2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Yok ya burada durumlar karışık biraz 😂😂😂 yemekleri yapmak bana kalıyor desem daha doğru olur ama denizi olan bir şehir kızım için çok iyi oluyor o yüzden katlanıyorum😂😂😂 aslında çok da yemiyorum ama alıyorum anlamadım 😂
Ya hiç sorma şekerden korkuyorum ben de inşallah kilo almamız normaldir 😅 doktorumu ikna ettim yarın şeker yükleme yapacağım iy çıksın diye dua ediyorum

Ultrasonda kafası nerde ayağı nerde bildiğim için anlıyorum. Genelde daha sert ve idrar torbasına vurduğu ayakları 😁 Sağ tarafımda geriniyomuş gibi yapıncada elleri diye tahmin ediyorum 😊
Ama yer değiştiriyordur ki benimki bazen mideye vuruyor bazen idrar torbasına😂 özellikle kasılmalarım çok olunca hep rahim ağzına vuruyor

Bugün sürekli sertlesme ve toplanma yaşadım doktora gitmedim artık napcagmi sapıttım ilaçta alıyorum yarin sabah gitsem mi diye düşünüyorum. Gün icinde kac defa oluyor sizlerin? Birde duşa girdim yüzüme su gelince nefessiz kaldım zaten sabahtan bir nefes darlığı vardı sonra elim ayağım titremeye başladı boncuk boncuk ter döktüm ayaklarım soğudu buz kesti daha yeni kendime geliyorum bu nedir başına gelen var mı 😔
Çok geçmiş olsun bende de oldu bugün🥺 Hatta seninkine benziyor. Sebep aynı mı acaba. Sabah kalktığımda iyiydim. Bir - iki kez toplanma oldu. Çok sık değildi. Saat 3 gibi yemek yerken sol yanım hafif acımaya başladı. Uzanmaya gittim ama saatte 3-4 kez yalancı sancı geliyodu. Pencereleri falan kapattım çünkğ bu sıcakta bile üşüyordum. Hem terliyordum hem üşüyordum. Sebebini bir bulsam azalacaklar da doktorlar uğraşmadığı için sebebini tahminle bulmaya çalışıyorum🥲

sen korktugun icin strese bagli oluyo sanirim kendini de bu donemde.cok dinliyorsundur😔 iyi dusun desemde insanin elinde degil tabiki
Kanim çok düşük talesemi taşıyıcı olduğum için bisey yapamıyorlar tansiyonum düşüyor bu sebeple sanırım oyuzden oldu bilmiyorum 🫤sonrada kasılma filan uğraşıyorum canım

Toplanma hissi dönem dönem bende de oluyor ama benim şöyle o his oluyor sonra bebek hareket ediyor ona hazırlık gibi hissediyorum sanki bi çok kez oluyor ama kısa sürüyor benim çok üzerinde durmadım durmalimiyim bilemedim sen yazdıktan sonra 😬 tansiyonun düşmüş bence senin canım ayaklarını kaldırıp duvara doğru biraz dinlen bence 🧿🙏
Öyle yaptım canım anca kendime geldim şükür 🙏❤️ sen kontrol zamanı bi doktoruna sor istersen ama bisey yoktur inşallah merak etme 🌸

Çok geçmiş olsun bende de oldu bugün🥺 Hatta seninkine benziyor. Sebep aynı mı acaba. Sabah kalktığımda iyiydim. Bir - iki kez toplanma oldu. Çok sık değildi. Saat 3 gibi yemek yerken sol yanım hafif acımaya başladı. Uzanmaya gittim ama saatte 3-4 kez yalancı sancı geliyodu. Pencereleri falan kapattım çünkğ bu sıcakta bile üşüyordum. Hem terliyordum hem üşüyordum. Sebebini bir bulsam azalacaklar da doktorlar uğraşmadığı için sebebini tahminle bulmaya çalışıyorum🥲
Aynen canım valla yoruldum artık sebebi bisey demiyor ben çok sıkıldım bu durumdan enfeksiyonda yok 4 litre suda içiyorum ben anlamadım zehir oldu günler bana 😔 aynısını yaşamışsın gerçekten

Aynen canım valla yoruldum artık sebebi bisey demiyor ben çok sıkıldım bu durumdan enfeksiyonda yok 4 litre suda içiyorum ben anlamadım zehir oldu günler bana 😔 aynısını yaşamışsın gerçekten
acıkınca ya da hazımsızlıktan oluyor desem değil çünkü acıkınca kasılmalar oluyor ama üşümüyorum. Bazı günler soğuktan nefret ediyorum ve sık sık kasılıyorum. Kan vermiştim yarın doktora göstereceğim. İnşallah yaşadığımız önemli bi şey değildir moralini yüksek tutmaya çalış abla ❤️ Belki kansızlıktan oluyor çünkü bende de kansızlık var :( Allah bebişlerimizi koruyacak inşallah. Sağlıklı valtinde doğacaklar inşallah

Benim göğüsler düzdü daha yeni hafif bi kıvrım oluşmuş🥲 Olsun düz olmasından iyidir. Ben de hiç sorun görmğyorum ama niye böyle kilo aldım demiyor da değilim. İnşallah şekerden değildir doktorum da ölçtürmedi ama eve şeker cihazı almıştım sık sık kontrol ederim artık. Sen kaç kiloydun önceden? Bence gebelere kilo çok yakışıyor😍
Ben 55.8 ile kaldım. Ben de şekere baktirmadim. Sorun görülmedi bazen 2 kilo alıp veriyorum sıcaklardan galiba ödem durumu mahvediyor beni. Göğüslerim aldı başını gitti ;) süt dolunca daha da agirlasacak biliyorum öbür gebeliklerimden Allah yardımcımiz olsun bu sıcakta 🥲

Ben 55.8 ile kaldım. Ben de şekere baktirmadim. Sorun görülmedi bazen 2 kilo alıp veriyorum sıcaklardan galiba ödem durumu mahvediyor beni. Göğüslerim aldı başını gitti :KK66: süt dolunca daha da agirlasacak biliyorum öbür gebeliklerimden Allah yardımcımiz olsun bu sıcakta 🥲
amin sağlıkla doğsunlar da sırt ağrısına da razıyım ağırlığa da 🥹

Back