• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Galiba bunalımın eşiğindeyim. Vücudum artık yorgunluğu kaldıramıyo bebeğimi çok seviyorum ama çok mutsuzum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sürekli sıcak basıyp terliyorum leş gibi kokuyorum kendime bakamıyorum kendime baksam eve bakamıyorum eve baksam bebeğe yetişemiyorum regl olamadığım için mi bilmiyorum çok sinirliyim özellikle kocamı evden atmak istiyorum napıcam ben
Ben hergün duş alıyorum ama sabah gene leş gibi hissediyorum. Akan sütler sagolsun. Daha yeni saçlarıma bakıp daraldım cok kötü diye. Açık değilim ama evde kendim görünce bile keyfimi kaçırıyo Bazen regl olcakmısım gibi geliyo bana da. Hatta sanki oluyormusum gibi agrısı psikolojisi geliyor. Eve zaten bakmıyorum artık yani bakmak için kasmıyorum kendimi. Robot süpürgenin süpürdüğü yetiyor bana. Haftasonu evdeysek yapabildigimi yapıyorum.

Beni anlattın sanki ben evi pek önemsemiyorum açıkçası sadece süpürüp siliyorum pis olmayacak şekilde yapabildiğim kadarıyla yemek yapıp akşam eşim gelince de duş vs özek işlerimi yapıyorum yoksa delirecektim böyle biraz daha yoluna girdi.
Ev işine de yetişemiyorum ki özellikle çamaşır yıkamaktan aşırı bunaldım yıka ayır katla ütüle yerleştir bıktım. Yığınla çamaşır sepette duruyo kirli sepeti asla boş kalmıyo. Ben de umursamıcam ama evin dağınıklığı beni yoruyo düzen seviyorum ben

Ben arada bebeği eşime bırakıp arkadaşımla kahve içmeye çıkıyorum. Beslenme saatine geri geliyorum ama azıcık zaman bile çok iyi geliyor. Her gün bebekle hava soğuk olsa da dışarıda yürüyüş yapıyoruz. Kulaklığımı takıyorum müzik dinliyorum bebekler zaten bebek arabasının içinde dışarda uyuyakalıyorlar. kendime zaman ayırarak çözdüm işi. Ama bakıma çözümüm yok bazen banyo yapmaya bile fırsatım olmuyor. Dişimi fırçalamadan bebeğin yanında sızıp kalıyorum.
Arkadaşım yok ki olsa da bi muhabbet edip kahve içebilsem keşke

Ben hergün duş alıyorum ama sabah gene leş gibi hissediyorum. Akan sütler sagolsun. Daha yeni saçlarıma bakıp daraldım cok kötü diye. Açık değilim ama evde kendim görünce bile keyfimi kaçırıyo Bazen regl olcakmısım gibi geliyo bana da. Hatta sanki oluyormusum gibi agrısı psikolojisi geliyor. Eve zaten bakmıyorum artık yani bakmak için kasmıyorum kendimi. Robot süpürgenin süpürdüğü yetiyor bana. Haftasonu evdeysek yapabildigimi yapıyorum.
Gece aşırı terliyorum hergün duş alsam bile gün içinde leş gibi kokuyorum ya hamilelikte olan yanmalar bende hala devam ediyo menopozlu teyzeler gibiyim. Bebemi seviyorum hiç pişman değilim valla ben naptım demedim hiç ama kendime bakmayı zaman ayırmayı çok özledim.

Ev işine de yetişemiyorum ki özellikle çamaşır yıkamaktan aşırı bunaldım yıka ayır katla ütüle yerleştir bıktım. Yığınla çamaşır sepette duruyo kirli sepeti asla boş kalmıyo. Ben de umursamıcam ama evin dağınıklığı beni yoruyo düzen seviyorum ben
Bizde kurutma mak. Var. Bazen kururtmada 2 gün duruyo çamasırlar. Sonraki çamaşırı atarken çıkarıyorum😁 kıyafetlerimi içinden alıp giyiyorum😁 baya azalıyo yuk. Ben gece yatmaya giderken salonu toplayıp yatıyorum sabah düzenli salona uyanıyoruz

Gece aşırı terliyorum hergün duş alsam bile gün içinde leş gibi kokuyorum ya hamilelikte olan yanmalar bende hala devam ediyo menopozlu teyzeler gibiyim. Bebemi seviyorum hiç pişman değilim valla ben naptım demedim hiç ama kendime bakmayı zaman ayırmayı çok özledim.
Alıcan bebeni cıkıcan artık dısarı ben 1 gun cıktım oturdum biyerde bişeyler yedim içtim normalde biri olurdu yanımda yalnız takıldım. Ohh ne güzel oldu. Şansıma bebemde uyudu. 1 kere de kuafore goturdum. Onceden rezil olucam cocukla gibi gelirdi. Hatta gecen gün markete giderken yanıma yedek kıyafet bez emzirme örtüsü almayı unutmuşum. Kücük çantası var kısa yerlere goturdugum. Kapı yanında kalmış. Ama ihtiyac olmadı. Zaten artık büyüdüler 3-4 saat emmese olur. Yeni kanguru aldım gecen gun ama boşa aldım gibi cok agır geldi bugün kucağımda

Alıcan bebeni cıkıcan artık dısarı ben 1 gun cıktım oturdum biyerde bişeyler yedim içtim normalde biri olurdu yanımda yalnız takıldım. Ohh ne güzel oldu. Şansıma bebemde uyudu. 1 kere de kuafore goturdum. Onceden rezil olucam cocukla gibi gelirdi. Hatta gecen gün markete giderken yanıma yedek kıyafet bez emzirme örtüsü almayı unutmuşum. Kücük çantası var kısa yerlere goturdugum. Kapı yanında kalmış. Ama ihtiyac olmadı. Zaten artık büyüdüler 3-4 saat emmese olur. Yeni kanguru aldım gecen gun ama boşa aldım gibi cok agır geldi bugün kucağımda
Bende daha sık çıkıcam artık sahil yakın ama aşırı rüzgarlı oluyo güzel havaları bekliyorum onun için

Bizde kurutma mak. Var. Bazen kururtmada 2 gün duruyo çamasırlar. Sonraki çamaşırı atarken çıkarıyorum😁 kıyafetlerimi içinden alıp giyiyorum😁 baya azalıyo yuk. Ben gece yatmaya giderken salonu toplayıp yatıyorum sabah düzenli salona uyanıyoruz
Aha kurutmadan 3 gün sonra çıkardığım çamaşırlar😄 sabahtan beri de katlanmayı bekliyolar

Eklentiler

• 20250104_173853.jpg
    20250104_173853.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 27
Ben de bir iki gundur bebegimi alip disari çıkarıyorum. Önceden cesaret edemiyordum. Şimdi de acaba arabaya binip uzaklara mi gitsek diyorum. Hiç kimse olmadan bebeğinizle araba sürdünüz mu? Daha erken mi ya?

Doğum sonrası işe başlayan var mı ben bu hafta başlıyorum tedirginim biraz sizde süreç nasıl ilerledi
Ben başladım. Süt sağıp bırakıyorum onu veriyorlar ben yokken. Başta evde bırakıp gitmek çok zor oldu ancak bir süre sonra azda olsa evden uzaklaşmak da iyi geliyor. İyi bakılacağını biliyorsan bebeğinin gerisi zamanla yoluna giriyor.

Molfix primadan büyük demişti burada biri ama primanın 3 numarası zaten 6-10 kilo

38 deyken bana calpol bile ver demediler. Biraz ortamı serinlet suyla sil falan biraz daha yukselirse ılık banyo. Sirkeli su iyi bişey değil. Ondan sonra calpol 6 saat arayla. Şeklinde. Baya hastaydı hapşırık falan sesi de kısıldı ama bebeklerde uygulanabilecek tek tedavi burun temizliği. Sürekli burun yıkadık ki cigere inmesin diye

Molfix primadan büyük demişti burada biri ama primanın 3 numarası zaten 6-10 kilo
Hepsini yaptım ateşi 37 oldu inşallah düzelir hemen

Şuan nasılsınız canım
Şimdi uyuyor ateşi 37 oldu biraz rahatladım uyandırdım vücudunu ılık suyla sildim burnunu iki iç defa temizledim bol bol emzirdim evi baya havalandırdım ben çok üşüdüm ama evin derecesini 21 e düşürdüm çocuğumun elleri ayakları baya buz içinde kaldı bir iki saat sonra yarım derece düştü

Ben de bir iki gundur bebegimi alip disari çıkarıyorum. Önceden cesaret edemiyordum. Şimdi de acaba arabaya binip uzaklara mi gitsek diyorum. Hiç kimse olmadan bebeğinizle araba sürdünüz mu? Daha erken mi ya?
Ben birinci ay aşısına kendim götürdüm. O zamandan beri de hep kendim götürüyorum aşıya doktora vs hiç korkmayın. En kötü ihtimalle ağlar :) evde de ağlıyo zaten. Baktın çok kötü çekersin kenara emzirirsin. Ama zaten en fazla birkaç dk ağlar susar arabada. Bi de bebekler için happy song diye bi şarkı var onu aç arabada mutlaka

Back
X