• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
İzin vermedi çekemedim de googledan buldum. Bunun diş çıkmamış hali alt kısım gibi beyaz kabarık damakları
Heee bizim de öyle, geçen aydan beri kabarık da acaba üstteki gibi kırmızı mı oldu dedim.
aaa bizim de öyle olmuş 🥹 şimdi sen diyince baktım 2 tane beyazlık var. bu arada siteye ne olmuş ya. ekranı yana kaydırmadan okuyamıyorum yazılanları. çok kötü olmuş. sadece bende mi var bu sorun
Evet ya bende de öyle. Dün bi ara bakım var yazıyordu sonra mavi oldu şimdi de masaüstü websitesi gibi 🫠 çok zor böyle okumak da yazmak da

Kızlar bu arada 3 numara sleepy bio natural ebebekte bile premium plus olarak satılıyo ince olan paket🙁 yeni gelmiş artık böyle geliyo dediler iki üç gün önce eski paketten almıştık artık yok

Heee bizim de öyle, geçen aydan beri kabarık da acaba üstteki gibi kırmızı mı oldu dedim.

Evet ya bende de öyle. Dün bi ara bakım var yazıyordu sonra mavi oldu şimdi de masaüstü websitesi gibi 🫠 çok zor böyle okumak da yazmak da
Yine mavi oldu düzeltmeye çalışıyolar galiba

kızlar bugün 4. ay aşılarını olucaz. hemşire yarın banyo yaptırabilirsin dedi. 2 aylık aşılarda 3 gün yasak demişti. bu da aynı aşının devamı değil mi anlamadım. size bişey dediler mi banyo konusunda?
Aşı banyo olayını herkes baglamıyor ya. Bazı doktorlar bişey olmaz dus alabilirsiniz dio. Eskiden o hani kalın uçlu kaynatılan igneler varken iğne vurulan yerden enfeksiyon olabiliyormus. Şimdi ince uçlu oldugundan öyle bi durum yok demişlerdi bana. Veremde belki yara gibi oluyor ya bazen. Oyle olursa diye dus almayın demiş olabilirler 🤷🏼 bizi de aramadılar daha normalde günü geldiginde cat diye arıyorlardı

Ya ben çok mutsuzum uçuğum varmış ve fark etmedim bebeğimi öptüm burda benzer durumda olan vardı sanki ne yapmıştınız?
Bende olmuştu canım çok korkmuştum ama bebeğe çok yanaşmayınca ve öpmeyince bişey olmadı çok şükür. krem sürsen de sürmesen de aynı sürede iyileşiyor bu arada. hiçbir faydası olmadı kremin. galiba ilk çıktığı anı fark edip sürmek lazımmış

Bende olmuştu canım çok korkmuştum ama bebeğe çok yanaşmayınca ve öpmeyince bişey olmadı çok şükür. krem sürsen de sürmesen de aynı sürede iyileşiyor bu arada. hiçbir faydası olmadı kremin. galiba ilk çıktığı anı fark edip sürmek lazımmış
Ayy çok şükür. Ben fark etmeyip öptüm işte :( ama sulu değil acısı vs yok sivilce olabilir diyorum şimdi de. Yine de endişeliyim asla öpmem :( kremi sulanmasın diye sürdüm ama zaten epey kuru dudaklarım da öyle çok kuru

Kızlar merak ediyorm tadımlara ne zaman başlıcaksınız 17 haftalık olduk biz kahvaltıda kucağımda hep ister gibi bakıyoe bi kaç gündür diline peynir sürüyorum ben labne ufacık ama çok hevesli 😅 annem de bana ilk peynir veriyormuş 3 buçuk aylıkken 😅

Kızlar merak ediyorm tadımlara ne zaman başlıcaksınız 17 haftalık olduk biz kahvaltıda kucağımda hep ister gibi bakıyoe bi kaç gündür diline peynir sürüyorum ben labne ufacık ama çok hevesli 😅 annem de bana ilk peynir veriyormuş 3 buçuk aylıkken 😅
Ben gecen gün yanlışlıkla şekersiz helva sürdüm yerken istiyomu die teste diyim die. Şap şup yaladı dudagını 😁😁 ama sütlü şeyleri denemedim inek sütü alerji vs durumu oluyomus die. Şuan bizi taklit ediyo gibi geldi bizimki. Canı istediginden değil gibi. En önemli kriter benegün kafasını tutuyor oturabiliyor olması yoksa agzındakiler nefes borusuna bi anda kacabiliyormuş. Tıkayabiliyomus. Ondan sonra da istekli olması tabi. İstekli ama oturamıyosa ek gıda yok

• Beğen
Reactions: Gao
Ben de bunu yazmaya girmiştim😂 4 ay kontrolüne götürdüm bugün, doktor tadımlara başlatabilirsin dedi, ilk kızıma da 4 aylıkken başlatmışım fotoğraflara bakarken gördüm. Ben başlayacağım yavaştan ya, bir de bizimki biraz alerjik. Alerjik bebeklerde erken ek gıdayı öneriyorlar

Canım inek sütü ürünlerinden başlama bebişlere çok yararlı değil diyetisyende çalışıyorum ben

Ben de bunu yazmaya girmiştim😂 4 ay kontrolüne götürdüm bugün, doktor tadımlara başlatabilirsin dedi, ilk kızıma da 4 aylıkken başlatmışım fotoğraflara bakarken gördüm. Ben başlayacağım yavaştan ya, bir de bizimki biraz alerjik. Alerjik bebeklerde erken ek gıdayı öneriyorlar
Bende 1 haftaya başlamak istiyorum bize doktor söylemrdi gerçi ben istekliyim 4.buçuk ay olur tam 😅

Bende 1 haftaya başlamak istiyorum bize doktor söylemrdi gerçi ben istekliyim 4.buçuk ay olur tam 😅
Canım doktora sormadan başlama bence. Oturabiliyor mu başını tutuyor mu vs bunlara bakarak başla ya da bekle der. Genelde de süt ürünleri değil de haşlama sebzeyle filan başlanıyor onu da doktor söyler

Back
X