Normal bionatural iyi gross kötü sadeceYaaa şimdi inceledim sleppy bionaturelin 4 numaradan itibaren hepsi gross paket bez değiştireceğiz o zaman Molfix alırım bundan sonra iyi olduğu söylediğin sağol
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Burda 4 ay doldu hala bişi yok yazmıştım bir iki gün sonra başladı atlattığınızı hiç sanmıyorum ben de öyle sanmıştımbunlar ne zaman başladı? yani 4 ay tam dolunca mı yoksa 3 ay dolduktan sonra mı? bizim 4 ayının dolmasına 9 gün var. şu an normal devam ediyor sanki. ekstra çok huysuzluk fark etmedim. gelecek mi yoksa böylece atlattık mı merak ediyorum dişleri acayip kaşınıyor sadece
Ya benim bebiş karınüstü yatarken kafasını kaldırıyor sorun yok ama çok durmak istemiyor hemen ellerini yemeye çalışıyor eğiyor başını yumuluyor hemenBurda 4 ay doldu hala bişi yok yazmıştım bir iki gün sonra başladı atlattığınızı hiç sanmıyorum ben de öyle sanmıştım
Bizimde öyle uykusu olduğu için yapıyolarBilmiyorum ki sadece memede uykusu varken yapıyo ımmh ımmhh ııı falan baya inliyo çocuk
Bizimki ayaklarını basmak istiyor ayakta durmak hadi oturma kısmını geçtim destekli oturtayim diyorum yok ayakta durmak istiyoKızlar benimki de 2 aylıktan beri hep oturmak istedi başta kaldırmadım sonra Osman hocanın videosunu gördüm 3 ayda oturabilir diye uzun süreli değil ama altını alınca ya da yeni uyanınca ellerini tutuyordum kendi kalkıyordu ve aşırı mutlu oluyordu oturunca bir de hemen ağızdan bağırsaktan gaz atıyor sanırım mide şekli normal olduğu için. Bu hafta kontrole gittiğimde doktora söyledim evet çok istekli iyi yapmışsın artık destekli oturtabilirsin dedi. Kafa kontrolü tam değil sadece onu da tamamlasın ek gıdaya geçireceğim belki 5.ayda geçer dedi Her çocuğun gelişimi farklı kendinizi kasmayın bence ve 3 ay erken değil.
Benimkide öyle ya o kadar mutlu oluyor ki dik pozisyonda anlatamamBizimki ayaklarını basmak istiyor ayakta durmak hadi oturma kısmını geçtim destekli oturtayim diyorum yok ayakta durmak istiyo
Benimki de öyle önceden daha çok duruyodu yuvarlanıyo sırt üstü dönüyoYa benim bebiş karınüstü yatarken kafasını kaldırıyor sorun yok ama çok durmak istemiyor hemen ellerini yemeye çalışıyor eğiyor başını yumuluyor hemen
Sütün tazyikli olabilir mi?Bizde meme reddi başladı sanırım. Özellikle sabahları emerken kendini geri atıp ağlıyor
Baştan beri tazyikliydi şimdi etkilemiş olabilir miSütün tazyikli olabilir mi?
Sabah daha çok tazyikli olabilir diye düşündüm. Belki rahatsız oluyordur. 4. Ay hassas bir dönem..Baştan beri tazyikliydi şimdi etkilemiş olabilir mi
Ne yapabilirim acaba normale dönmesi için pekiSabah daha çok tazyikli olabilir diye düşündüm. Belki rahatsız oluyordur. 4. Ay hassas bir dönem..
tühhh sevinmiştim. bakalım neler olacak yaBurda 4 ay doldu hala bişi yok yazmıştım bir iki gün sonra başladı atlattığınızı hiç sanmıyorum ben de öyle sanmıştım
Daha çok uyanık kalmak istiyo uykuya direniyo memeyi bırakıp bırakıp etrafa bakıyo biraz da huysuzluk vartühhh sevinmiştim. bakalım neler olacak ya
Ben Goo.n premium kullanıyorum sarı paketli olan, memnunum canım yumuşak ve inceKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Ben Sleppy bionatural kullanıyorum 1 2 3 numaraları çok çok iyiydi ama 4 5 6 aşırı ince ve kötü değiştirmeyi düşünüyorum. Goon diye bir marka da gördüm siz hangisini öneriyorsunuz ?
İyi kuzum bugün 2 kere kendisi yaptı kakasını Şöyle bir sorunum var, meme dışında uyutamıyorum, hiç istemesem de mecbur kalırsam eşimle battaniyesine koyup sallıyoruz. Bazen onda bile uyumuyor. Gündüzleri zaten uykuları 1 saati bulmuyor. Napacağım bilmiyorum.Çok geçmiş olsun şimdi nasıl
Bi bakıcam siz aldınız mı 5 numaraNumarayla değil de paketle ilgili. Ben denedim, gross paketteki ürün kalitesiz. 4ün de 5in de gross olmayanları var. Onları bi deneyebilirsiniz
Bende aldım çok hoş yaa. Kaç numara kullanıyorsun canımBen Goo.n premium kullanıyorum sarı paketli olan, memnunum canım yumuşak ve ince
Kırmızı kantoron yağı deneyin pışık içinOlsun çok şükür bugünlere İnşallah hepsi geçip gidecek, sağlıkla atlatacaksınız
Canım valla ben doğumdan sonra başka biri oldum gibi. Hiç hasta olmazdım eskiden şimdi buluttan nem kapar oldum. Her gün B12, demir, d vitamini almama multivitamin vs. kullanmama rağmen böyle bu durum bi de. Eskiden aç bitirdiğim günler olurdu bana mısın demezdi ama işte doğum vücudumu değiştirdi. Bağışıklığım düşmüş gibi hissediyorum, 3 kez hasta oldum ben de evin içinde dururken. Sana da çok geçmiş olsun, inşallah bebiş de sen de hemen atlatırsınız. Biraz daha dikkatli olucaz demek ki artık. İnşallah şu kışı hastalıklara teslim olmadan bitiririz
Ben de kaçırmışım canım @adenliya çok geçmiş olsun. İnşallah büyüdükçe kapanır kuzum
Evet ben de onunla sağım yapıyorum. İki tane var bende, hem müthiş bi zaman kazandırıyor hem de oturmak zorunda olmadığın için hep iki üç iş bi arada halloluyor. Çalışan anneler için de işyerinde sağmak için büyük kolaylık Philipsle çekim gücü olarak nasıl sence? Aynı miktarları yakalıyor mu?
Ben de öyle yapıyordum canım Mustela kullanıyordum, bu zamana kadar hiç sorun olmuyordu. Geceleri bir iki kez yapmış oluyordu, sabah alıyordum ama dediğim gibi eşim beni dinlendirmek için ekstra mama takviyesi de yapınca geceleri daha fazla çiş yaptı o ara. Sabah bi açtım kırmızı kırmızı pişik olmuş. Hametan kullanıyorduk doktor tavsiyesiyle, o arada bi de kabızlıktan dolayı mama değişti. O da poposunu tahriş etti vs. derken 10 gündür uğraşıyorum hala geçmedi Şimdi ek olarak bir de dermo-trosyd krem yazmış, bi onu bi hametanı dönüşümlü kullanın demiş bakalım