- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.941
Evet geliyo da yarım litreyi bi kere de bitirmeye çalışıyorum yoksa aklıma gelmiyor içmek ondan mi diye düşünmeye baslamistimBenim de sıklığım arttı. Hatta tuvaletten çıkarken bile tekrar geliyor gibi oluyor
Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama suyu direk öyle içmek direk atılmasına sebep oluyormuş. Biraz daha yudumlamaya çalışEvet geliyo da yarım litreyi bi kere de bitirmeye çalışıyorum yoksa aklıma gelmiyor içmek ondan mi diye düşünmeye baslamistim
inşallah sağlıkla vaktinde doğar bebişlerTeşekkür ederim umarım öyledir. Hamileliğin ilk zamanlarına döndüm resmen. İnsan herşeyden şüphe ediyor sağlıkla kucaklarımıza alsak şu veletleri
idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Bir doktora görün istersenKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Çok şükür valla ben de gebelik başından beri dayanamıyorum tatlıyaEvet gebelik şekerim yokmuş çok şükür çok mutlu oldum teşekkür ederimBen kesin çıkacak gözüyle bakıyordum valla tatlıya düşkünüm çünkü. Çok şükür
Aynı dertten muzdarip durumdayım. Surekli tuvalete gidiyorum. Sanırım rahim büyüdü mesaneye baskı yapıyorKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Doğru olabilir normalde hiç aklıma gelmez içmek anca öyle zorluyorum ama dikkat edeyim artık teşekkür ederimBir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama suyu direk öyle içmek direk atılmasına sebep oluyormuş. Biraz daha yudumlamaya çalış
Bende öyleyim zar zor işte 0,5 liklerden içip bitirmeye çalışıyorum. Bitince motive oluyorum hadi bi tane bi tane daha diyeDoğru olabilir normalde hiç aklıma gelmez içmek anca öyle zorluyorum ama dikkat edeyim artık teşekkür ederim
Geçen hafta yaptırdım çok hafif var dedi monurol kullandım ama öyle yanma kaşıntı gibi şikayetlerim de yok tekrardan yaptiriyim olmadiidrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Bir doktora görün istersenGebelikte en az 3-4 litre su şart. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içince geçiyor ama tabii su bile olsa abartmamak lazım. Fazlası zarar
Evet motive ediyo içtikçe ama 2 lt den fazlaya çıkamıyorumBende öyleyim zar zor işte 0,5 liklerden içip bitirmeye çalışıyorum. Bitince motive oluyorum hadi bi tane bi tane daha diyeöyle öyle içmeye çalışıyorum
O kadar çok şey denedim ki pekmez, limon, buhar banyosu neler neler. Doktor da ilaç vermedi. Hava verdi ama kortizol içerdiği için kullanmak istemedim. Sık dişini dediçok geçmiş olsunlimon içmeyi denedin ni?
Benim de öyle valla 10dkda bir gidiyorumBenim de sıklığım arttı. Hatta tuvaletten çıkarken bile tekrar geliyor gibi oluyor
Ama kortizol zaten ciğer geliştirici iğnenin özü değil mi? Demek ki bebişler karındayken verilebiliyor. Bi de çok içermiyodur bence bi şans ver çünkü öksürmek de fenaO kadar çok şey denedim ki pekmez, limon, buhar banyosu neler neler. Doktor da ilaç vermedi. Hava verdi ama kortizol içerdiği için kullanmak istemedim. Sık dişini dedimodern tıbbın geldiği son nokta
Ya bi şeye mi takıldın niye öyle oldu ki? Ben kasılmalarım ilk başladığında böyleydim modum düşüktü diye sürekli ağlıyordumBugün sabahtan beri ara ara ağlıyorum yaa çocuğum sağlıklı olcak mı sağlıklı bir hayatı olcak mı acaba diye. Hamilelik son dönemlerindeki duygusal hormonlar mı yüklendi nolduysa gözyaşım gözümün ucunda
Nasil yani ne anlattın olur dedi canim? Progestani neden kesiyor ki sonuçta bi zararı yok ben senin doktorları anlamadım vallaHer gebelik farklı ya inşallah hiçbir sorun yoktur. Doktoruma yine anlattım olur bunlar dedi. Hatta progesteronun şikayetlerimi azaltmadığını söyledim artık kullanma dedi. İnşallah vaktinde sağlıkla doğururuz bebişleri
Yine de kortizol içeren ilaçlar kullanmamak lazım. Bende kolumda lokal bir yerde egzama çıkmıştı ona bile kullandırmadı doktorumAma kortizol zaten ciğer geliştirici iğnenin özü değil mi? Demek ki bebişler karındayken verilebiliyor. Bi de çok içermiyodur bence bi şans ver çünkü öksürmek de fenaHer öksürdüğümde korkuyorum mdndl
Kasılmalar için yeni gittiğim doktor beyinde sıvı falan deyince moralim bozuldu bi eski doktoruma yine görüneyim dedim. "Sürekli kötüyü çağırıyorsun gebelikte birçok şey normal." dedi. Zaten doğallığı falan çok destekleyen bir kadın. Progestan fitil 2 gündür bitmişti ve bazı günler kullanmayı unutuyordum. Bunu söyleyip kasılmalara ne artısı ne eksisi oluyor dedim. "Zaten o kasılmalar olacak, seninki erken başlamıştı bu sıralar olması normal" dedi. "Çarpıntı, ağrı falan sebebini bulalım belki kasılmalar da azalır." dedi. Bugün de kullanmadım 4 gün oldu ama inan kullandığım zamanla arasında hiçbir fark yok. Kasılma derecesi ve şiddeti aynı. Progestan sraştırdığım kadarıyla rahim içi gelişme geriliği ve rahim ağzı problemlerinde işe yarıyormuş. Eğer bir sıkıntı sezerse yine başlarmışız. Benim doktorlar farklı evet anlamadım niyeNasil yani ne anlattın olur dedi canim? Progestani neden kesiyor ki sonuçta bi zararı yok ben senin doktorları anlamadım valla
Ya inşallah geçer öyleyse doğal yöntemleri denemeye devam o zamanYine de kortizol içeren ilaçlar kullanmamak lazım. Bende kolumda lokal bir yerde egzama çıkmıştı ona bile kullandırmadı doktorum
Bana da iyi bak kilo almamışsın diyolar diyorum ki 10 kgdayımKilo denince hemen gelirimSenin bebikler ikiz amaaa, normal bence aldığın Ben 14 kilo aldım ve doktorum bi 10 daha alırsın dedi. Vücut kitle endeksi herkesin farklıdır, sorun yok öyle görünmüyorsun bile dedi. O yüzden teselli buldum biraz Emzirme dönemi de bayağı kilo verdiriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?