2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250

Kızlar iki kayıptan sonra bu haftalara geldiğime inanamıyorum ilk öğrendiğimden beri şu haftaya gelsem diyordum. 27.haftaya kadar geldim resmen ya Burada bazılarımız benim gibi bebek sahibi olmaya çok uğraştı. Üzüldük emek verdik kimsenin bizi anlamadığı zamanlar oldu. İnş hepsi geride kalacak zamanında sağlıkla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Ahhh sabırla bekliyorum kavuşmayı. Sağlıkla gelsinler, hep iyilik güzellik görsünler hayatta

Kızlar casadora baby sayfasindan Müslin örtüler aldım kalın degil çift kat sanırım ama o kadar güzel ve yumuşacıklar ki cok memnun kaldım. Soran arkadaslar vardi o yüzden yazayım dedim

Kızlar böyle isimli set almayı düşünüyorum. Yaptıran beğenen varsa sayfa önerilerinize açığım. Benimde bir kayıptan sonra 27. Haftaya geldik hayırlısıyla. Ne güzel mutlu haberlerimizi alıp doğumlarımızıda görelim inşallah Sayfada birbirimize çok destek olduk. Streslerimizle baş etmemize yardımcı olduk filan iyi ki yazmışım buraya diyorum. Ay duygulandım hamilelik duygusallığı yaşadım şu an

Yaa ben de müslin takım yaptırmak istiyorum. Ekim ayında penye daha kullanışlı olur diye son kararımı vermedim. Bence bu takım yeterli daha fazla parça olanlara hiç gerek yok

Sanada geçmiş olsun canim doktor kendi kadın doğum doktorum değildi araştırma hastanesinde dahiliyeye gittim. Ama içime sinmedi bugün yarım olarak başladım farklı bir doktora danışacagim bu hafta içi, ozamana kadar yarım alırım

Direk kullandım 25 lik ama tsh 4.5 yüksek bence haftada 2 gün 50 lik al anca kendine gelir benimde öyleydi
Doktor içime hiç sinmedi canım ya başka doktora gideceğim ona gidene kadar yarım başladım bu gittiğim öyle demişti ama kendiside ne dediğini bilmiyor, tiroit haricinde, Akdeniz anemisi tasiyicisyim dedim Akdeniz ateşi anladı sonradan idrak etti bende başka doktora gidiyim dedim en iyisi

Kızlar kahvaltı yaptım 1 buçuk saat sonra şekerimi olctum 190 çıktı yüksek mi gittiğim dahiliye doktoru hiç ilgilenmedi bana yüksek geliyor bu
ben de şeker ölçüm cihazı almıştım gebelik başında. Doğru sonuç vermiyor bence. Kahvaltıdan sonra ölçtüm 180 çıktı, bir daha ölçtüm 170 çıktı. Arada bir dakika bile yoktu

Evet bu ilacı yazdı, hiç tiroit sıkıntım yoktu. sanırım evet hamilelikten kaynaklı. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
arkadaşların verdiği bilgilere ek olarak ben de birkaç şey eklemek istedim
İlaç işi içinize sinmediyse çok beklemeden başka bir doktora gidin, arayı uzatmayın, tiroid çok önemli bir hormon çünkü
ikinci olarak da ilacınız aç karnına aldıktan sonra 1 saat bişey yemeyin, artı olarak kahvaltı ettikten sonra da vitaminlerinizi hemen almayın
tiroid ilacının emilimini azaltıyormuş
4 5 saat geçmeden almamak gerekiyormuş, doktorum bu şekilde uyardı beni
bu nedenle ben tiroid haricindeki diğer ilaçlarımı öğle ve akşam yemeklerine böldüm
sağlıklı günler diliyorum

Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim öyle yapacağım sagolun

ben de şeker ölçüm cihazı almıştım gebelik başında. Doğru sonuç vermiyor bence. Kahvaltıdan sonra ölçtüm 180 çıktı, bir daha ölçtüm 170 çıktı. Arada bir dakika bile yoktu
Canim doğru ya benimki çünkü ölçüm yapildigndada böyleydi. Bide ben kendiminkini olcerken eşiminde olctum aynı anda yedik bekledik onun 112 çıktı

Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Yüksek görünüyor açıkçası.
Evet yaptırdım doktorum 1. Saatin çok yüksek hemen dahiliyeye gozuk dedi dahiliye doktoru onemsemedi pek değerimi, ama arastirdigim kadarıyla bariz şeker var bende 75 gr yüklemede 1. Saatim 198 cikmisti

Evet yaptırdım doktorum 1. Saatin çok yüksek hemen dahiliyeye gozuk dedi dahiliye doktoru onemsemedi pek değerimi, ama arastirdigim kadarıyla bariz şeker var bende 75 gr yüklemede 1. Saatim 198 cikmisti
180den fazla olunca şeker oluyor değil mi? Sanki diyetle kontroş edilebilecek düzeyde ama çok dikkatli olmak lazım Geçmiş olsun

180den fazla olunca şeker oluyor değil mi? Sanki diyetle kontroş edilebilecek düzeyde ama çok dikkatli olmak lazım Geçmiş olsun
Evet canım bende şuan ne yapcagmi bilmediğim için şeker baya yükseliyor kendimi geçtim bebeğime bisey olmasın yarin sabah farklı bir dahiliye doktoruna gitcem Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…