- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.861
Çok geçmiş olsunn. Ben bu sertleşme işini çok anlamadım kızlar ya. Benim de sertleştiği oluyor özellikle alt kısımda ama beni rahatsız eden bir şey sancı ağrı vs olmuyor. Yine de bunu bir nst ile takip etmek mi gerekiyor? Haftaya doktor randevum bekleyip kendisine söyliyim en azından. Hiç aklıma gelmiyo doktora gidince bir şey sormakHer sabah zaten karnım tas gibi oluyor idrara sıkışıklık oluyor ama onun harici sonn2 gün aşırı oldu şimdi şeker için kan verdim nstden çıktım öğleden sonra bakcak doktor bebege ve nst sonucuna inşallah iyidir
Sana da geçmiş olsun canım. Benim artık yok ama ilk trimesterde nefes darlığı olmuştu. Göğüs hastalıklarına gittiğimde bir inhaler bir de burun spreyi verdi. Sonra geçti çok şükürAy kızlar herkesin bir hastalığı rahatsızlığı var üzülüyorum okudukça, bir tane de ben yazayım. 1 haftadır geçmeyen öksürük nefes darlığı falan yaşıyorum, böyle olup doktora giden var mı? Benim doktorum göğüs hastalıklarına bir git baksın dedi randevu aldım gideceğim inşallah yarın ama bi tedavi falan yapıyorlar mı? Çalışırken daha çok hasta oluyorum resmen, belki evde yatsam bu kadar zorlamayacak ama oda mümkün değil sürekli
İnşallah bana da bir çözüm bulurlar, klimadan kaynaklı bu kadar hasta olduğumu düşünüyorum yoksa bu sıcaklar artana kadar böyle bir sorunum yoktuSana da geçmiş olsun canım. Benim artık yok ama ilk trimesterde nefes darlığı olmuştu. Göğüs hastalıklarına gittiğimde bir inhaler bir de burun spreyi verdi. Sonra geçti çok şükür
Benim 1 aya yakın geçmeyen öksürüğüm vardı. Ben de gittim göğüs hastalıklarına. Gebelik olduğu için sadece bir hava verdi nebülizatör ile kullanılan. Günde 1 kere kullan çok sıkılırsan diye. Ama ben kullanmadım kortizol içeriyor diye.Ay kızlar herkesin bir hastalığı rahatsızlığı var üzülüyorum okudukça, bir tane de ben yazayım. 1 haftadır geçmeyen öksürük nefes darlığı falan yaşıyorum, böyle olup doktora giden var mı? Benim doktorum göğüs hastalıklarına bir git baksın dedi randevu aldım gideceğim inşallah yarın ama bi tedavi falan yapıyorlar mı? Çalışırken daha çok hasta oluyorum resmen, belki evde yatsam bu kadar zorlamayacak ama oda mümkün değil sürekli
Çok teşekkür ederim.Dünden beri diyare oldum tum dengemi altust etti bu glikoz yuklemesiÇok geçmiş olsunYerinde olsam 100lük yüklemeyi yaptırmazdım. Benim doktorum doğallıktan yana o yüzden önce şeker yüklemesi yapmayalım dedi. Bir hafta sonra ben ısrar edince sadece ellilik yapalım dedi. 100 gr glukoz 25 küp şeker ediyormuş. Bence bir hafta diyetine dikkat edip arada kontrol ettir. Şeker yoluna girmezse sonra bakarsın. Tekrar geçmiş olsun
Ah ya canım sende dikkat et kendine dökülüyoruz valla salgın varmış bu arada bu dönem dikkat edin kızlarİnşallah bana da bir çözüm bulurlar, klimadan kaynaklı bu kadar hasta olduğumu düşünüyorum yoksa bu sıcaklar artana kadar böyle bir sorunum yoktu
Bu aralar bi ishal salgını var sanırım. Herkesten duymaya başladım. Özellikle denize havuza filan dikkat edin. Geçmiş olsun. İlk 3 ayımıza geri döndük gibi balayı hamilelik bittiKızlar bi anda dün gece karin ağrılarım ve kaburga ağrılarım arttı çok uyuyamadım hiç mahvoldum tüm gece sabah kalktım ishal olmuşum bitik durumdayım ya
Size de çok geçmiş olsunHepinize iyi günler diliyorumBirkaç gündür yanlarımın ağrısından giremiyordum. Bugün yine daha iyiyim çok şükür. Eşim bir şeyleri bahane edip haftada bir bebeği görmeye gittiğimi düşünüyor o yüzden bir ay doktora gitmeyi yasakladı İnşallah dayanabilirim. Böbreklerim beni bitirdi 32 derecede üşüyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir her şey yolundadır Mesajları çok okuyamadım bu süre zarfında
Yani kullanılması sakıncalı ise neden veriyorlar kiBenim 1 aya yakın geçmeyen öksürüğüm vardı. Ben de gittim göğüs hastalıklarına. Gebelik olduğu için sadece bir hava verdi nebülizatör ile kullanılan. Günde 1 kere kullan çok sıkılırsan diye. Ama ben kullanmadım kortizol içeriyor diye.
Cidden herkes hastaAh ya canım sende dikkat et kendine dökülüyoruz valla salgın varmış bu arada bu dönem dikkat edin kızlar
Ay hiç sorma benim yediğim bisi dokundu sanırım bilmiyorum havuz deniz hiç girmiyorum çünkü ama başlara döndük doğruBu aralar bi ishal salgını var sanırım. Herkesten duymaya başladım. Özellikle denize havuza filan dikkat edin. Geçmiş olsun. İlk 3 ayımıza geri döndük gibi balayı hamilelik bitti
Öncelikle çok geçmiş olsunAy kızlar herkesin bir hastalığı rahatsızlığı var üzülüyorum okudukça, bir tane de ben yazayım. 1 haftadır geçmeyen öksürük nefes darlığı falan yaşıyorum, böyle olup doktora giden var mı? Benim doktorum göğüs hastalıklarına bir git baksın dedi randevu aldım gideceğim inşallah yarın ama bi tedavi falan yapıyorlar mı? Çalışırken daha çok hasta oluyorum resmen, belki evde yatsam bu kadar zorlamayacak ama oda mümkün değil sürekli
Sağol canımÇok geçmiş olsunn. Ben bu sertleşme işini çok anlamadım kızlar ya. Benim de sertleştiği oluyor özellikle alt kısımda ama beni rahatsız eden bir şey sancı ağrı vs olmuyor. Yine de bunu bir nst ile takip etmek mi gerekiyor? Haftaya doktor randevum bekleyip kendisine söyliyim en azından. Hiç aklıma gelmiyo doktora gidince bir şey sormak
Çok dikkat et benim durmadı gittim serum verdiler, bakteri varmış bagirsagimda sakin ihmal etme cok geçmiş olsunKızlar bi anda dün gece karin ağrılarım ve kaburga ağrılarım arttı çok uyuyamadım hiç mahvoldum tüm gece sabah kalktım ishal olmuşum bitik durumdayım ya
Merhaba, ben yarım atlet tarzında emzirme sütyeni aldım Trendyoldan memnun kaldım.Kızlar aşırı sıcak sütyenler çok sıkıyor mahvoluyorum. Sütyen kullanıyor musunuz? Yarım atlet, sporcu sütyeni filan önerisi olan var mı çünkü sıkıyor çok yaa
Kullanmıyorum ben sıkmasa bile çok sıcak rahatsız ediyoKızlar aşırı sıcak sütyenler çok sıkıyor mahvoluyorum. Sütyen kullanıyor musunuz? Yarım atlet, sporcu sütyeni filan önerisi olan var mı çünkü sıkıyor çok yaa
Çok teşekkür ederim bilgiler içinÖncelikle çok geçmiş olsunBen mümessilken göğüs hastalıkları bölümüne çalışıyordum. Önce hastalık öykünü dinler sonra Sft testine yollayabilir, kan testi isteyebilir ya da ikisini birden yaptırır. Belki sıkışma için gebelik kategorisi B olan bir fısfıs ya da alerji ilacı verebilir ya da birkaç önlem almanı söyler, tavsiye verir. Gebe hastalar için genelde böyle yapılıyordu. İnşallah bir an önce iyileşirsin, tekrardan çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?