Verem aşısı vardı ya 2. Ayda o yüzden yasaktı 4. Ayda 2 tane bacaktan karmalar varkızlar bugün 4. ay aşılarını olucaz. hemşire yarın banyo yaptırabilirsin dedi. 2 aylık aşılarda 3 gün yasak demişti. bu da aynı aşının devamı değil mi anlamadım. size bişey dediler mi banyo konusunda?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sanırım iltihaplı ateşli uçuk tehlikeli olanmış ya yeni çıkmışsa bir şey olmamıştır korkma geçene kadar öpme bebiş de elini falan değdirmesinYa ben çok mutsuzum uçuğum varmış ve fark etmedim bebeğimi öptüm burda benzer durumda olan vardı sanki ne yapmıştınız?
Heee bizim de öyle, geçen aydan beri kabarık da acaba üstteki gibi kırmızı mı oldu dedim.İzin vermedi çekemedim de googledan buldum. Bunun diş çıkmamış hali alt kısım gibi beyaz kabarık damakları
Evet ya bende de öyle. Dün bi ara bakım var yazıyordu sonra mavi oldu şimdi de masaüstü websitesi gibi çok zor böyle okumak da yazmak daaaa bizim de öyle olmuş şimdi sen diyince baktım 2 tane beyazlık var. bu arada siteye ne olmuş ya. ekranı yana kaydırmadan okuyamıyorum yazılanları. çok kötü olmuş. sadece bende mi var bu sorun
Yine mavi oldu düzeltmeye çalışıyolar galibaHeee bizim de öyle, geçen aydan beri kabarık da acaba üstteki gibi kırmızı mı oldu dedim.
Evet ya bende de öyle. Dün bi ara bakım var yazıyordu sonra mavi oldu şimdi de masaüstü websitesi gibi çok zor böyle okumak da yazmak da
Aşı banyo olayını herkes baglamıyor ya. Bazı doktorlar bişey olmaz dus alabilirsiniz dio. Eskiden o hani kalın uçlu kaynatılan igneler varken iğne vurulan yerden enfeksiyon olabiliyormus. Şimdi ince uçlu oldugundan öyle bi durum yok demişlerdi bana. Veremde belki yara gibi oluyor ya bazen. Oyle olursa diye dus almayın demiş olabilirler bizi de aramadılar daha normalde günü geldiginde cat diye arıyorlardıkızlar bugün 4. ay aşılarını olucaz. hemşire yarın banyo yaptırabilirsin dedi. 2 aylık aşılarda 3 gün yasak demişti. bu da aynı aşının devamı değil mi anlamadım. size bişey dediler mi banyo konusunda?
ay evet öyleymiş ya çok sevindim 3 aşı aşırı zor oluyordu. çocuğum 2 bacak acısından sonra bi de kola geçince feryat ediyordu şimdi daha kolay oldu allahtan. bakalım inşallah ateş falan çıkmaz şifa olsun bebişlerimizeVerem aşısı vardı ya 2. Ayda o yüzden yasaktı 4. Ayda 2 tane bacaktan karmalar var
Bende olmuştu canım çok korkmuştum ama bebeğe çok yanaşmayınca ve öpmeyince bişey olmadı çok şükür. krem sürsen de sürmesen de aynı sürede iyileşiyor bu arada. hiçbir faydası olmadı kremin. galiba ilk çıktığı anı fark edip sürmek lazımmışYa ben çok mutsuzum uçuğum varmış ve fark etmedim bebeğimi öptüm burda benzer durumda olan vardı sanki ne yapmıştınız?
Ben Amazon’dan alıyorum canım, orda var hala 3,4,5.Kızlar bu arada 3 numara sleepy bio natural ebebekte bile premium plus olarak satılıyo ince olan paket yeni gelmiş artık böyle geliyo dediler iki üç gün önce eski paketten almıştık artık yok
Şimdi düzelmiş şükürYine mavi oldu düzeltmeye çalışıyolar galiba
Ay yok fark edince öpmedim zaten bi daha. İltihap da yok şu an sivilce gibi epey kuru belki bi umut uçuk değildir diyorumSanırım iltihaplı ateşli uçuk tehlikeli olanmış ya yeni çıkmışsa bir şey olmamıştır korkma geçene kadar öpme bebiş de elini falan değdirmesin
Ayy çok şükür. Ben fark etmeyip öptüm işte ama sulu değil acısı vs yok sivilce olabilir diyorum şimdi de. Yine de endişeliyim asla öpmem kremi sulanmasın diye sürdüm ama zaten epey kuru dudaklarım da öyle çok kuruBende olmuştu canım çok korkmuştum ama bebeğe çok yanaşmayınca ve öpmeyince bişey olmadı çok şükür. krem sürsen de sürmesen de aynı sürede iyileşiyor bu arada. hiçbir faydası olmadı kremin. galiba ilk çıktığı anı fark edip sürmek lazımmış
Ben gecen gün yanlışlıkla şekersiz helva sürdüm yerken istiyomu die teste diyim die. Şap şup yaladı dudagını ama sütlü şeyleri denemedim inek sütü alerji vs durumu oluyomus die. Şuan bizi taklit ediyo gibi geldi bizimki. Canı istediginden değil gibi. En önemli kriter benegün kafasını tutuyor oturabiliyor olması yoksa agzındakiler nefes borusuna bi anda kacabiliyormuş. Tıkayabiliyomus. Ondan sonra da istekli olması tabi. İstekli ama oturamıyosa ek gıda yokKızlar merak ediyorm tadımlara ne zaman başlıcaksınız 17 haftalık olduk biz kahvaltıda kucağımda hep ister gibi bakıyoe bi kaç gündür diline peynir sürüyorum ben labne ufacık ama çok hevesli annem de bana ilk peynir veriyormuş 3 buçuk aylıkken
Ben de bunu yazmaya girmiştim 4 ay kontrolüne götürdüm bugün, doktor tadımlara başlatabilirsin dedi, ilk kızıma da 4 aylıkken başlatmışım fotoğraflara bakarken gördüm. Ben başlayacağım yavaştan ya, bir de bizimki biraz alerjik. Alerjik bebeklerde erken ek gıdayı öneriyorlarKızlar merak ediyorm tadımlara ne zaman başlıcaksınız 17 haftalık olduk biz kahvaltıda kucağımda hep ister gibi bakıyoe bi kaç gündür diline peynir sürüyorum ben labne ufacık ama çok hevesli annem de bana ilk peynir veriyormuş 3 buçuk aylıkken
Çok pahalı biolar ya ben normal natural kullanıyorum ne dfarkı var kiKızlar bu arada 3 numara sleepy bio natural ebebekte bile premium plus olarak satılıyo ince olan paket yeni gelmiş artık böyle geliyo dediler iki üç gün önce eski paketten almıştık artık yok
Canım inek sütü ürünlerinden başlama bebişlere çok yararlı değil diyetisyende çalışıyorum benKızlar merak ediyorm tadımlara ne zaman başlıcaksınız 17 haftalık olduk biz kahvaltıda kucağımda hep ister gibi bakıyoe bi kaç gündür diline peynir sürüyorum ben labne ufacık ama çok hevesli annem de bana ilk peynir veriyormuş 3 buçuk aylıkken
Bilmiyodmm zaten tırnak ucu kadar biir şey sürüyordum daha da yapmamCanım inek sütü ürünlerinden başlama bebişlere çok yararlı değil diyetisyende çalışıyorum ben
Bende 1 haftaya başlamak istiyorum bize doktor söylemrdi gerçi ben istekliyim 4.buçuk ay olur tamBen de bunu yazmaya girmiştim 4 ay kontrolüne götürdüm bugün, doktor tadımlara başlatabilirsin dedi, ilk kızıma da 4 aylıkken başlatmışım fotoğraflara bakarken gördüm. Ben başlayacağım yavaştan ya, bir de bizimki biraz alerjik. Alerjik bebeklerde erken ek gıdayı öneriyorlar
Canım doktora sormadan başlama bence. Oturabiliyor mu başını tutuyor mu vs bunlara bakarak başla ya da bekle der. Genelde de süt ürünleri değil de haşlama sebzeyle filan başlanıyor onu da doktor söylerBende 1 haftaya başlamak istiyorum bize doktor söylemrdi gerçi ben istekliyim 4.buçuk ay olur tam