• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylık
Nem seviyesini arttırıp arada direk bebeğe hava verin nebulizator ile eğer aspiratör ile femizliyorsaniz acımıyor sadece yukarıdakileri temizliyor . Şırınga ile sf öneririm onu deneyin oda çözüm olmazsa bi götürün doktora

19 haftadan selamlar 3 gün sonra 20 haftalık olacağız 🤭 1 haftadır biz ne yaşıyoruz diyorum kendimi boşluğu izlerken buluyorum bazen 😂 19. Hafta atağı sanırım 4. Ay uyku gerilemesi hepsini zirvede yaşıyoruz 🤕 en kolay zamanlar ilk haftalarmis diyorum 2 saatte bir uyanmak zor gelsede en azından kesintisiz uyuyordu 😂 Allahım şimdi uyuduğu zaman yatakta donmeye nefes almaya korkuyoruz eşimle o kadar zor uyuyor ki aman uyanmasın diye. Aşırı gergin sinirli birine dönüştüm istemsiz eşime de hayatı zehir ediyorum sanırım ( hakediyor) 🤣 kendisi yay burcu ve rahatlığıyla beni delirtiyor😄 ben kovayım bu arada 🥹 ( burçlar: biz ne alaka)🤪

Bizim tospiğin eller ağızdan çıkmıyor artık son nokta burnumu falan yemeye çalışıyor her yerimiz salya uyurken elimi ağzıma sokucam diye kendini uyandırıyor 🥹 tam derin uyudu diyoruz bir anda sebepsiz çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. 2 gecedir uyuyup uyanıp kesintisiz ağlıyor gözünü açmak istemiyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor 😒 sabaha kadar sürekli uyanıp emmek istiyor falan filan. Bugün 4. Ay aşılarına goturucem korkuyorum günlerdir erteliyorum ama kaçış yok 🙁 umarım sorunsuz atlatırız🥲 daha sırada 5. Ayda Menenjit var çünkü 🙂↔️
Ah canım 3 bucuk aylığız birebir yaşıyorum aynılarını tek çözüm kollarını kapatmak ben battaniyesinin içine koyiyotim ordan bazsn kurtarıyor öyle uyanıyor kurtaramıyorsa uyanmıyor . Kundak hiç sevmiyo mecbur böyle deniyorum bazen tek kolunu koyuyorum deniyorum hep biseyler ama ağzına aldığı için direk uyanıyor malesef 🥹

Ah canım 3 bucuk aylığız birebir yaşıyorum aynılarını tek çözüm kollarını kapatmak ben battaniyesinin içine koyiyotim ordan bazsn kurtarıyor öyle uyanıyor kurtaramıyorsa uyanmıyor . Kundak hiç sevmiyo mecbur böyle deniyorum bazen tek kolunu koyuyorum deniyorum hep biseyler ama ağzına aldığı için direk uyanıyor malesef 🥹

Doğduğundan beri ellerini içeri koyamiyorum maalesef 😩 direkt çıkartıyor çok zorlarsam da uyanıyor ☹️ başımın içi sallanıyor artık yorgunluktan mı uykusuzluktan mı bilmiyorum😓 her anında yanında istiyor sürekli konusucam oyuncaklarla oynaticam asla dinlenmeye vakit yok 🫣 buna da şükür diyelim 🤲 Allah sağlık versin hem bizlere hem miniklere atakları hallederiz inşallah 🙏 😁 Cucuthecatt Cucuthecatt A Adsrfas

ya bir şey soracağım arkadaşlar benim bebeğim dört aylık vücudunda ve yüzünde küçük küçük alerjik gibi kırmızı noktalar çıktı doktora götürdüm yumurtadandır dedi yoğurttandır dedi ama dün bu noktalar çıktı ben dün yoğurt yumurta kullanmadım doktorda yoğurt yumurta yumurtayı kes ben anlamadım ki eğer ki yumurta ve yoğurttan alerjisi varsa neden daha önce belli olmadı alerji iğnesi yaptı bir de bir tane damla verdi onu kullan dedi alerjisi geçtikten sonra getir deri testi yapacağız neye alerjisi var ona bakacağız dedi ne sizce
Yumurta alerjisi yapmıştır yeme bir süre gözlemle

Korkutmak gibi olmasın ama tuvalete bile zor gideceksin yaşadım aynı durumu her ay değişiminde daha da hırçınlasiyor senin bebişin yakınsa atağa geçmiştir kötü bir atak sürekli emmek isticek bırakınca hemen uyanicak
Bugün saat 3ten 6ya kadar ağladı emdi emdi ağladı uykusu var belli ama uyumuyo iyice huysuzlaştı daha çok ağladı ben de ağladım valla dayanamadım gece de midem yüzünden uyuyamamıştım. Babası işten gelince uyuttu sağolsun rahatladım. Ya memede durmasına alışkınım ilk zamanlar tutkalla yapışmış gibi memedeydi ama böyle ağlamıyodu.

Bugün saat 3ten 6ya kadar ağladı emdi emdi ağladı uykusu var belli ama uyumuyo iyice huysuzlaştı daha çok ağladı ben de ağladım valla dayanamadım gece de midem yüzünden uyuyamamıştım. Babası işten gelince uyuttu sağolsun rahatladım. Ya memede durmasına alışkınım ilk zamanlar tutkalla yapışmış gibi memedeydi ama böyle ağlamıyodu.

Benimki de hep huysuzdu ama böyle ağlamazdı. Gözleri şişene kadar ağlıyor susturamıyoruz ilk kez böyle oldu. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor ağlıyor durmadan 🙁böyle ağlaması çok geriyor insanı çaresiz hissediyorum ☹️

Benimki de hep huysuzdu ama böyle ağlamazdı. Gözleri şişene kadar ağlıyor susturamıyoruz ilk kez böyle oldu. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor ağlıyor durmadan 🙁böyle ağlaması çok geriyor insanı çaresiz hissediyorum ☹️
Bence diş yüzünden ya baktın mı hiç ağzına? benimkinin damakları kabarmış deli gibi her şeyle dişlerini kaşımaya çalışıyo :(

Ya ben çok mutsuzum uçuğum varmış ve fark etmedim bebeğimi öptüm burda benzer durumda olan vardı sanki ne yapmıştınız?

Canım nasıl kabarmış? Fotoğraf çekebildin mi? Bizim de beyazlık görünüyor ama kabarsa anlayabilir miyim? Bariz belli oluyor mu?
İzin vermedi çekemedim de googledan buldum. Bunun diş çıkmamış hali alt kısım gibi beyaz kabarık damakları

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    17,3 KB · Görüntüleme: 12
kızlar bugün 4. ay aşılarını olucaz. hemşire yarın banyo yaptırabilirsin dedi. 2 aylık aşılarda 3 gün yasak demişti. bu da aynı aşının devamı değil mi anlamadım. size bişey dediler mi banyo konusunda?

aaa bizim de öyle olmuş 🥹 şimdi sen diyince baktım 2 tane beyazlık var. bu arada siteye ne olmuş ya. ekranı yana kaydırmadan okuyamıyorum yazılanları. çok kötü olmuş. sadece bende mi var bu sorun
Dişler geliyo yavaş yavaş😍😍 Dün sitede çalışma yaptılar da bozmuşlar benimki de öyle sinir oldum😤

Back
X