Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?serum fizyolojikle burnunu yıkayabilirsin sadece ama eğer hırıltı filan varsa bi doktora götürmek iyi olabilir. emen bebeklere doğal bişey yapılamıyor pekbebeğim 4 aylık üşüttü galiba nerden soğuk aldıysa burnu tıkanmış ve sesi gitmiş resmen ağlıyamıyır bile hastenye götürmek istemiyorrum doğal olarak ne yapabilirim bilgisi olan lütfen yazsın lütfen
bu saate geçmiştir inşallah canım ama karbonatlı su gaza iyi geliyor. sıcak duş alabilirsin, ayağına sıcak su koyabilirsin. yediğin bişey mi dokundu acaba? Ya da üşüttün belkiAy çok kötüyüm evde herkes uykuda ben kıvranıyorum mideme inanılmaz bir ağrı girdi gaz sıkışması mı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi ölcem şimdi napıcam
Bence kafanıza göre bi şey yapmayın götürün hastaneyebebeğim 4 aylık üşüttü galiba nerden soğuk aldıysa burnu tıkanmış ve sesi gitmiş resmen ağlıyamıyır bile hastenye götürmek istemiyorrum doğal olarak ne yapabilirim bilgisi olan lütfen yazsın lütfen
1200du tanesi ben 2 tane aldım. Iki gogsu aynı anda yapıyorum. Başta bir yara oldu ama kremle hemen düzeldi. Birde doğru yerleştirmek lazım 1,2 kez kazara göğsümün altını çekmiştiFiyatı ne kadar canım hangisinden aldın
Ben 2 saatte bir 60 ml anne sütü veriyorum. Gece de 4 saatte bir 120 ml. Bazen biraz çok koyuyorum(10-20 ml fazla) belki içer diye. Bazen içiyor bazen içmiyor.Merhaba bebeğiniz kaç aylık benimki 5 ay 9 günlük anne sütü +mama devam ediyoruz kaç saatte beslemem lazım 3 saat falan uzatınca sanki aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum ama daha kısa sürede verince kusuyor nasıl yapmalıyım bilemedim
Yok ben daha 3 kullanıyorum ama size 4 ve 5 için link ekleyeyim. Üzerinde Gross paket yazmaması gerekiyor.Bi bakıcam siz aldınız mı 5 numara
4 - https://amzn.eu/d/2Nk1J82
5 - https://amzn.eu/d/dwuV4rn
Onu da dün sürmeye başladım canım ama kızarıklık duruyor ya daha ne inatçıymışKırmızı kantoron yağı deneyin pışık için
Geçmiş olsun canım. Mide üşütmesi gibiydi hemen nane limon iç, gaviscon da işe yardı bende. Hamilelikten yakın arkadaşım gaviscon çok mide yanması çekmiştim. DeneyebilirsinAy çok kötüyüm evde herkes uykuda ben kıvranıyorum mideme inanılmaz bir ağrı girdi gaz sıkışması mı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi ölcem şimdi napıcam
Ayakta ya da pilates topunda emzirmeyi denemiş miydiniz?Ne yapabilirim acaba normale dönmesi için peki
Denedim ayakta bi düzelir gibi oldu sonra tekrar aynı ağladıAyakta ya da pilates topunda emzirmeyi denemiş miydiniz?
Kaç aylıkBen 2 saatte bir 60 ml anne sütü veriyorum. Gece de 4 saatte bir 120 ml. Bazen biraz çok koyuyorum(10-20 ml fazla) belki içer diye. Bazen içiyor bazen içmiyor.
Geçmiş olsun canım. Mide üşütmesi gibiydi hemen nane limon iç, gaviscon da işe yardı bende. Hamilelikten yakın arkadaşım gaviscon çok mide yanması çekmiştim. Deneyebilirsin
Sabaha kadar çektim inat gibi oğlum da çok huysuzdu bu gece çok zorlandımbu saate geçmiştir inşallah canım ama karbonatlı su gaza iyi geliyor. sıcak duş alabilirsin, ayağına sıcak su koyabilirsin. yediğin bişey mi dokundu acaba? Ya da üşüttün belki
İyi kuzum bugün 2 kere kendisi yaptı kakasını Şöyle bir sorunum var, meme dışında uyutamıyorum, hiç istemesem de mecbur kalırsam eşimle battaniyesine koyup sallıyoruz. Bazen onda bile uyumuyor. Gündüzleri zaten uykuları 1 saati bulmuyor. Napacağım bilmiyorum.
Daha çok uyanık kalmak istiyo uykuya direniyo memeyi bırakıp bırakıp etrafa bakıyo biraz da huysuzluk var
tühhh sevinmiştim. bakalım neler olacak ya
Ne yapabilirim acaba normale dönmesi için peki
Sabah daha çok tazyikli olabilir diye düşündüm. Belki rahatsız oluyordur. 4. Ay hassas bir dönem..
Kızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylıkBizimki ayaklarını basmak istiyor ayakta durmak hadi oturma kısmını geçtim destekli oturtayim diyorum yok ayakta durmak istiyo
Hava nemlendirici ve serum fizyolojik etki etmiyorsa hastaneye götürürdüm ben sizin yerinizde olsaydım. Ben nem seviyesini genelde 50 60 arası tutuyorumKızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylık
Hava nemlendiricim yok öneriniz varmıHava nemlendirici ve serum fizyolojik etki etmiyorsa hastaneye götürürdüm ben sizin yerinizde olsaydım. Ben nem seviyesini genelde 50 60 arası tutuyorum
Ozaman gaz olma ihitmali yuksek analı ogullu gaz sancısı cekmiş olabilirisinizSabaha kadar çektim inat gibi oğlum da çok huysuzdu bu gece çok zorlandım
Bence artık bir doktora gidin en hızlı şekilde bizlerden daha çok yardımcı olurlar sizeArkadaşlar kızımın vücudunda kırmızı küçük küçük kabarcıklar oluştu yavaş yavaş yayılıyor doktora götürecem ama neden böyle bülen varmı 4 aylık pamuçuk olmuştu mikostatin kullandım yan etkilerne baktım küçük küçük kabarcıklat oluşabilirmiş
Gaz yapcak bi şey de yemedim eşim yoktu börekle geçiştirdim akşam yemeğini heralde o dokunduOzaman gaz olma ihitmali yuksek analı ogullu gaz sancısı cekmiş olabilirisiniz