- 18 Ağustos 2022
- 2.272
- 3.208
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.921
İlaç kullanmamaya çalışıyorum bugün randevu aldım göğüs hastalıklarına. İnşallah çare olurhamilelikte Allerset kullanılabiliyor gerekli görülürse diye biliyorum. doktoruna danışmış mıydın alerji konusunu?
inşallah ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilSağol canım amin inşallah sağ salim kucağımıza alırızDün ot filan yedim öyle çok karbonhidrata yüklenmiyorum ondan galiba. Biraz karbonhidrat arttırmam gerekiyor artık galiba. Bakalım yarın görücez bebişin kaç kilo aldığını. Yine korkuluyum bu sefer. Ben bi kilo aldığımdada gerçi 70 gram almıştı bebe sadece
Verdim hastanede yatarken aldılar canım bisey demedilersaygidegermisafirler abla bu kasılmalar için kan değerlerimi kontrol ettiricem cuma günü. Sen kan verdin mi?
Her gebelik farklı ya inşallah hiçbir sorun yoktur. Doktoruma yine anlattım olur bunlar dedi. Hatta progesteronun şikayetlerimi azaltmadığını söyledim artık kullanma dedi. İnşallah vaktinde sağlıkla doğururuz bebişleriVerdim hastanede yatarken aldılar canım bisey demediler
Kilo denince hemen gelirimBen transfer gününden beri tam 10 kg aldımhem de hayatımda bu kadar az yediğim olmamıştı. Var mı arttıran?
Geçmiş olsun canm bnmde boğaz ağrım var özellikle geceleri artıyor öksürük yada hapşırınca bnde kaçırıyorum ama normal bebek büyük idrar torbasına baskı yapıyor oksurunce de idrar torbasına ekstra bı baskı oluyor normal kaçırmak kafaya takma bunu bı yerde de okumuştum normal diyeKızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Benim yaklaşık 10 gündür alerji kaynaklı geçmeyen öksürüğüm var. Hapşırma burun akıntısı da eşlik ediyor bazen. Her yoğun öksürdüğmde altıma kaçırıyorumve çok üzülüyorum canım sıkılıyor bu duruma. Size de olabiliyor mu böyle ve ben sadece pekmez içiyorum bazen de buhar banyosu yapıyorum. Sizin önerileriniz var mı?
çok geçmiş olsunKızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Benim yaklaşık 10 gündür alerji kaynaklı geçmeyen öksürüğüm var. Hapşırma burun akıntısı da eşlik ediyor bazen. Her yoğun öksürdüğmde altıma kaçırıyorumve çok üzülüyorum canım sıkılıyor bu duruma. Size de olabiliyor mu böyle ve ben sadece pekmez içiyorum bazen de buhar banyosu yapıyorum. Sizin önerileriniz var mı?
İyi canim masallah hadi sana da geçmiş olsunKızlar şeker yüklemesini yaptırdım, doktorumun WhatsApp’tan dönüş yapmasını bekliyorumDeğerlerim iyi sanırım siz anlıyor musunuz, 75 gram glikoz. Açlık 94, birinci saat 169, ikinci saat 127
normal gibi duruyor tabii doktorun daha iyi anlar ama sorun yoktur inşallahKızlar şeker yüklemesini yaptırdım, doktorumun WhatsApp’tan dönüş yapmasını bekliyorumDeğerlerim iyi sanırım siz anlıyor musunuz, 75 gram glikoz. Açlık 94, birinci saat 169, ikinci saat 127
Yediğin bi şey mi dokundu acaba çok geçmiş olsunKızlar 26. Haftadayım. Bugün mide bulantısı ishal ve halsizlik var. Ve içim yanıyor adeta. Hiç enerjim yok sizde de aynı durumlar var mı
Canım benimde arttı baya bende öyle 2 biraz daha fazla olabilir içtiğim su ama tuvalete çıkma aynı dediğin gibi bebdiler oraya baskı yaptıkça biz çıkıyoruz tuvaleteKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
İyi canim masallah hadi sana da geçmiş olsun
normal gibi duruyor tabii doktorun daha iyi anlar ama sorun yoktur inşallah
Dışarı çıkmaya korkar oldum artık gece uykum şaştı suyum gelir anlatsam diye korkuyorum 26 haftadayim daha Allah yardımcımız olsunCanım benimde arttı baya bende öyle 2 biraz daha fazla olabilir içtiğim su ama tuvalete çıkma aynı dediğin gibi bebdiler oraya baskı yaptıkça biz çıkıyoruz tuvalete
Teşekkür ederim umarım öyledir. Hamileliğin ilk zamanlarına döndüm resmen. İnsan herşeyden şüphe ediyor sağlıkla kucaklarımıza alsak şu veletleriYediğin bi şey mi dokundu acaba çok geçmiş olsunŞu an bende yok ama sık sık oluyor
Bende hep öyleyim içiyorum gidiyorum içiyorum gidiyorum. Sudan dolayı ama benimki seninki su içtikten sonra değilse ya da öyle hissetmiyorsan enfeksiyon filanda olabilir tabi idrar tahlili vermekte fayda varKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Benim de sıklığım arttı. Hatta tuvaletten çıkarken bile tekrar geliyor gibi oluyorKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Geçen hafta verdim hafif enfeksiyon varmış monurol verdi onu kullandım tekrar vermedim tahlil haftaya şeker yüklenmesine gidecek tekrar veriyim bariBende hep öyleyim içiyorum gidiyorum içiyorum gidiyorum. Sudan dolayı ama benimki seninki su içtikten sonra değilse ya da öyle hissetmiyorsan enfeksiyon filanda olabilir tabi idrar tahlili vermekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?