• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
doktorumuz bize bu ay canlı destekli oturma yapın dedi 3 ay 7 günlüğüz şu an 5.ayda tadımlara başlayacağız dedi
Bende başladım 3 aydan sonra destekli kucakta şimdi bırakınca oturuyor artık yanlardan destekle kafa kontrolünü baya sağladık biz

Ay benim doktor daha erken 4,5 ayda anca dedi oturtmaya 3 ay kontrolünde. Yarın 14 hafta doluyor. Osman gönülal da 3 aydan sonra oturtmaya başlayın diyordu kafam karıştı
Yani bence oturmaya başlamalı yoksa nasıl ek gidaya geçecek, başka bir doktordan görüş al istersen

Yani benim çevremdeki herkes en geç 5. Ayda tadımlara başladı, hepimizin doktorları farklı mesela 3. Ayda kucakta oturtunca daha çabuk öğreniyor oturmayı sanki
Zaten bizimki bi anda oturdu sanki. Hani bi gun oturamıyodu dier gün oturdu gibi. Elinden tutunca ayaga kalkıypdu direk bacakları dimdik yapıyoduda. Şindi bi anda oturmak istedi cok kutlu muhtemelen tadımda oyle olucak 1 gun isticek kendi

Zaten bizimki bi anda oturdu sanki. Hani bi gun oturamıyodu dier gün oturdu gibi. Elinden tutunca ayaga kalkıypdu direk bacakları dimdik yapıyoduda. Şindi bi anda oturmak istedi cok kutlu muhtemelen tadımda oyle olucak 1 gun isticek kendi
Algıları açıldıkça istiyorlar bence, bu hafta benim kız elimdeki su bardağına saldırıyor sürekli😂

Kızlar acil bakar mısınız? Bebeğimin sabah ateşi çıkıyordu vücut soğuk ama kafası koltuk altı göğsü çok sıcak iki kere parol verdim hastaneye götürdüm enfeksiyon yok dediler gönderdiler 5 te verdim ilaç. Hala ateşi düşmedi. Koltuk altından ölçüm yaptım 38.2 çıktı. Sizce nasıl düşürebilirim ateşini. Balgam atıyor üşütmüş galiba. Ilık duş aldırdım sirkeli suda. Kafasına ıslak pamuk bıraktım şimdi uyuyor

Kızlar acil bakar mısınız? Bebeğimin sabah ateşi çıkıyordu vücut soğuk ama kafası koltuk altı göğsü çok sıcak iki kere parol verdim hastaneye götürdüm enfeksiyon yok dediler gönderdiler 5 te verdim ilaç. Hala ateşi düşmedi. Koltuk altından ölçüm yaptım 38.2 çıktı. Sizce nasıl düşürebilirim ateşini. Balgam atıyor üşütmüş galiba. Ilık duş aldırdım sirkeli suda. Kafasına ıslak pamuk bıraktım şimdi uyuyor
Ilık duş. Sirke değil de klık duş. Üstünü çıkarın. Tekrar götürseniz acile?

Bence kafasına pamuk bırakma ne olur ne olmaz vücudunu silin sık sık ılık suyla pamukla

Ay benim doktor daha erken 4,5 ayda anca dedi oturtmaya 3 ay kontrolünde. Yarın 14 hafta doluyor. Osman gönülal da 3 aydan sonra oturtmaya başlayın diyordu kafam karıştı
Önce tummy time nasıl yapıyor bakalım dedi kafasını tutuşuna baktı boy ve kiloya baktı oturmaya başlayabiliriz dedi. Eğer doktor içinize sinmediyse bir doktordan daha görüş alın isterseniz belkide sizinki öyle uygun görmüştür bilemedim her doktor da farklı söylüyor ya

Üstünü soyup ıslak pamukla silebilirsin vücudunu ya da ılık suya sokabilirsin. İlaç 1 saattr etki eder aslında düzenli kontrol et ateşini

Back
X