- Konu Sahibi kediannesibiri
- #19.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ya bu çatlaklar için vs kullandığınız kremler ise yarıyor mu gerçekten alsam mı acaba diye düşünüyorum. Devasa bir karnım var ve şuana kadar sadece bebe yagi sürüp devamediyordum. Hiç bi problem yaşamadım çatlak vs gibi ama acaba ilerleyen zamanlarda olur mu diye düşünüyorumO sırada lansinoh a dünyanın parasını döken ben![]()
Ay canım Allah kolaylık versin bi yakınından yardım iste yorulma cok fazla. Ben odayı yerleştirdim eşyalar yıkandı utulendi dolaba koyuldu. Odası yerleşti hatta hastane çantası bile hazırlandı. Artık yan gelip yatma evresindeyim inşallah. Darısı başınızaHava 5 6 gün serin olcak yıkama ütü işlerine başladım bugün etiketleri kestim yarın yıkayıp asıcam epey bir iş var çünkü
İnan ben de bilmiyorum canım ben de sadece bio oil ile devam ediyorum. Bı arkadaşım hiç bı şey kullanmamış hiç çatlağı yok biri de dünyanın kremlerini kullanmış harita gibi kader mi şans mı bilemem. Benim çok az çatlağım oldu ondan sonra düzenli kullandım yağı sonrasında olmadı. Ama olur mu bilemem doğumdan sonra da devam etmek lazımmış bir iki ay .Selam canım ya bu çatlaklar için vs kullandığınız kremler ise yarıyor mu gerçekten alsam mı acaba diye düşünüyorum. Devasa bir karnım var ve şuana kadar sadece bebe yagi sürüp devamediyordum. Hiç bi problem yaşamadım çatlak vs gibi ama acaba ilerleyen zamanlarda olur mu diye düşünüyorumbu arada 29. Haftadayim epey büyük göğüs ve karınla sadece bebe yagi ile mücadele ediyorum
![]()
Ya maşallahAy canım Allah kolaylık versin bi yakınından yardım iste yorulma cok fazla. Ben odayı yerleştirdim eşyalar yıkandı utulendi dolaba koyuldu. Odası yerleşti hatta hastane çantası bile hazırlandı. Artık yan gelip yatma evresindeyim inşallah. Darısı başınıza![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı 3 hafta öncesinde erken kese açılmasından hastanede yatmıştım hatırlarsanız şimdi de bebeğin suyu fazla dedi bi de bebeğimin karın bölgesi diğer organlarına göre büyükmüş bu da şeker belirtisi olduğu için doktor meyve şekerli gıdalar makarna pilav herşey yasakladı bir haftamız diğerini tutmuyor yani moralim bozuldu ister istemez ben suyu bitecek diye korkarken böyle bir durumla karşılaştım akan su da muhtemelen şekerden dolayı olan fazla suymuş karbonhidratsız hayat nasıl olacak yarından itibaren bakacağız artık
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımbu süreci sağlıkla atlatmanızı dilerim.
Ben de hiç kıyafet almadımKızlar az önce Eylül grubuna baktım da doğuranlar varsıcaktan mı acaba Allah yardımcımız olsun
ben daha zamanım var diye rahat davranıyorum. Daha üç beş parça kıyafet var zıbını bile yok çocuğumun. Siz kaçıncı haftada başlayacaksınız???
Hayal meyal şöyle bir konuşma hatırlıyorum grupta. Çocuğumuza biseyler alacağız başlarda belki 2. Ayda falan çok erken diye böyle eleştiri yağmuruna tutulurduk. Biri de demişti ki ben agirlastiktan sonra yapması daha zor olacağı için erken yavaş yavaş yapicam. Şuan kim yazmıştı hatırlamıyorum ama inanilmaz haklıymış. Ki biz inanilmaz sıcaklara denk geldik maalesefYa maşallahdarısı hepimize inşallah. Daha dolabını ayarlayacağım usta bekliyorum
![]()
Ya bu kremin güzel yanı emzirmeden önce memeyi temizlemeye gerek yok doktorum da önerdi. Ama doğumdan 2-3 hafta önce sürmeye başlamak lazımmış püf nokta buO sırada lansinoh a dünyanın parasını döken ben![]()
Oooo süpersiniz kaçıncı haftanız ben hiçbirşey yapmadım almadım da dahaAy canım Allah kolaylık versin bi yakınından yardım iste yorulma cok fazla. Ben odayı yerleştirdim eşyalar yıkandı utulendi dolaba koyuldu. Odası yerleşti hatta hastane çantası bile hazırlandı. Artık yan gelip yatma evresindeyim inşallah. Darısı başınıza![]()
Bizim tüm kıyafetler hazır, alınacaklardan da büyük kalemler tamamen bitti bezine kadar aslında her şey hazır üç beş ufak tefek şey kaldı, sling-çarşaf-kirli sepeti gibi. Hafta sonu (30 doluyor) yıkamaya başlıyoruz, odası da sonraki hafta tamamen yerleştirilmiş olurKızlar az önce Eylül grubuna baktım da doğuranlar varsıcaktan mı acaba Allah yardımcımız olsun
ben daha zamanım var diye rahat davranıyorum. Daha üç beş parça kıyafet var zıbını bile yok çocuğumun. Siz kaçıncı haftada başlayacaksınız???
Ben de 29+2’deyim henüz hiç çatlağım yok (yıllar önceden olanlar var ama) ilk aylar Hindistan cevizi yağı sürüyordum iki aydır lierac sürüyorum göğüs ve karnımaSelam canım ya bu çatlaklar için vs kullandığınız kremler ise yarıyor mu gerçekten alsam mı acaba diye düşünüyorum. Devasa bir karnım var ve şuana kadar sadece bebe yagi sürüp devamediyordum. Hiç bi problem yaşamadım çatlak vs gibi ama acaba ilerleyen zamanlarda olur mu diye düşünüyorumbu arada 29. Haftadayim epey büyük göğüs ve karınla sadece bebe yagi ile mücadele ediyorum
![]()
29 haftadayim kuşum valla bende epey yavaş yavaş önceden başladım tın tın anca yaptım bir anda yapamazdım herhaldeOooo süpersiniz kaçıncı haftanız ben hiçbirşey yapmadım almadım da daha![]()
Bakalım benim çatlak vs oluşursa ilerleyen zamanlarda o zaman alayım diye düşünüyorum bende. Şimdilik gerçekten yetiyor gibi bebe yağıBen de 29+2’deyim henüz hiç çatlağım yok (yıllar önceden olanlar var ama) ilk aylar Hindistan cevizi yağı sürüyordum iki aydır lierac sürüyorum göğüs ve karnıma
Ayyyyy Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ama sizin gibi paylaşımları okuyunca strese giriyorum ben29 haftadayim kuşum valla bende epey yavaş yavaş önceden başladım tın tın anca yaptım bir anda yapamazdım herhalde![]()
Amin insallaaahAyyyyy Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ama sizin gibi paylaşımları okuyunca strese giriyorum bendarısı bize