Pırasa falan sa börek olabilir ama baska bişeyse bilemem. Üşütmüşte olabilirsinGaz yapcak bi şey de yemedim eşim yoktu börekle geçiştirdim akşam yemeğini heralde o dokundu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Weewell WHC752R İyonizerli Sıcak ve Soğuk Akıllı Buhar Makinesi - ebebek ben bunu kullanıyorumHava nemlendiricim yok öneriniz varmı
Rota aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda? Biz bir hafta önce yaptırdık bende de 2 gün önce çok gaz sancısı ve ishal oluştu doktor bebeğimin kakasından bana bulaşmış olabileceğini söylediGaz yapcak bi şey de yemedim eşim yoktu börekle geçiştirdim akşam yemeğini heralde o dokundu
Yok 1 ayı geçti biz yaptıralıRota aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda? Biz bir hafta önce yaptırdık bende de 2 gün önce çok gaz sancısı ve ishal oluştu doktor bebeğimin kakasından bana bulaşmış olabileceğini söyledi
Hamilelikten önce de vardı benim mide sorunlarınya sinirsel büyük ihtimalle kardeşime taktım kafayı neyse geçti gittiPırasa falan sa börek olabilir ama baska bişeyse bilemem. Üşütmüşte olabilirsin
Teşekkürler canımYok ben daha 3 kullanıyorum ama size 4 ve 5 için link ekleyeyim. Üzerinde Gross paket yazmaması gerekiyor.
4 - https://amzn.eu/d/2Nk1J82
5 - https://amzn.eu/d/dwuV4rn
İyi bari sevindim canım.Benimkide memede uyuyor ya ben artık sıkıntı yapmıyorum valla çok ağlamasin uyusunda memede uyusun diyorum çünkü bı dönem uykusu gelince memeyi bile almıyor öyle ağlıyordu. Bizim uykularda öyle genelde 40 dk sonra uyanıyor bazen emip devam ediyor çok nadir odaİyi kuzum bugün 2 kere kendisi yaptı kakasını Şöyle bir sorunum var, meme dışında uyutamıyorum, hiç istemesem de mecbur kalırsam eşimle battaniyesine koyup sallıyoruz. Bazen onda bile uyumuyor. Gündüzleri zaten uykuları 1 saati bulmuyor. Napacağım bilmiyorum.
19 haftadan selamlar 3 gün sonra 20 haftalık olacağız 1 haftadır biz ne yaşıyoruz diyorum kendimi boşluğu izlerken buluyorum bazen 19. Hafta atağı sanırım 4. Ay uyku gerilemesi hepsini zirvede yaşıyoruz en kolay zamanlar ilk haftalarmis diyorum 2 saatte bir uyanmak zor gelsede en azından kesintisiz uyuyordu Allahım şimdi uyuduğu zaman yatakta donmeye nefes almaya korkuyoruz eşimle o kadar zor uyuyor ki aman uyanmasın diye. Aşırı gergin sinirli birine dönüştüm istemsiz eşime de hayatı zehir ediyorum sanırım ( hakediyor) kendisi yay burcu ve rahatlığıyla beni delirtiyor ben kovayım bu arada ( burçlar: biz ne alaka)
Bizim tospiğin eller ağızdan çıkmıyor artık son nokta burnumu falan yemeye çalışıyor her yerimiz salya uyurken elimi ağzıma sokucam diye kendini uyandırıyor tam derin uyudu diyoruz bir anda sebepsiz çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. 2 gecedir uyuyup uyanıp kesintisiz ağlıyor gözünü açmak istemiyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor sabaha kadar sürekli uyanıp emmek istiyor falan filan. Bugün 4. Ay aşılarına goturucem korkuyorum günlerdir erteliyorum ama kaçış yok umarım sorunsuz atlatırız daha sırada 5. Ayda Menenjit var çünkü
Bizim tospiğin eller ağızdan çıkmıyor artık son nokta burnumu falan yemeye çalışıyor her yerimiz salya uyurken elimi ağzıma sokucam diye kendini uyandırıyor tam derin uyudu diyoruz bir anda sebepsiz çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. 2 gecedir uyuyup uyanıp kesintisiz ağlıyor gözünü açmak istemiyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor sabaha kadar sürekli uyanıp emmek istiyor falan filan. Bugün 4. Ay aşılarına goturucem korkuyorum günlerdir erteliyorum ama kaçış yok umarım sorunsuz atlatırız daha sırada 5. Ayda Menenjit var çünkü
Saydıklarınızı 13. Haftada yaşıyorum. İlk doğduğunda bile saat başı uyanmayan çocuk şimdi uyanıyor. 3 gün öncesine kadar gece sadece 1 kez uyanıp emip uyuyordu şimdi gece uykuları haram oldu bir de uyanıp emince kaka yapıyor altını değiştireyim derken tam uyanıyor. Uyanınca da gözleri kapalı bas bas bağırıyor uykuya çok zor dalıyor ama uyumak için de ağlıyor. Memeyi verince susuyor ama bazen memeyi de reddediyor kafasını geri atıp yine ağlıyor. Bizimki erken mi girdi 4. Ay atağına anlamıyorum. Aşı zamanını hiç düşünemiyorum Allah kolaylık versin19 haftadan selamlar 3 gün sonra 20 haftalık olacağız 1 haftadır biz ne yaşıyoruz diyorum kendimi boşluğu izlerken buluyorum bazen 19. Hafta atağı sanırım 4. Ay uyku gerilemesi hepsini zirvede yaşıyoruz en kolay zamanlar ilk haftalarmis diyorum 2 saatte bir uyanmak zor gelsede en azından kesintisiz uyuyordu Allahım şimdi uyuduğu zaman yatakta donmeye nefes almaya korkuyoruz eşimle o kadar zor uyuyor ki aman uyanmasın diye. Aşırı gergin sinirli birine dönüştüm istemsiz eşime de hayatı zehir ediyorum sanırım ( hakediyor) kendisi yay burcu ve rahatlığıyla beni delirtiyor ben kovayım bu arada ( burçlar: biz ne alaka)
KBence artık bir doktora gidin en hızlı şekilde bizlerden daha çok yardımcı olurlar size
Bizimkilerin arası 5 günmüş biz de son 1 haftadır baya zorlanıyoruz. Gece iki kez gözü kapalı emip uyurdu artık bütün gece mızmızlanıyo meme istiyo sürekli ıh mıh ses çıkarıyo biz de uyuyamıyoruzeline geçen her şeyi ağzına sokmak istiyo sokamazsa da aşırı sinirleniyo çok komik19 haftadan selamlar 3 gün sonra 20 haftalık olacağız 1 haftadır biz ne yaşıyoruz diyorum kendimi boşluğu izlerken buluyorum bazen 19. Hafta atağı sanırım 4. Ay uyku gerilemesi hepsini zirvede yaşıyoruz en kolay zamanlar ilk haftalarmis diyorum 2 saatte bir uyanmak zor gelsede en azından kesintisiz uyuyordu Allahım şimdi uyuduğu zaman yatakta donmeye nefes almaya korkuyoruz eşimle o kadar zor uyuyor ki aman uyanmasın diye. Aşırı gergin sinirli birine dönüştüm istemsiz eşime de hayatı zehir ediyorum sanırım ( hakediyor) kendisi yay burcu ve rahatlığıyla beni delirtiyor ben kovayım bu arada ( burçlar: biz ne alaka)
ya bir şey soracağım arkadaşlar benim bebeğim dört aylık vücudunda ve yüzünde küçük küçük alerjik gibi kırmızı noktalar çıktı doktora götürdüm yumurtadandır dedi yoğurttandır dedi ama dün bu noktalar çıktı ben dün yoğurt yumurta kullanmadım doktorda yoğurt yumurta yumurtayı kes ben anlamadım ki eğer ki yumurta ve yoğurttan alerjisi varsa neden daha önce belli olmadı alerji iğnesi yaptı bir de bir tane damla verdi onu kullan dedi alerjisi geçtikten sonra getir deri testi yapacağız neye alerjisi var ona bakacağız dedi ne sizce
Kakada kan var mı hiç? Bi şeye alerji gibi geldi bana da. Genelde bu durumda süt ürünlerinin tamamını kesiyor anne. Tereyağdan paketli gıdalara, peynirden yoğurda. Domates de kestiriyor bazı doktorlar. Bilemeyiz maalesef hepsini kesip öyle bakmak lazım geçti mi diyeya bir şey soracağım arkadaşlar benim bebeğim dört aylık vücudunda ve yüzünde küçük küçük alerjik gibi kırmızı noktalar çıktı doktora götürdüm yumurtadandır dedi yoğurttandır dedi ama dün bu noktalar çıktı ben dün yoğurt yumurta kullanmadım doktorda yoğurt yumurta yumurtayı kes ben anlamadım ki eğer ki yumurta ve yoğurttan alerjisi varsa neden daha önce belli olmadı alerji iğnesi yaptı bir de bir tane damla verdi onu kullan dedi alerjisi geçtikten sonra getir deri testi yapacağız neye alerjisi var ona bakacağız dedi ne sizce
Aynı. Asla uykuya dalamıyor. Çok ağlıyor. Hiç bu kadar ağlamazdı. Savaşıyor uykuyla gözünden uyku akarken.Saydıklarınızı 13. Haftada yaşıyorum. İlk doğduğunda bile saat başı uyanmayan çocuk şimdi uyanıyor. 3 gün öncesine kadar gece sadece 1 kez uyanıp emip uyuyordu şimdi gece uykuları haram oldu bir de uyanıp emince kaka yapıyor altını değiştireyim derken tam uyanıyor. Uyanınca da gözleri kapalı bas bas bağırıyor uykuya çok zor dalıyor ama uyumak için de ağlıyor. Memeyi verince susuyor ama bazen memeyi de reddediyor kafasını geri atıp yine ağlıyor. Bizimki erken mi girdi 4. Ay atağına anlamıyorum. Aşı zamanını hiç düşünemiyorum Allah kolaylık versin
13.5Sizin kaç haftalık
Kakasını geç yaptığı için böyle olduğundan beri daha kakasını yapmamış bana yoğurtla yumutra kes dedi sadeceKakada kan var mı hiç? Bi şeye alerji gibi geldi bana da. Genelde bu durumda süt ürünlerinin tamamını kesiyor anne. Tereyağdan paketli gıdalara, peynirden yoğurda. Domates de kestiriyor bazı doktorlar. Bilemeyiz maalesef hepsini kesip öyle bakmak lazım geçti mi diye
İyiyiz canım büyüyoruz yavaş yavaş bebiş ve ev hayatıma sosyalleşmeyi eklemeye çalışıyorumFatmaben @BB_Queen @Gncgm28 @lilyrosey @kucuksusam @Kayitli93 @Tali89
hanımlar nerelerdesiniz bebişler nasıl ya tek tek terk ettiniz buraları azaldık iyice
Ben ellerini kundaklıyorum uyandırmasın kendini diye19 haftadan selamlar 3 gün sonra 20 haftalık olacağız 1 haftadır biz ne yaşıyoruz diyorum kendimi boşluğu izlerken buluyorum bazen 19. Hafta atağı sanırım 4. Ay uyku gerilemesi hepsini zirvede yaşıyoruz en kolay zamanlar ilk haftalarmis diyorum 2 saatte bir uyanmak zor gelsede en azından kesintisiz uyuyordu Allahım şimdi uyuduğu zaman yatakta donmeye nefes almaya korkuyoruz eşimle o kadar zor uyuyor ki aman uyanmasın diye. Aşırı gergin sinirli birine dönüştüm istemsiz eşime de hayatı zehir ediyorum sanırım ( hakediyor) kendisi yay burcu ve rahatlığıyla beni delirtiyor ben kovayım bu arada ( burçlar: biz ne alaka)