Yaaa ne demek
Benim normalde bünyem çok güçlüdür ama hamilelik ve sonrasında benim bağışıklığım aşırı düştü. Hastalıklar çok hızlı geldi, üzülünce bile hasta oldum. Ama doktorum da öyle diyordu, merak etme biz ikinci trimestere geçince anestezi verip ameliyat bile yapıyoruz, içtiğin ilaç onu etkilemez diyordu. Ama işte dediğiniz gibi anne yüreği sanki ağzıma ne koysam ona gidiyor gibi geliyordu. Ben her ilaç içişimde ağlıyordum, koşa koşa ultrasona gidiyorduk. Hareketini hissedince bayram ediyodum. Gerçekten her hamilelik, her bebek kendine özel
Burda da görüyorsunuz, hamilelik dahil genel olarak benzer şeyler yaşasak da her bebeğin kendine has bi tepkisi oluyor. Hayatımda belki bi defa yaşayacağım bi histi ve o zaman özleyeceğimi biliyordum. Gerçekten çok özel hamilelik ve annelik
Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, Allah su gibi kolay bi doğum nasip etsin inşallah
Hamilelerin duası kabul olur, bizlerin bebişlerine de bol bol sağlık, bizlere de bol bol süt dilerseniz çok seviniriz
Canım benim de uyumuyor dediğim zaten yarım saat ya da 45 dk. Yoksa ben de memede uyuyor gibi olup koyduğumda böyle kısacık uyuyabiliyor ama uyku döngüsünde derin uykuya geçemeden uyandığı için sonrasında o huzursuzluk öbür uykuya geçişini daha zor ve dirençli hale getiriyor. Yoksa öyle ben de bırakıyorum ama kaliteli uyuyabilmesi için şuan kucağımda sabrediyorum. Mesele mayıştırıp yatağına koyduğumuzda destekli veya desteksiz 45 dkdan uzun uyuyup uyuyamaması. Bir de eğer yatağındayken pişpiş patpat da yapsam uykuya dönmemişse ve uyanmışsa, kucağa alınca kesinlikle geri yatmak istemiyor, yükselerek ağlıyor. Bence bu bebekten bebeğe çok değişiyor, herkeste aynı değil. Sizinki şuan kaç aylık?
İşte o bizde mümkün değil ki, olabilen vardır bişey diyemeyeceğim ama benim kızım eğer krize girdiyse onu kucağıma da alsam meme de versem sakinleşmiyor. Diyelim ki kucağımda sakinleşti ve yerine koydum yine kıyameti koparıyor. Annem, ananem, kayınvalidem hepsi bana sen yerine koymadığın için olmuyor diyor ama onlar varken de denedim, sonrasında hiçbirimiz sakinleştiremiyoruz
Benim bebem de böyle napayım. Umarım kendi düzenini kendi yaratır yoksa ben umudumu kestim uyku işinden yana