2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bende öyleyim ilk kaybımdan sonra hazırlık yapmaya korktum hep. İki üç gün önce beşik siparişimi verdim. 28. Haftadayım. Hazırlık yapanlarda kendince haklıdır ama böyle düşünmenizde çok anormal değil. Siz ufak ufak acil bir şeyde alınacak şeyleri almaya başlayabilirsiniz ama artık Ya da indirimde ıslak mendil filan yakalarsanız alabilirsiniz. Sağlıklı zamanında doğumlarımız olur inşallah

Bende öyle normalde soda sevmem kramplar arttığı için ara ara içiyorum bende hiç magnezyum kullanmadım yatağa girmeden gece biraz gerdirmek te calflari ise yarıyor bilginiz olsun
Bir kere yarım limon sıkıp içiyorum bir kere de sade tansiyonum 9/6 gibidir hep olur da çıkarsa mesela 13/14 gibi yükseklere ikisini de limonlu içiyorum o gün bebeği öğrendiğimden beri asitli ve paketli içecek içmediğim için bana çok iyi geliyor bende eskiden sade maden suyu içmezdim
bana da maden suyu iç muz ye falan dedi

Şekerimi içtim bekliyorum

Artımed'in hazır solüsyonunu aldım. Dünden dolaba koydum soğukça içtim. İçmesi kolay oldu kızlar. 75lik yaptırıyorum. İnşallah şeker çıkmaz.
Ay soğutarak en iyisini yapmışsın ılık ılık içmek zulüm gibiydi inşallah çıkmaz canım hadi bakalım

Kızlar tansiyonu düşüp bayılan/baygınlık geçiren var mı aranızda? Benim daha önce olmuştu dün tekrar oldu.
Tansiyonum hep 8-6/8-5 seyrediyor o yüzden de hep bi halsizlik uyku hali yaşıyorum. Böyle olan var mı? Varsa ne gibi bir çözüm buldunuz.

Kızlar küvet olarak ne seçtiniz? Banyoda değil de odalarında yıkamak istiyorum ben. Banyomuz küçük çünkü zor olur 2 bebekle.
Bende merak ediyorum bu küvet olayını seçemedim. Katlanırlar iyi değil diyorlar ama bu seferde evde zaten koycak yer yok. Nasıl olcak bilmem

Ben varım ama henüz bir çözüm bulamadım. Bayılmadım ama iki kere bayılma aşamasına geldim. Gözlerim falan karardı. Geçen gün de asansörde fenalaştım. -1 de inecektim. 0 da durunca millete çarpa çarpa attım kendimi asansörden

Kardiyolojiye gittim ama yok holter randevusu yok eko randevusu.. Bir sürü zaman alacak. O zamana kadar bebiş doğar ben iyileşirim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…