• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
bebeğim 4 aylık üşüttü galiba nerden soğuk aldıysa burnu tıkanmış ve sesi gitmiş resmen ağlıyamıyır bile hastenye götürmek istemiyorrum doğal olarak ne yapabilirim bilgisi olan lütfen yazsın lütfen

bebeğim 4 aylık üşüttü galiba nerden soğuk aldıysa burnu tıkanmış ve sesi gitmiş resmen ağlıyamıyır bile hastenye götürmek istemiyorrum doğal olarak ne yapabilirim bilgisi olan lütfen yazsın lütfen
serum fizyolojikle burnunu yıkayabilirsin sadece ama eğer hırıltı filan varsa bi doktora götürmek iyi olabilir. emen bebeklere doğal bişey yapılamıyor pek

Ay çok kötüyüm evde herkes uykuda ben kıvranıyorum mideme inanılmaz bir ağrı girdi gaz sıkışması mı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi ölcem şimdi napıcam
bu saate geçmiştir inşallah canım ama karbonatlı su gaza iyi geliyor. sıcak duş alabilirsin, ayağına sıcak su koyabilirsin. yediğin bişey mi dokundu acaba? Ya da üşüttün belki

Merhaba bebeğiniz kaç aylık benimki 5 ay 9 günlük anne sütü +mama devam ediyoruz kaç saatte beslemem lazım 3 saat falan uzatınca sanki aç bırakıyomuşum gibi hissediyorum ama daha kısa sürede verince kusuyor nasıl yapmalıyım bilemedim
Ben 2 saatte bir 60 ml anne sütü veriyorum. Gece de 4 saatte bir 120 ml. Bazen biraz çok koyuyorum(10-20 ml fazla) belki içer diye. Bazen içiyor bazen içmiyor.

Ay çok kötüyüm evde herkes uykuda ben kıvranıyorum mideme inanılmaz bir ağrı girdi gaz sıkışması mı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi ölcem şimdi napıcam
Geçmiş olsun canım. Mide üşütmesi gibiydi hemen nane limon iç, gaviscon da işe yardı bende. Hamilelikten yakın arkadaşım gaviscon 😓 çok mide yanması çekmiştim. Deneyebilirsin

Geçmiş olsun canım. Mide üşütmesi gibiydi hemen nane limon iç, gaviscon da işe yardı bende. Hamilelikten yakın arkadaşım gaviscon 😓 çok mide yanması çekmiştim. Deneyebilirsin
bu saate geçmiştir inşallah canım ama karbonatlı su gaza iyi geliyor. sıcak duş alabilirsin, ayağına sıcak su koyabilirsin. yediğin bişey mi dokundu acaba? Ya da üşüttün belki
Sabaha kadar çektim inat gibi oğlum da çok huysuzdu bu gece çok zorlandım🤦‍♀️

İyi kuzum bugün 2 kere kendisi yaptı kakasını 😊 Şöyle bir sorunum var, meme dışında uyutamıyorum, hiç istemesem de mecbur kalırsam eşimle battaniyesine koyup sallıyoruz. Bazen onda bile uyumuyor. Gündüzleri zaten uykuları 1 saati bulmuyor. Napacağım bilmiyorum.
Daha çok uyanık kalmak istiyo uykuya direniyo memeyi bırakıp bırakıp etrafa bakıyo biraz da huysuzluk var😄
tühhh🤣 sevinmiştim. bakalım neler olacak ya 🥲
Ne yapabilirim acaba normale dönmesi için peki
Sabah daha çok tazyikli olabilir diye düşündüm. Belki rahatsız oluyordur. 4. Ay hassas bir dönem..
Bizimki ayaklarını basmak istiyor ayakta durmak hadi oturma kısmını geçtim destekli oturtayim diyorum yok ayakta durmak istiyo 😀
Kızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylık

Kızlar günaydın selamlar herkese bebeğimin geceden beri burnu aşırı derecede tıkalı uyurken tıkanıyor hatta öyle uyanıyor serum fizyolojik ile temizliyorum ama hem çok durmuyor hem de ne kadar temizlesem de bir türlü boşalmadı burnu napmam lazım başka bir öneriniz var mı hava nemlendirici kullanan var mı acaba bizim uyuduğumuz odanın nem oranı %41 Acaba ne önerirsiniz hasta değildir inşallah benim bebek dört aylık
Hava nemlendirici ve serum fizyolojik etki etmiyorsa hastaneye götürürdüm ben sizin yerinizde olsaydım. Ben nem seviyesini genelde 50 60 arası tutuyorum

Arkadaşlar kızımın vücudunda kırmızı küçük küçük kabarcıklar oluştu yavaş yavaş yayılıyor doktora götürecem ama neden böyle bülen varmı 4 aylık pamuçuk olmuştu mikostatin kullandım yan etkilerne baktım küçük küçük kabarcıklat oluşabilirmiş

Arkadaşlar kızımın vücudunda kırmızı küçük küçük kabarcıklar oluştu yavaş yavaş yayılıyor doktora götürecem ama neden böyle bülen varmı 4 aylık pamuçuk olmuştu mikostatin kullandım yan etkilerne baktım küçük küçük kabarcıklat oluşabilirmiş
Bence artık bir doktora gidin en hızlı şekilde bizlerden daha çok yardımcı olurlar size

• Beğen
Reactions: Gao
Back
X