• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Evet bayadir yokum çok şükür şimdilik iyiyim günde üç defa progestan kullanınca çok yorgunluk oluyor 🌸🥰
Çok daha iyi ol canımmm🤗🙏🏻🧿 bol bol dinlenip uzan sürekli. Umarım hemen toparlanırsın🥰🌸
Deniz tuzlu burun spreyi kullan canım benim burun tıkanıklığı da çok kötü 😞 Teşekkür ederim canım benimmmm inşallah hemen biter 💖
Evde burun yıkama kiti var gece yatmadan önce ve sabah hemen temizliyorum ama tüm gün süren bir açıcılık sağlamıyor. Teşekürler kuzum bir de sprey deneyeyim olmadı. Pazartesi randevum var bakalım minik ne alemde 😅😅😅

Çok daha iyi ol canımmm🤗🙏🏻🧿 bol bol dinlenip uzan sürekli. Umarım hemen toparlanırsın🥰🌸

Evde burun yıkama kiti var gece yatmadan önce ve sabah hemen temizliyorum ama tüm gün süren bir açıcılık sağlamıyor. Teşekürler kuzum bir de sprey deneyeyim olmadı. Pazartesi randevum var bakalım minik ne alemde 😅😅😅
En iyisi kitler aslında daha güzel açar burnu 😍 ayyy hadi inşallah iyidir minik kelebek görüş gününe az kalmış 😅😅 benim daha 2 hafta var meraktayım nasıl diye

Çok teşekkür ederim 🥰 🥰

Kızlarım iyi akşamlarr, bir şey soracağım ben henüz 5+4 günlük hamileyim fakat karnım çok şiş. Normalden çok daha fazla. 3 4 aylık hamile gibi 😂 bende mi anormallik var anlamadım

Kızlarım iyi akşamlarr, bir şey soracağım ben henüz 5+4 günlük hamileyim fakat karnım çok şiş. Normalden çok daha fazla. 3 4 aylık hamile gibi 😂 bende mi anormallik var anlamadım
hayır canım ılk haftalarda genelde şiş olur sert olur. Ama 12haftadan sonra yumusar ve daha rahat olur. normal yanı senın durumun

Kızlar hafta hafta bebeklerimizin büyüklüğü 🥰 Kalsın burda

Eklentiler

• 1000026513.webp
    1000026513.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 68
Ay kızlar belim tutuldu birden çok fenayımmm kitlendim zor kalktım ayağa tuvalete gitmek için. Öyle kendimi yoracak bir şey de yapmadım anlamadım ki bebekle alakası yoktur dimi
Canım geçende ben kitlendim belimden anlamadım..

Bende de oldu belim tutuldu yürüyemeyeceğim sandım ama üstüne gidince geçti açıldı. Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
Aynısı ayağa kalkarken tutuldu birden yavaş yavaş adım atarak açtım .. ben çok yürüyüş yapamıyorum lekem var dinelenerek geçiriyorum 12 ci haftaya kadar sonra bende az az başlarım

Lioo Lioo beni de ekler misin
34 yaşındayım ikinci gebeliğim ilki Ağustos ayında düşükle sonuçlandı. Sat 2 Ocak. Benim doktorum biraz geç çağırıyor garanti olsun diye
Kese 5+6
Kalp atışı 7+6 ancak 7+1 dedi doktorum. Geç döllenmiş veya geç yumurtlamış olabilirsin dedi. Beklenen doğum tarihine de 5 gün geriden olduğu için 14.10 dedi 🥰

Merhaba kızlar 306 sayfanın tamamını okuyarak aranıza katıldım 😂😂
😅 Bilgileri bütün olarak yazdığından belliydi zaten. Genelde yeni gelenler herseyi yazmiyorlar. Bide benim attığım fotoğrafida görmüşsündür 😅 ben onu atarken oohooo onca sayfa geriye gidipte benim fotomu kim görecek diye atmıştım 😅 meğersem senin gibi azimliler varmış 🤣

Back