- 25 Temmuz 2013
- 12.891
- 52.763
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.341
Ben malum yatmak zorunda olduğum için internetten ufak ufak alıyorum. Ebebekte indirim oldukça aldım. Mesela almak istediğim şeyleri sepete atıyorum, günlük bakıyorum, indirim varsa satın alıyorum. Puset ve araba almadım henüz. Onları bakıp almak lazım diye düşünüyorum. Muhtemelen puseti eşim gidip alır arabayı da doğumdan sonra bakıp alırız.Kızlar az önce Eylül grubuna baktım da doğuranlar varsıcaktan mı acaba Allah yardımcımız olsun
ben daha zamanım var diye rahat davranıyorum. Daha üç beş parça kıyafet var zıbını bile yok çocuğumun. Siz kaçıncı haftada başlayacaksınız???
Ben 3. Aydan başladım indirim buldukça almaya herkes dalga geçti hatta ama şu an her şeyi bitti çok şükür. Sadece odası gelecek ve yerleşecekler yıkaması ütüsü kaldı. 30. Haftaya girdik 1 2 haftaya hastane çantasını da hazırlarım. En önemli şeyleri alın ilk 1 ay için, diğerleri yavaş yavaşta alınır. Allahtan online alışveriş diye bişey var 2 3 güne geliyor ne alsakKızlar az önce Eylül grubuna baktım da doğuranlar varsıcaktan mı acaba Allah yardımcımız olsun
ben daha zamanım var diye rahat davranıyorum. Daha üç beş parça kıyafet var zıbını bile yok çocuğumun. Siz kaçıncı haftada başlayacaksınız???
Alinacak Her şey hemen hemen bitti ufaklığın bu hafta evde ki büyük temizlik (boya vb) de bitti. Genel çamaşırları bitirip makineyi dezenfekte edip oğlumun kıyafetleri yıkamaya basliycaz. 30. Haftadayim bitirmek istiyorum. Sıcaklar çok yoruyor. En iyisi internet ben öyle yaptım çoğunu e bebek olsun, hepsi burada olsun sevmiyorum ztn gezmeyi AVM fln internet alış verişi candır. Tek tük eksiklerim var hallederim inşallah onları daKızlar az önce Eylül grubuna baktım da doğuranlar varsıcaktan mı acaba Allah yardımcımız olsun
Beni çok eleştiren oldu çevremden acele etme alınır bilmem ne sonuçta her çocuk kısmetini yiyecek . Önceden kaybım var diye. Karnımı sevemedim korkudan aylarca ya bunu da kaybedersem diye bağlanmaktan korktum .Tadını çıkarmak lazımmış meğerHayal meyal şöyle bir konuşma hatırlıyorum grupta. Çocuğumuza biseyler alacağız başlarda belki 2. Ayda falan çok erken diye böyle eleştiri yağmuruna tutulurduk. Biri de demişti ki ben agirlastiktan sonra yapması daha zor olacağı için erken yavaş yavaş yapicam. Şuan kim yazmıştı hatırlamıyorum ama inanilmaz haklıymış. Ki biz inanilmaz sıcaklara denk geldik maalesefbide 4 aylik hamileyken alışveriş yapma gücü başka 7aylik başka arkadaşım. Agirlasiyorsun çabuk yoruluyorsun falan bi dolu sorunla boğuşuyorsun sık idrar gibi. Bence en en mantıklısı erken yapabilmek her şeyi. Hiç bir şey hazirlamadiysan kesinlikle yardım almalısın canım tek başına olur gibi değilll
12 haftalikken biz bebek bezi stogu yapmistik esim sag olsunBen de hiç kıyafet almadımdaha doğrusu bebek arabası odası beşik falan gibi büyük başlar dışında hiç bişey almadım. Ve bu durum artık beni strese sokuyor. Çok halsizim belim de ağrıyor artık mağaza gezemem. Aşırı sıcak zaten. Hepsib.rada indirimleri varmış. Şu an son bir saate girmiş. Son dakikada prima bebek bezi aldım ne alakaysa şimdiden bir 30 lu küçük paket prematüre(uygundu fiyatı) 1 paket büyük ekonomik boy 1 numara , 1 paket büyük ekonomik boy da 2 numara aldım. Kendime de 2 paket L beden depend aldım. (170 boy 80 kiloyum. 26 haftalık hamileyim doğum yapınca olur mu XL mı gerekir bilemedim. ) ıslak mendil dışında başka da bez almayı düşünmüyorum. Saçma bi alışveriş mi yapmışım sizce ? İçgüdülerimle dakikalar içinde hareket ettim.
Aynen öyle canım çok doğru söylüyorsun. Benim de önceden kaybım olduğu için sevinememiştim bile. Aynı zamanda hamile olan arkadaşımın mutluluğunu görüyordum o kadar üzülüyordum ki kendime sevinemiyorum diye. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun. İnşallah sağ salim zamanı gelince de kucağımıza alırız bebeklerimiziBeni çok eleştiren oldu çevremden acele etme alınır bilmem ne sonuçta her çocuk kısmetini yiyecek . Önceden kaybım var diye. Karnımı sevemedim korkudan aylarca ya bunu da kaybedersem diye bağlanmaktan korktum .Tadını çıkarmak lazımmış meğerbir de kimseye söylememek içinden geldiği gibi almak lazımmış Allah sağlık versin de bugün olmazsa yarın her şeyi olur çocuklarımızın stres yapıyorum bazen ben de ama her şey zamanla oluyor.
1 gecede çocuğu yikamazlar herhalde, hatta ben sordum siliyoruz yikamiyoruz dedilerBir de hastane çantasına koymaya şampuan yazmışlar listeye. Şampuan gerekiyor mu ki kızlar ? Hastane çantasına koymak harici hangi marka iyidir yaa ben hep mustela biliyodum ama ona muadil iyi marka çok çıktı. Hangisi iyidir acaba
Tam tersi bana da sürekli al diyordu annem ama çok korkuyordum hayal kırıklığına uğramaktan. Sonra niye negatif enerji yayıyorum ki dedim eksikleri aldım. Çoğunu zaten annem almıştı bizim burada ilk çocuğa çeyiz yapılıyormuş. Sevdiğim birkaç parça kıyafeti ve termometre, tırnak törpüsü vs gibi annemin bilmediği şeyleri aldım. Şampuan, deterjan kaldı. Burada yazılan markaları okudum onları alacağım inşallah. Bence sen de hiç olumsuz düşünme abla güzel hayal edelim, güzel olsun inşallahBeni çok eleştiren oldu çevremden acele etme alınır bilmem ne sonuçta her çocuk kısmetini yiyecek . Önceden kaybım var diye. Karnımı sevemedim korkudan aylarca ya bunu da kaybedersem diye bağlanmaktan korktum .Tadını çıkarmak lazımmış meğerbir de kimseye söylememek içinden geldiği gibi almak lazımmış Allah sağlık versin de bugün olmazsa yarın her şeyi olur çocuklarımızın stres yapıyorum bazen ben de ama her şey zamanla oluyor.
Bu dediklerinizi doğuma yakın zamanda yapın demiyorlar mıydı?Kızlar merhaba ben şuan 27. Haftadayim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Normalde çömelme hareketi vs yapın ,alaturka tuvalet kullanın diyorlar. Ben de birkac kez banyoyu silerken çömeldim ama normal gebelik olmadığı için acaba iyi mi yapıyorum kötü mu yapıyorum bilemedim. Sizler bu tarz hareketler yapıyor musunuz ?
Doktorunuz mu yapmanızı söyledi? Doğuma yakın, doğum başlasın diye yapıyorlar bildiğim kadarıyla bunları.Kızlar merhaba ben şuan 27. Haftadayim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Normalde çömelme hareketi vs yapın ,alaturka tuvalet kullanın diyorlar. Ben de birkac kez banyoyu silerken çömeldim ama normal gebelik olmadığı için acaba iyi mi yapıyorum kötü mu yapıyorum bilemedim. Sizler bu tarz hareketler yapıyor musunuz ?
Aa aynıyız neredeyse bende 28 haftadayım yapmam lazım kesinlikle benim de çok iyi yapmışsın29 haftadayim kuşum valla bende epey yavaş yavaş önceden başladım tın tın anca yaptım bir anda yapamazdım herhalde
Canım benim de 3 kaybım var. İnsan gerçekten hamileliğini kabul edene kadar o güzel anları kaçırıyorBeni çok eleştiren oldu çevremden acele etme alınır bilmem ne sonuçta her çocuk kısmetini yiyecek . Önceden kaybım var diye. Karnımı sevemedim korkudan aylarca ya bunu da kaybedersem diye bağlanmaktan korktum .Tadını çıkarmak lazımmış meğerbir de kimseye söylememek içinden geldiği gibi almak lazımmış Allah sağlık versin de bugün olmazsa yarın her şeyi olur çocuklarımızın stres yapıyorum bazen ben de ama her şey zamanla oluyor.
Hamile kalma yönteminin hareketleri yapıp yapamadığımızla çok alakası olduğunu sanmıyorumKızlar merhaba ben şuan 27. Haftadayim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Normalde çömelme hareketi vs yapın ,alaturka tuvalet kullanın diyorlar. Ben de birkac kez banyoyu silerken çömeldim ama normal gebelik olmadığı için acaba iyi mi yapıyorum kötü mu yapıyorum bilemedim. Sizler bu tarz hareketler yapıyor musunuz ?
Bana da kaynanam tutturdu çömelerek yürü o şekilde yer sil diye. Anneme söyleyince sakın yapma dedi. Bebeği doğum kanalına rahat yönlendirmek için yapılıyor o hareketler. Kaynanamı bir türlü ikna edemedim ama ördek yürüyüşü hangi haftalarda yapılıyor diye aratırsan görürsün zaten 36. haftada başlıyorlar. Şimdilik pilates ve yürüyüşKızlar merhaba ben şuan 27. Haftadayim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Normalde çömelme hareketi vs yapın ,alaturka tuvalet kullanın diyorlar. Ben de birkac kez banyoyu silerken çömeldim ama normal gebelik olmadığı için acaba iyi mi yapıyorum kötü mu yapıyorum bilemedim. Sizler bu tarz hareketler yapıyor musunuz ?
Ben de birini arıyorum ben bebeklere bakarken o da eve ve bana baksın diye ama bulamadım bir türlüBende de ufak tefek eksikler kaldı. Boya yapacağız bir iki haftaya.Yardımcı bir ablamız olduğu ve ütüleri o yapacağı için onun rahatlığı var biraz. Benim de kayıplarım olduğı ve bu gebeliğim de riskli olduğu için alışverişe bayağı geç başladım korktum. Geçen ay aldık hemen hemen her şeyi. Birkaçını da bu ay. Bu arada biz 30+1 olduk, var mı arttıran?
Ben alaturka WC hiç kullanmam evde de yok ama gün içinde çok eğil kalk yapıyorum (çömelerek genelde) evdeki dışardaki kedilere mama veriyorum 38373 kere sularını değiştiriyorum vs çok yapıyorum vallaKızlar merhaba ben şuan 27. Haftadayim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Normalde çömelme hareketi vs yapın ,alaturka tuvalet kullanın diyorlar. Ben de birkac kez banyoyu silerken çömeldim ama normal gebelik olmadığı için acaba iyi mi yapıyorum kötü mu yapıyorum bilemedim. Sizler bu tarz hareketler yapıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?