Puset arkaya dönük duruyor ya ayna filan koyuyo musun?Ben birinci ay aşısına kendim götürdüm. O zamandan beri de hep kendim götürüyorum aşıya doktora vs hiç korkmayın. En kötü ihtimalle ağlar :) evde de ağlıyo zaten. Baktın çok kötü çekersin kenara emzirirsin. Ama zaten en fazla birkaç dk ağlar susar arabada. Bi de bebekler için happy song diye bi şarkı var onu aç arabada mutlaka
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya evet deniz kenarı cok rüzgar oluyo bende bazen gpturuyprum sahile genelde cıkamıyoruz evden işe götürüyorum amrkete goturuyorumBende daha sık çıkıcam artık sahil yakın ama aşırı rüzgarlı oluyo güzel havaları bekliyorum onun için
Aradan al al giyAha kurutmadan 3 gün sonra çıkardığım çamaşırlar sabahtan beri de katlanmayı bekliyolar
Ben kullanıyorum onceden arka koltuga koyuyorsum ayna almıştım koltuk aynası. Ama durmuyo naptıysam. Artık ön yolcu koltuguna koyuyorum airbagşeri kapatıp. Beni gorunce daha iyi oldu. Bende mıdahale ediyoeum arada puseti sallıyorumBen de bir iki gundur bebegimi alip disari çıkarıyorum. Önceden cesaret edemiyordum. Şimdi de acaba arabaya binip uzaklara mi gitsek diyorum. Hiç kimse olmadan bebeğinizle araba sürdünüz mu? Daha erken mi ya?
Boyle kalırsa iyi. Merak etme bebiş bagısıklık kazanıyor. Sütün antikor iretir bol bol emzirmeye calıs eskisinden cok. Bide solunum yolunu açık turHepsini yaptım ateşi 37 oldu inşallah düzelir hemen
- 14 Mart 2024
- 117
- 69
- 13
Kızlar benim bebek neyi öğrense aralıksız onu yapmaya çalışıyor. Örneğin oturmayı öğrendi süt içerken bile tutunup oturmaya çalışıyor. Geçen döndürdük şimdi sürekli dönmeye çbalıyor yapamıyorda ama bir yandan bağırıyor bir yandan inatlaşıyor sürekli deneyeceğim diye yapamadıkça ağlıyor. Sizin bebeklere böyle mi ?
Heyet alamadım ben doktorlar normal rapor bile vermediler 2 günlük. Bu aralar soruşturma çok fazlaymış o yüzden rapor vermiyorlarmış. Güçlü bir tanıdık yoksa zor ne yazık kiBen de ikinci dönem okula başlamak zorunda kalabilirim heyet alamazsam eğer. 4 aylık olacak nasıl olacak bilmiyorum
Zaten oyuzden uyku gerilemesi falan yaşıyorlar her bebek ogrendigi herşeyi tekrarlama egilimindedir. Mesela yemek yerkende yere attıgında cıkan sesi deneyimlemek için tekrar tekrar atıcaklar Sıkınca olusan sekli gprmek için tekrarlıycak. geceleri uyumama sebepleri genelde bu. Ogrendiklerini sürekli tekrarlamak istiyorlar. cok tatlı değil miKızlar benim bebek neyi öğrense aralıksız onu yapmaya çalışıyor. Örneğin oturmayı öğrendi süt içerken bile tutunup oturmaya çalışıyor. Geçen döndürdük şimdi sürekli dönmeye çbalıyor yapamıyorda ama bir yandan bağırıyor bir yandan inatlaşıyor sürekli deneyeceğim diye yapamadıkça ağlıyor. Sizin bebeklere böyle mi ?
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Bende 2 kez arkadaşıma gittim cesaret edemiyordum ama bir yerden başlamak lazım dedim biraz ağladı sonra uyuya kaldı ağlayınca hiç telaş yapmadım ağlasın ne olacak dedim uyudu hemenBen de bir iki gundur bebegimi alip disari çıkarıyorum. Önceden cesaret edemiyordum. Şimdi de acaba arabaya binip uzaklara mi gitsek diyorum. Hiç kimse olmadan bebeğinizle araba sürdünüz mu? Daha erken mi ya?
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Yaa canım o kadar kuru fasülye istiyor yapmadım korkudan zaten gazlı diye olmadı bende deneyeyim az azYemekle hiç ilgisi olmadığını mercimek nohut hatta kuru fasulye yediğimde gaz olmamasıyla anladım ben ya beslendikten sonra gazını tam çıkaramazsa bağırsağa ilerliyo sancı yapıyo
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Ya bizimde kaka sayısı çok azaldı demek ondanBiz rotadan sonra baya bi gaz sancısı çektik 3 gün falan. Ben artık her şeyi yiyorum kimyon içmeyi de bıraktım
- 15 Nisan 2023
- 440
- 297
- 23
Bende geçen haftalarda çok mutsuzdum hep böyle kalacak her şey sanki diyordum sürekli evde olup bir yere çıkamayacağım eski hayatım değişti diye içim içimi yiyordu ve kendimi iyice salıyordum sonra artık bebeğimi sıkıca giydirip arabasına koyup günlük muhakkak yürüyüş yapıyorum yağmur yoksa ve eşim evdeyse arkadaşlarımıza çıkıyoruz biraz iyi geliyor. Seni çok çok iyi anlıyorum burada ki herkes eminim anlıyordur keşke böyle aynı illerde olsak birbirimize ne güzel destek olurdukGaliba bunalımın eşiğindeyim. Vücudum artık yorgunluğu kaldıramıyo bebeğimi çok seviyorum ama çok mutsuzum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sürekli sıcak basıyp terliyorum leş gibi kokuyorum kendime bakamıyorum kendime baksam eve bakamıyorum eve baksam bebeğe yetişemiyorum regl olamadığım için mi bilmiyorum çok sinirliyim özellikle kocamı evden atmak istiyorum napıcam ben
- 19 Temmuz 2023
- 1.785
- 2.514
- 53
Yoo koymuyorum hiçPuset arkaya dönük duruyor ya ayna filan koyuyo musun?
- 19 Temmuz 2023
- 1.785
- 2.514
- 53
Ama ön koltuk güvenli değil ki maalesefYa evet deniz kenarı cok rüzgar oluyo bende bazen gpturuyprum sahile genelde cıkamıyoruz evden işe götürüyorum amrkete goturuyorum
Aradan al al giy
Ben kullanıyorum onceden arka koltuga koyuyorsum ayna almıştım koltuk aynası. Ama durmuyo naptıysam. Artık ön yolcu koltuguna koyuyorum airbagşeri kapatıp. Beni gorunce daha iyi oldu. Bende mıdahale ediyoeum arada puseti sallıyorum
Boyle kalırsa iyi. Merak etme bebiş bagısıklık kazanıyor. Sütün antikor iretir bol bol emzirmeye calıs eskisinden cok. Bide solunum yolunu açık tur
Uyandıktan sonra emzirdin diyelim onu biraz oyuna bırak ya da ana kucağına eline birşey ver mızmızlansın o ara lahve yap kendine. Birşyler ye. Uyuduğunda ilk uykusunda kahvaltı yap gibi gibi mutfağa yanına al yakında market varsa oraya çık az da olsa iyi geliyor insanaBebekle planlar hep bozuluyo ya planlı yaşayabilen var mı?
Allah kolaylık versn balımMaalesef öyle bir imkanım yok atanmak için 3 sene uğraştım ki zaten maddi açıdan da işe gitmek zorundayım
Emniyetin sitesinde de baktım güvenli koltuk diye bişey yok pek. Hatta ön koltuk için airbagleri kapatın die talimatta var.Ama ön koltuk güvenli değil ki maalesef
- 14 Mart 2024
- 117
- 69
- 13
Evet ya komik de bir yandanZaten oyuzden uyku gerilemesi falan yaşıyorlar her bebek ogrendigi herşeyi tekrarlama egilimindedir. Mesela yemek yerkende yere attıgında cıkan sesi deneyimlemek için tekrar tekrar atıcaklar Sıkınca olusan sekli gprmek için tekrarlıycak. geceleri uyumama sebepleri genelde bu. Ogrendiklerini sürekli tekrarlamak istiyorlar. cok tatlı değil mi
- 18 Ağustos 2022
- 2.007
- 2.844
- 63
Yaaaa maşallah çook mutlu oldum senin ve bebeğin adına. Gözün aydın. Darısı bize olsun inşallah nolur dualarından eksik etmeKızlar çok mutluyum yaa. Bir haftadır mamayı bıraktık bebeğim istemiyor diye. Bir haftada 210 kg almış günlük 35 gr dedi doktorum. İlk defa böyle aldı kiloyu hep alt sınırda 20-22 civarı alıyordu. Anne sütüyle almış yani kiloyu hem şaşkın hem mutluyum. Bi 10 gün daha böyle mamasız gideceğiz bakalım ne olacak zaten mamanın miktarı azdı bitirmiyordu kilosuna da etkisi yoktu. Emmesi sütümü mü artırdı me değişti bilmiyorum ilk kez doktordan çok mutlu çıktım
Terapi şart değil de işte dışarda olmak, arkadaşlarla zaman geçirmek ya da eskiden yaptığın şeyleri yapabilmek iyi hissettiriyor insana. Bizim kız çok krizli diye ben yapamıyorum ama kanguruya ya da arabaya koyup çıkabiliyorsan o bile yetecek aslında.Eşim vardiyalı çalışmaya başladı artık bana hiç yardım edemiyo hatta evde yalnız yaşıyorum sanki adamın yüzünü görmüyorum sürekli uyuyo. Ben örgü örmeyi çok severim her kış milyon tane şey örerdim özellikle onu yapamamak beni mental olarak zorladı. Terapi işini bilmiyorum şu an ona ayırabilecek bütcemiz yok ucu ucuna yetişiyoruz her şeye.
Aynı sorun bende de var. Ben hem bu kadar terlemezdim hem de böyle kokmazdı ama hamilelik ve emzirme döneminde hep terliyorum ve kötü kokuyor. Günlük duş alabildiğimde şükrediyorum, hele krem sürmüşsem öf. Eskiden ne bakımlar yapardım, keyfini çıkara çıkara duş alırdım da işte maalesef olmuyor. Ben de çok özledim..Gece aşırı terliyorum hergün duş alsam bile gün içinde leş gibi kokuyorum ya hamilelikte olan yanmalar bende hala devam ediyo menopozlu teyzeler gibiyim. Bebemi seviyorum hiç pişman değilim valla ben naptım demedim hiç ama kendime bakmayı zaman ayırmayı çok özledim.
Eskiden hep plan olsun isterdim şimdi planlı olunca geriliyorum çünkü bebekle o saate yetişmek filan çok zor. O ne istiyorsa nasıl huzurluysa onu yaptığımız için plan yok hiç bizdeBebekle planlar hep bozuluyo ya planlı yaşayabilen var mı?
Erken değil tabi ki ama ben yapamıyorum henüz. Çünkü katıla katıla ağlarsa ona bakamazsam dikkatimi yola veremem. O yüzden hiç girişmiyorumBen de bir iki gundur bebegimi alip disari çıkarıyorum. Önceden cesaret edemiyordum. Şimdi de acaba arabaya binip uzaklara mi gitsek diyorum. Hiç kimse olmadan bebeğinizle araba sürdünüz mu? Daha erken mi ya?
- 17 Temmuz 2022
- 3.200
- 2.806
- 63
- 30
Bebekle saatli bi yere gideceksem aşşırı stres oluyorum çünkü asla istediğim zamanda çıkamıyorum evden. Ya da hava güzel bi çıkalım bebişle diyorum giyinip çıkmamız 3 saat sürüyo akşam oluyo bütün keyfim kaçıyo. Yavrumun da bi suçu yok yani napsın o da biraz sabredicez heraldeTerapi şart değil de işte dışarda olmak, arkadaşlarla zaman geçirmek ya da eskiden yaptığın şeyleri yapabilmek iyi hissettiriyor insana. Bizim kız çok krizli diye ben yapamıyorum ama kanguruya ya da arabaya koyup çıkabiliyorsan o bile yetecek aslında.
Aynı sorun bende de var. Ben hem bu kadar terlemezdim hem de böyle kokmazdı ama hamilelik ve emzirme döneminde hep terliyorum ve kötü kokuyor. Günlük duş alabildiğimde şükrediyorum, hele krem sürmüşsem öf. Eskiden ne bakımlar yapardım, keyfini çıkara çıkara duş alırdım da işte maalesef olmuyor. Ben de çok özledim..
Eskiden hep plan olsun isterdim şimdi planlı olunca geriliyorum çünkü bebekle o saate yetişmek filan çok zor. O ne istiyorsa nasıl huzurluysa onu yaptığımız için plan yok hiç bizde
Erken değil tabi ki ama ben yapamıyorum henüz. Çünkü katıla katıla ağlarsa ona bakamazsam dikkatimi yola veremem. O yüzden hiç girişmiyorum