- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.961
Valla beni 4 litreden az kesmiyo. Normalde hamile değilken 2 içiyordum zatenKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Kaçla başladın ki canım?Kilo denince hemen gelirimSenin bebikler ikiz amaaa, normal bence aldığın Ben 14 kilo aldım ve doktorum bi 10 daha alırsın dedi. Vücut kitle endeksi herkesin farklıdır, sorun yok öyle görünmüyorsun bile dedi. O yüzden teselli buldum biraz Emzirme dönemi de bayağı kilo verdiriyormuş.
56 ile başladım ama boyum uzuun.Kaçla başladın ki canım?
Sormayın.Zaten aşı olmak istemeyen biriyim bari en az yan etkili ve en azından vurulduğumda değecek bir aşi olmasını istedim.Güncel bir doktor aslında.Ismini benden aldı randevu bitiminde arastiracagini söyledi.Geneli 30 hafta civarı oluyor siz kaçıncı haftanizda olacaksıniz?Alacağım ama umarım aksilik çıkartmazlar reçete olmadığı için.Benim sorduğum bazı eczacıların da bilgisi yoktu aşı hakkında ama doktorunuzun bilmemesi çok garip geldi
Yok tüm bulguları normal, kilosuna dair herhangi bir yorumda bulunmadı hiç doktorumuz hep haftasıyla uyumlu dedi. Kilosu önde, suyum fazla olsa kesin şeker var derdim yükleme yapmadan önce bile, öyle bi şey yok neyse ki. Ama olsa tatlıyı neredeyse kesecek kadar azaltırdım sanırım ki ezelden beri tatlı severim benÇok şükür valla ben de gebelik başından beri dayanamıyorum tatlıyaNormalde de düşkün değilimdir oysa. Merak ediyorum tatlı tüketmen bebeğin kilosunu öne götürdü mü? Bebeğin karın çevresini bir geride ölçüyorlar bi ileride ölçüyorlar o yüzden çok takmıyorum ama geçen hafta çok tatlı yedim biraz önde ölçmüş. Yine bir ölçüm hatası mı yoksa tatlıdan mı oluyor merak ediyorum
Benim doktorum 30-32. Haftaları arasında olursun 32. Hafta en uygunu olur dedi. Reçeteye gerek olduğunu düşünmüyorum umarım sıkıntı çıkarmazlarSormayın.Zaten aşı olmak istemeyen biriyim bari en az yan etkili ve en azından vurulduğumda değecek bir aşi olmasını istedim.Güncel bir doktor aslında.Ismini benden aldı randevu bitiminde arastiracagini söyledi.Geneli 30 hafta civarı oluyor siz kaçıncı haftanizda olacaksıniz?Alacağım ama umarım aksilik çıkartmazlar reçete olmadığı için.
28 haftada kan uyuşmazlık iğnesi olacağım geneli 28 ve 30 haftada bu karma aşıyı vuruluyor olarak okuyorum.
ben şeker testi yapiym en iyisi nolur nolmazYok tüm bulguları normal, kilosuna dair herhangi bir yorumda bulunmadı hiç doktorumuz hep haftasıyla uyumlu dedi. Kilosu önde, suyum fazla olsa kesin şeker var derdim yükleme yapmadan önce bile, öyle bi şey yok neyse ki. Ama olsa tatlıyı neredeyse kesecek kadar azaltırdım sanırım ki ezelden beri tatlı severim benAma çok da yemiyorum, yemeği de çok yemiyorum meyve vs dengede tutuyorum, 26+5’teyim henüz 6 kg aldım
İnşallah hiç alakası yoktur şekerleben şeker testi yapiym en iyisi nolur nolmaziki katın kilo aldım teşekkür ederim
inşallahİnşallah hiç alakası yoktur şekerlebenim gebelik öncesi insülin direncim vardı glifor kullanıyordum hatta dengelesin diye, doktor kontrolünde tabii. Beslenme düzenimi biraz değiştirdim, azalttım, tatlıyı kesmedim ama yiyeceksem sütlü tatlı-dondurmaya döndüm çikolata vs ağır tatlılar yemedim. 1,5 ayda filan normale dönmüştü tüm şeker değerlerim. Yani şeker olsa bile endişe etmeyin beslenmeyle kontrol altına alınabiliyor (diyabet olmadığını varsayıyorum tabii)
Maşallah ne güzel keşke bende icebilsemValla beni 4 litreden az kesmiyo. Normalde hamile değilken 2 içiyordum zaten
Ben de hiç kullanmadım D vitamini hatta tüp bebek doktorumda hiç kullandırmadı sadece multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum. Her doktorun takibi çok faklı benceMerhaba kızlarGrip olmuştum kaç gündür uzanıyordum. Şimdi daha iyiyim elhamdulillah. Siz de iyisinizdir inşallah. Bir şey merak ediyorum. Hepiniz D vitaminini ekstra takviye olarak alıyor musunuz yoksa multivitamin mi kullanıyorsunuz sadece? Ağız çevrem bayağı yara oldu. Gittiğim diğer doktor yüzüme bakar bakmaz sordu ve sonra:"Nasıl d vitamini takviyesi almazsın?" dedi. Benim doktorum da şart olmadığını söylüyor. Kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?
DOğum fiyatı alabildiniz mi pekiGülşen Hanıma gidiyorum ben memnunum fakat özel sağlık sigortası kabul etmiyor o şekilde yararlanmak istiyorsanız. 1400 tl bi muayene ücreti var
Bana 2 doktor feramat yazdıBenim de kan çok düşük çıktı sizin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsunuz
En son normal 25 sezaryen 30 gibiydi epudural olursa duruma göre 3 4 bin daha fazlaydı. Temmuzda zam gelecek demişlerdi şu an ki fiyatları bilmiyorum. Ama max %30 gelir demişti.DOğum fiyatı alabildiniz mi peki
Sormayın.Zaten aşı olmak istemeyen biriyim bari en az yan etkili ve en azından vurulduğumda değecek bir aşi olmasını istedim.Güncel bir doktor aslında.Ismini benden aldı randevu bitiminde arastiracagini söyledi.Geneli 30 hafta civarı oluyor siz kaçıncı haftanizda olacaksıniz?Alacağım ama umarım aksilik çıkartmazlar reçete olmadığı için.
28 haftada kan uyuşmazlık iğnesi olacağım geneli 28 ve 30 haftada bu karma aşıyı vuruluyor olarak okuyorum.
Bugün aile hekimimle görüştüm bir çok doktor arkadaşını aradı hiç bir bilgileri yok, sadece 1 tane doktor kendisi Amerika'da olmuş bu aşıyı. Yani elimizde güvenilir kanıt var fakat o da Amerika'da yapılmış, o yüzden burada yaptırmak yerine kendi kadın doğum uzmanınız kontrolünde hastanede yaptırmanız daha doğru olur dedi. Tekrar kendi doktorumla görüşeceğim.Benim doktorum 30-32. Haftaları arasında olursun 32. Hafta en uygunu olur dedi. Reçeteye gerek olduğunu düşünmüyorum umarım sıkıntı çıkarmazlar
Benim testteki referans değerlere göre 1. Saatte en fazla 140 olması gerekiyor, açlık normal, 2 saatlik olanı bilmiyorum. Bende de şeker yüksek çıktı, oradan biliyorum.Kızlar şeker yüklemesini yaptırdım, doktorumun WhatsApp’tan dönüş yapmasını bekliyorumDeğerlerim iyi sanırım siz anlıyor musunuz, 75 gram glikoz. Açlık 94, birinci saat 169, ikinci saat 127
Ben nedense hayatım boyunca hep susuzluktan öldümMaşallah ne güzel keşke bende icebilsem
Kadin negatif değilse gerek yok canımKızlar bu 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yazıyor ya onu yaptırıyormuyuz yoksa kadın negatif değilse gerek yok mu
Amin inşallahben de bir bebeğimi kaybettim ama beklemedim 40'ını. Rabbim bi daha hiçbirimize aynı acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?