- 19 Şubat 2024
- 930
- 820
- 31
Ben tek veriyorum genelde 2. Yü almıyor
ben de herkes 2 meme veriyor sanıyordum şaşırdım şu an. ben hep 2 memeyi de veriyordum ama galiba bundan sonra biz de tek meme ile devam edeceğiz çünkü 2.de aşırı doymuş oluyor hıçkırıyorBen hiç böyle yapmadım tek meme ile devam ediyorum başından beri sorun olmuyor kilosu keyfi herşeyi yerinde
Ben rotayı yaptırmayacağım. Menenjit yaptırırım amaKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
Valla öyle yapıyorum canım.Yoksa bebek sürekli ön sütü içer demişti hemşire.O da sulu süt Kilo alamaz demiştinasıl yani tam anlamadım canım, diyelim sağ memeyi verdin uyudu. sonra uyanınca yine sağ memeyi mi veriyorsun? ben öyle yapsam sol meme mastit oluren fazla 3 saatte aşırı doluyor
Biz haftaya yapıcaz canım.Memejiti de 7.ayda yapıcaz inşallah aşı olmayan aylarda önerdi hemşiremizKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
Neden yaptırmıyorsun kuzu? Sebebini merak ettim yanlış anlamaBen rotayı yaptırmayacağım. Menenjit yaptırırım ama
nasıl yani tam anlamadım canım, diyelim sağ memeyi verdin uyudu. sonra uyanınca yine sağ memeyi mi veriyorsun? ben öyle yapsam sol meme mastit oluren fazla 3 saatte aşırı doluyor
Ben diyelim 3 dk emdi uyudu 1 saat içünde geri meme istediyse aynı memeden başlıyorum ama 2. Meme emdigi yok gibi bişey. Genelde tek meme bidahaki beslenme saatinde diger meme seklinde gidiyorum. 2. Ayda 1500 kg aldı.Valla öyle yapıyorum canım.Yoksa bebek sürekli ön sütü içer demişti hemşire.O da sulu süt Kilo alamaz demişti
Ben de 3. Ayda menenjit +rota birlikte. yaptırıyım ozaman.Biz haftaya yapıcaz canım.Memejiti de 7.ayda yapıcaz inşallah aşı olmayan aylarda önerdi hemşiremiz
Bizimki sadece kucakta uyuyo sanki. Emerken de olabiliyo ama cekince genelde uyanıyo kucakta sallıyorum uyuması için. Ya da eşimin kıcagındada uyuyo. Beyaz gurultu ninni falan uyumuyo artık. Bazende analıcagında sallarken uyuyoKIZLAR BEBİŞLERİ NASIL UYUTUYORSUNUZ? Benimki gece uyuyor beyaz gürültü ve emzikle. artık akşam saatlerinde uyuması için dün gece ayağımda salladım. Beyaz gürültü ve emzik koydum uyudu 10 dakika içinde. Sizler neler deniyorsunuz
Ben park yatağına yerleştiriyorum loş ışık yaratıyorum sonra geçiyorum yataga bende veriyorum agzına emziği yavaşça pış pış diyorum gözükmeden sallıuorum yatagı bi elinide tutuyorum uyuyor mayışıyor bazen hiç işe yaramıyor amaKIZLAR BEBİŞLERİ NASIL UYUTUYORSUNUZ? Benimki gece uyuyor beyaz gürültü ve emzikle. artık akşam saatlerinde uyuması için dün gece ayağımda salladım. Beyaz gürültü ve emzik koydum uyudu 10 dakika içinde. Sizler neler deniyorsunuz
Yaptırılması gerek mutlaka bence hiç tereddüt etmeyinEtrafımda hiçkimse yaptırmıyor bende anlamadım
bebekte bağırsaklarda sıkıntı ya da yenidoğan yoğunbakım geçmişi varsa rota aşısını tavsiye etmiyorlar canım. aşıyla birlikte verilen virüs fazla yan etki yapıyor sanırım. bebeğim çok minnakNeden yaptırmıyorsun kuzu? Sebebini merak ettim yanlış anlama
sürekli yöntem değiştiriyorumKIZLAR BEBİŞLERİ NASIL UYUTUYORSUNUZ? Benimki gece uyuyor beyaz gürültü ve emzikle. artık akşam saatlerinde uyuması için dün gece ayağımda salladım. Beyaz gürültü ve emzik koydum uyudu 10 dakika içinde. Sizler neler deniyorsunuz
Benimkide öyle çekiyor bırakıyor resmen kavga ediyor süt yok sanıyorum ama varSon günlerde bu çocuk sürekli memede söyleniyo homurdanıyo bakıyorum süt var gazı da yok niye olduğunu anlayamadım
O da çok zor benimki de öyleydi zar zor ayakta uyutuyorumBizimki sadece kucakta uyuyo sanki. Emerken de olabiliyo ama cekince genelde uyanıyo kucakta sallıyorum uyuması için. Ya da eşimin kıcagındada uyuyo. Beyaz gurultu ninni falan uyumuyo artık. Bazende analıcagında sallarken uyuyo
Benimde bikaç defa öyle oldu ama hiç öyle pış pışla uyuyacak biri değilBen park yatağına yerleştiriyorum loş ışık yaratıyorum sonra geçiyorum yataga bende veriyorum agzına emziği yavaşça pış pış diyorum gözükmeden sallıuorum yatagı bi elinide tutuyorum uyuyor mayışıyor bazen hiç işe yaramıyor ama
Sap simplex damlası bizde çok işr yaradısürekli yöntem değiştiriyorumgenel olarak gaz çıkarma pozisyonunda omuzumda uyuyor ben de yatağa yatırıyorum. bazen ağzına emzik verip yatağına yatırıyorum bi yandan da iki elini tutuyorum (ellerini sıkıp bırakıyorum masaj yapar gibi, hoşuna gidiyor) öyle uykuya dalıyor. bazen de memede uyuyup hiç uyanmıyor (geceleri). bugün çok gazı var, kucağımdan bıraktığım an sıçrayıp uyanıyor
Ayy hiç duymamıstım benimki de 4 gun falan kaldı yogun bakımda. O da sayılır mı acababebekte bağırsaklarda sıkıntı ya da yenidoğan yoğunbakım geçmişi varsa rota aşısını tavsiye etmiyorlar canım. aşıyla birlikte verilen virüs fazla yan etki yapıyor sanırım. bebeğim çok minnakbir de bu aşılar konusunda bizim tarihler biraz kafa karıştırıyor. mesela rota aşısı ilk doz için ilk 15 hafta diyorlar ama bebeğim 33. haftada doğdu. şu an doğum tarihine bakılırsa 3 buçuk ayı geçti (16. hafta) ama gelişimsel olarak 2 ayı yeni doldurdu. 2 aylık aşılarda da aya değil de kiloya bakıldı mesela. zorunlu aşılar haricinde biraz kendini toparlasın istiyorum. menenjiti de 6 aydan sonra yaptırmayı düşünüyorum