2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar ben birşey merak ettim şimdi geç döllenme derken ne demek istiyor yani normalde insanlar 14 günse yumurtlar ve o gün spermle karşılaşırsa döllenir vs vs bilimsel şey bu ee hep 14. Gün değilde bu kişi daha geç zamanda mı yumurtladı demek yoksa iliki gününden yumurtlama günü arası uzun gün süresi olursa mı geç döllenme demek 🧐
Herkes şıp diye 14ünde yumurtlamıyor ki canım döngü uzunluğu etkili. Beslenme tarzın etkili. Bazen 2 kez bile yumurtlayabilirsin. Öyle olduğunu varsayarsak 2. Yumurtlama ilkinden daha geç olacağı için döllenme de geç olur

Kızlar ben birşey merak ettim şimdi geç döllenme derken ne demek istiyor yani normalde insanlar 14 günse yumurtlar ve o gün spermle karşılaşırsa döllenir vs vs bilimsel şey bu ee hep 14. Gün değilde bu kişi daha geç zamanda mı yumurtladı demek yoksa iliki gününden yumurtlama günü arası uzun gün süresi olursa mı geç döllenme demek 🧐
Söyle bazen bazı sebeplerden o ay geç yumurtlamış olabilirsin normal döngün dışında hastalık olabilir stres olabilir ya da başka etkenler geç yumurtladıgin günlerden birinde olması demek geç döllenme

Merhabalar güzel anneler tüp bebek tedavisiyle gebelik oldu 🤍 Takipi doktorum yapmayacak haliyle. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastaneler var mı ?

Evet bende bu sefer erdince aldım iki gün önce şerife banımla birlikteydik demedim bişi 🫣 artık sonra ki zaman geçerim ona karnından baktı demi haftaya çağırdığına göre erkenden kalp duyarız diye düşünüyoruz bnde gittiğimde yeni 6. Hafta dolmuş oluyor inşallah kalp duyarız
AA iyi yapmışsın canım doğuma yakın geçersin serife hanıma, ya sen cuma kalp atisida duyacaksın bence 😍 karından baktı canım idrara sıkışık gel demişti ben evde baya su içip gittim sende öyle yap 😁😁

Aramıza hoşgeldin 🙏 geç döllenme olabilir canını sıkma önemli olan sağlıkla gelmesi bence bizim bunu çoğumuz zaten eylülde doğum yapicaz ama burdan ilerliyoruz 🥰 sigarayı da bırakırsan çok iyi olur arkadaşım diğer belirtiler çok normal bizde de vsr
Hoşbuldum çok teşekkür ederim umarım hepimiz bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz🥰🥰🧿

AA iyi yapmışsın canım doğuma yakın geçersin serife hanıma, ya sen cuma kalp atisida duyacaksın bence 😍 karından baktı canım idrara sıkışık gel demişti ben evde baya su içip gittim sende öyle yap 😁😁
Tamam canım öyle yapayım hadi inşallah erken aldım saati heyecan geldi

İyi akşamlar arkadaşlar, ben çok fena grip oldum hemde aniden nasıl oldu anlamadım ilaç kullanmayacagiz değil mi ne yapsam yarın gitmeyi de düşünüyorum sabaha iyi olmazsam

İyi akşamlar arkadaşlar, ben çok fena grip oldum hemde aniden nasıl oldu anlamadım ilaç kullanmayacagiz değil mi ne yapsam yarın gitmeyi de düşünüyorum sabaha iyi olmazsam
Bende hasta olmuştum ilk öğrendiğim zamanlar doktor ıhlamur içebileceğimi söyledi ilaç olarak da parol kullanabiliyoruz diye biliyorum canım

Bende hasta oldum parol alabileceğimi söylemişti ama sen doktora danışmadan alma sakın
Birde doğal tuzlu deniz suyu izotonik su verdi bana çok iyi geldi 🙏🏻

Bnce bol sarımsaklı sirkeli çorbalar ya dq sarımsak sirkeli naneli cacık ballı sirkeli ılık su gibi şeyler bağışıklığını arttırır canım

X