Ben de aynı böyleyim her ayrıntıyı kafaya takıyorum
İlkini tam anlamadım ama sağa sola yatınca önce karnımı tutuyorum çünkü acıyor ve yatağa değen kısım uyuşuyor gibi oluyor. Hatta bazen karnım oraya doğru çekiliyor gibi hissediyorum altına ince bir minder falan koymam gerekiyor.
Şu kasıklardaki spor yaptıktan sonraki kas ağrısına benzeyen ağrı bende çok oluyor. Eğer tüm gün şişkinlik varsa ve ben şişkinliği indirmek için uğraşmamışsam tüm gün boyunca karın gergin oluyor. Şişkinlik yüzünden karın kocaman olunca ertesi gün kaslar buna yorgun tepki veriyor tabii. Yani hazımsızlık varsa yürümeye ya da maden suyu içmeye çalışıyorum yoksa ertesi gün tüm gün iş yapmışım gibi karın ağrısı oluyor.
Şu bebek hareketleri konusu da tam anlamadım ama tekmesini titreme gibi mi hissediyorsun? Yani titreyerek tekme atıyor gibi mi? O da şişkinlik varken oluyor hatta araştırmıştım aynı cevabı bulmuştum. Hıçkırık düzenli ve ritmik oluyor ama minicik hissediyorum onu. Şu titremeli tekmeler gazdan oluyor. Anlaşılan bir süredir hazımsızlık çekiyorsun. Probiyotik tüketirsen sorun düzelir inşallah