam edeceğiz çünkü 2.de aşırı doymuş oluyor hıçkırıyor

nasıl yani tam anlamadım canım, diyelim sağ memeyi verdin uyudu. sonra uyanınca yine sağ memeyi mi veriyorsun? ben öyle yapsam sol meme mastit olur en fazla 3 saatte aşırı doluyor

Valla öyle yapıyorum canım.Yoksa bebek sürekli ön sütü içer demişti hemşire.O da sulu süt Kilo alamaz demişti
Ben diyelim 3 dk emdi uyudu 1 saat içünde geri meme istediyse aynı memeden başlıyorum ama 2. Meme emdigi yok gibi bişey. Genelde tek meme bidahaki beslenme saatinde diger meme seklinde gidiyorum. 2. Ayda 1500 kg aldı.
Biz haftaya yapıcaz canım.Memejiti de 7.ayda yapıcaz inşallah aşı olmayan aylarda önerdi hemşiremiz
Ben de 3. Ayda menenjit +rota birlikte. yaptırıyım ozaman.

KIZLAR BEBİŞLERİ NASIL UYUTUYORSUNUZ? Benimki gece uyuyor beyaz gürültü ve emzikle. artık akşam saatlerinde uyuması için dün gece ayağımda salladım. Beyaz gürültü ve emzik koydum uyudu 10 dakika içinde. Sizler neler deniyorsunuz

Reactions: Gao
Merhaba bebeğim 8 aylık. Bunlari marketten aldım. Simdi bunlar mamanin yerini tutamaz değil mi yani devamlı bunlar gun icinde verilmez öyle mi. Bilen anlatabilirmi? Bide sarılı olan 12+ aylık mis ben onu görmedim 6+ aylık sanarak aldım. 8 ayı doldurmuş bebeğime onu versem olmaz mı.

Eklentiler

• 17313260991212975531636303330673.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 55
Bizimki sadece kucakta uyuyo sanki. Emerken de olabiliyo ama cekince genelde uyanıyo kucakta sallıyorum uyuması için. Ya da eşimin kıcagındada uyuyo. Beyaz gurultu ninni falan uyumuyo artık. Bazende analıcagında sallarken uyuyo

Ben park yatağına yerleştiriyorum loş ışık yaratıyorum sonra geçiyorum yataga bende veriyorum agzına emziği yavaşça pış pış diyorum gözükmeden sallıuorum yatagı bi elinide tutuyorum uyuyor mayışıyor bazen hiç işe yaramıyor ama

Gündüz uykusu deyince de biz :) Gerçekten bilmiyorum arkadaşlar ben bu uyku işini beceremiyorum. Memede uyuyor zaten ve sürekli emziriyorum bilmiyorum ne olacak böyle ya.

Eklentiler

• IMG_7064.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 55
Neden yaptırmıyorsun kuzu? Sebebini merak ettim yanlış anlama
bebekte bağırsaklarda sıkıntı ya da yenidoğan yoğunbakım geçmişi varsa rota aşısını tavsiye etmiyorlar canım. aşıyla birlikte verilen virüs fazla yan etki yapıyor sanırım. bebeğim çok minnak bir de bu aşılar konusunda bizim tarihler biraz kafa karıştırıyor. mesela rota aşısı ilk doz için ilk 15 hafta diyorlar ama bebeğim 33. haftada doğdu. şu an doğum tarihine bakılırsa 3 buçuk ayı geçti (16. hafta) ama gelişimsel olarak 2 ayı yeni doldurdu. 2 aylık aşılarda da aya değil de kiloya bakıldı mesela. zorunlu aşılar haricinde biraz kendini toparlasın istiyorum. menenjiti de 6 aydan sonra yaptırmayı düşünüyorum

sürekli yöntem değiştiriyorum genel olarak gaz çıkarma pozisyonunda omuzumda uyuyor ben de yatağa yatırıyorum. bazen ağzına emzik verip yatağına yatırıyorum bi yandan da iki elini tutuyorum (ellerini sıkıp bırakıyorum masaj yapar gibi, hoşuna gidiyor) öyle uykuya dalıyor. bazen de memede uyuyup hiç uyanmıyor (geceleri). bugün çok gazı var, kucağımdan bıraktığım an sıçrayıp uyanıyor

O da çok zor benimki de öyleydi zar zor ayakta uyutuyorum

Benimde bikaç defa öyle oldu ama hiç öyle pış pışla uyuyacak biri değil

Sap simplex damlası bizde çok işr yaradı

8. Hafta atağını yaşayıp sağlıklı atlatan var mı? Ben delirecek gibiyim gazı yok karnı tok hasta değil ama hem uyumuyor hem kucağımdan indirdiğim an ortalığı yıkıyor

Ayy hiç duymamıstım benimki de 4 gun falan kaldı yogun bakımda. O da sayılır mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…