• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
Bende lökosit hep yüksek çıkıyo. En son 53 çıkmış hatta. Bi kaç önceki idrar tahlilinde de bakteri de çıkmıştı. Ama hiç ilaç kullanmadım, bir sonrakinde yoktu. En son gittiğimde de sürüntü yoluyla bakıldı, onda da bi şe çıkmadı. Sizin için de endişelenicek bi şe yoktur diye düşünüyorum, önlem amaçlı ilaç veriyor olabilir doktorunuz.
Evet bende önlem amaçlı verdiğini düşünüyorum. İnşallah kültürde de bir şey çıkmaz yanma vs yok ama bende anlamadım neden çıktı.

Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmış 😔 doktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Ben de olmuştu canım tek kullanımlım ilacı içtim geçti, cok yüksek degil lökositin biliyosundur ama günde 3 kere iç çamaşırı değiş ütüle bakteriler gidiyoe

Cok sukur canım iyiyim ben de cok yatmıyorum ağır iş yapmıyorum ama yatmıyorum da insallah sonuna kdr güzel gider detaylının güzel geçmesine cok sevindim benim daha gelmedi herlde bi 3 hafta sonra girerim 2 hafta da bir gidiyorum normal de kontrolde ama doktor bidakine ayda bir cagıracakmış
Aynen ilerledikçe biraz daha ara veriyorlar muayeneye senin serviksi kaç ölçüyor peritonologla mı devam ediyorsun

Kızlar fırına doğru egildim yani çömeldim alt karnım nasıl ağrıdı anlatamam, uzandım da şimdi iyiyim.. bisey olmaz değil mi? Ay dikkat edin sizde

Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmış 😔 doktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Geçmiş olsun, ilk aylarda yüksek çıkmıştı benim de. Tekrarlayabiliyor bu dönemde maalesef. 🥲
Enfeksiyon belirtim de yoktu aslında o zaman. Tek kullanımlık toz ilacı kullandım, bol su içtim, sürekli çamaşır değiştirdim, dustan sonra iyice kurulamaya özen gösterdim, bazen çamaşırsız uyudum. Böyle böyle yapa yapa düzeldi, gecen ay tekrar idrar tahlili yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı. Umarım hemencik geçer senin de 🙏🏻 endişe etme hiç.

Ben de olmuştu canım tek kullanımlım ilacı içtim geçti, cok yüksek degil lökositin biliyosundur ama günde 3 kere iç çamaşırı değiş ütüle bakteriler gidiyoe
Teşekkür ederim canım günde kaç kere değiştirdiğimi inan bilmiyorum sürekli değiştiririm her zaman akıntı sorunum var ama ütülemiyordum. İnşallah benim de geçer.

Geçmiş olsun, ilk aylarda yüksek çıkmıştı benim de. Tekrarlayabiliyor bu dönemde maalesef. 🥲
Enfeksiyon belirtim de yoktu aslında o zaman. Tek kullanımlık toz ilacı kullandım, bol su içtim, sürekli çamaşır değiştirdim, dustan sonra iyice kurulamaya özen gösterdim, bazen çamaşırsız uyudum. Böyle böyle yapa yapa düzeldi, gecen ay tekrar idrar tahlili yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı. Umarım hemencik geçer senin de 🙏🏻 endişe etme hiç.
Teşekkür ederim canım enfeksiyon olunca insan ister istemez geriliyor Allah korusun bebişlerimizi🌸

Canım bende lökosit çıkmamıştı ama bakteri çıkmıştı. Kültür istedi birde dediğin gibi ama o negatif çıktığı için herhangi bir ilaç vermedi. Bol su iç dedi sadece ki günde 2.5 lt içmeye çalışıyorum hep. Ben günlük ped kullanıyordum bi ara şimdi her gün çamaşır değiştiriyorum. Yoğun beyaz akıntı oluyor birde bende hep. İlacı sana kontrol amaçlı vermiştir, için rahat olsun 🙏

Canim ben yasadim idrarda bakteride cikti bndw ama ne yanma.ne koku hicbir belirti yoktu sadece idrar rengi cok koyuydu yeterli su icmeme ragmen banada 1 kullanimlik sase vermisti snra test yapmaya bile gerek duymadilar nedeninjde su sekildw acikladi doktorum rahim mesaneye baski yapiyor tuvalette idrari tamamen bosaltamiyorsun kalan idrar bakteri uretir korkacagimiz birsey degildir yeterli su ic sikayetin olmadigi surece sorun yok dediler

Canım bende lökosit çıkmamıştı ama bakteri çıkmıştı. Kültür istedi birde dediğin gibi ama o negatif çıktığı için herhangi bir ilaç vermedi. Bol su iç dedi sadece ki günde 2.5 lt içmeye çalışıyorum hep. Ben günlük ped kullanıyordum bi ara şimdi her gün çamaşır değiştiriyorum. Yoğun beyaz akıntı oluyor birde bende hep. İlacı sana kontrol amaçlı vermiştir, için rahat olsun 🙏
Canim ben yasadim idrarda bakteride cikti bndw ama ne yanma.ne koku hicbir belirti yoktu sadece idrar rengi cok koyuydu yeterli su icmeme ragmen banada 1 kullanimlik sase vermisti snra test yapmaya bile gerek duymadilar nedeninjde su sekildw acikladi doktorum rahim mesaneye baski yapiyor tuvalette idrari tamamen bosaltamiyorsun kalan idrar bakteri uretir korkacagimiz birsey degildir yeterli su ic sikayetin olmadigi surece sorun yok dediler
İnşallah bende de bir şey çıkmaz teşekkürler 🌸🫶🏻

Hepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.
Anneannesi uzakta en fazla 1 ay kalabilir. 😂 ayıptır söylemesi benim anam biraz korkaktır bebeğin yıkandığı odada bile duramıyor çok müdahale etmez diye umut ediyorum, yoksa çok sever öyle şeyleri her şeyi bilir bu konu hariç.. 😂 Babaannesi de seviyor genel olarak her şeye müdahale etmeyi şimdiden başladı 😂 geçen bir müslin örtü aldım niye alıyorsun ben zaten gidip alacağım her şeyi dedi. Ben davetli değilim ama 😂 ses etmedim şimdilik. Çocuğa bir şey alamıyoruz 😂
Sende kimseye soylemeden al canim benimde dogumdan sonra en cok korktugum sey o mudahaleler kimseyi kirmak istemiyorum ama tahammulumde hic yok😀

Sende kimseye soylemeden al canim benimde dogumdan sonra en cok korktugum sey o mudahaleler kimseyi kirmak istemiyorum ama tahammulumde hic yok😀
Öyle yapacağım artık. Benim de gözüm korkuyor, tepki veren biri de değilim o yüzden endişeliyim 😂 psikolojimi bozmak istemiyorum içimde tutarak.
Hassas olan biz olacağız birazcık çevremiz dikkat etsin canim ne olacak sanki. Bu güzel anları paylaşmak güzel, umarim daha da güzel olur her şey 🥹

Benimde yüksek cikmamisti , düşük çıkmıştı bol su icmemi söylemişti
Kültür sonucum da temiz çıkmıştı
Bol su için inşallah bisey kalmaz

Back