- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.941
Kızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde arttı baya bende öyle 2 biraz daha fazla olabilir içtiğim su ama tuvalete çıkma aynı dediğin gibi bebdiler oraya baskı yaptıkça biz çıkıyoruz tuvaleteKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
İyi canim masallah hadi sana da geçmiş olsun
normal gibi duruyor tabii doktorun daha iyi anlar ama sorun yoktur inşallah
Dışarı çıkmaya korkar oldum artık gece uykum şaştı suyum gelir anlatsam diye korkuyorum 26 haftadayim daha Allah yardımcımız olsunCanım benimde arttı baya bende öyle 2 biraz daha fazla olabilir içtiğim su ama tuvalete çıkma aynı dediğin gibi bebdiler oraya baskı yaptıkça biz çıkıyoruz tuvalete
Teşekkür ederim umarım öyledir. Hamileliğin ilk zamanlarına döndüm resmen. İnsan herşeyden şüphe ediyor sağlıkla kucaklarımıza alsak şu veletleriYediğin bi şey mi dokundu acaba çok geçmiş olsun Şu an bende yok ama sık sık oluyor
Bende hep öyleyim içiyorum gidiyorum içiyorum gidiyorum. Sudan dolayı ama benimki seninki su içtikten sonra değilse ya da öyle hissetmiyorsan enfeksiyon filanda olabilir tabi idrar tahlili vermekte fayda varKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Benim de sıklığım arttı. Hatta tuvaletten çıkarken bile tekrar geliyor gibi oluyorKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Geçen hafta verdim hafif enfeksiyon varmış monurol verdi onu kullandım tekrar vermedim tahlil haftaya şeker yüklenmesine gidecek tekrar veriyim bariBende hep öyleyim içiyorum gidiyorum içiyorum gidiyorum. Sudan dolayı ama benimki seninki su içtikten sonra değilse ya da öyle hissetmiyorsan enfeksiyon filanda olabilir tabi idrar tahlili vermekte fayda var
Evet geliyo da yarım litreyi bi kere de bitirmeye çalışıyorum yoksa aklıma gelmiyor içmek ondan mi diye düşünmeye baslamistimBenim de sıklığım arttı. Hatta tuvaletten çıkarken bile tekrar geliyor gibi oluyor
Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama suyu direk öyle içmek direk atılmasına sebep oluyormuş. Biraz daha yudumlamaya çalışEvet geliyo da yarım litreyi bi kere de bitirmeye çalışıyorum yoksa aklıma gelmiyor içmek ondan mi diye düşünmeye baslamistim
inşallah sağlıkla vaktinde doğar bebişler öyledir muhtemelen dert etme. Ben probiyotik başladım sen de doktoruna bir sor istersenTeşekkür ederim umarım öyledir. Hamileliğin ilk zamanlarına döndüm resmen. İnsan herşeyden şüphe ediyor sağlıkla kucaklarımıza alsak şu veletleri
idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Bir doktora görün istersen Gebelikte en az 3-4 litre su şart. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içince geçiyor ama tabii su bile olsa abartmamak lazım. Fazlası zararKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Çok şükür valla ben de gebelik başından beri dayanamıyorum tatlıya Normalde de düşkün değilimdir oysa. Merak ediyorum tatlı tüketmen bebeğin kilosunu öne götürdü mü? Bebeğin karın çevresini bir geride ölçüyorlar bi ileride ölçüyorlar o yüzden çok takmıyorum ama geçen hafta çok tatlı yedim biraz önde ölçmüş. Yine bir ölçüm hatası mı yoksa tatlıdan mı oluyor merak ediyorumEvet gebelik şekerim yokmuş çok şükür çok mutlu oldum teşekkür ederim Ben kesin çıkacak gözüyle bakıyordum valla tatlıya düşkünüm çünkü. Çok şükür
Aynı dertten muzdarip durumdayım. Surekli tuvalete gidiyorum. Sanırım rahim büyüdü mesaneye baskı yapıyorKızlar günlük en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ama son bir haftadır aşırı tuvalete gitmeye başladım bazen gidiyorum 10 dakika sonra yine geliyo suyum böyle gelmez diye düşünüyorum gece 4 5 kere kalkıyorum
Doğru olabilir normalde hiç aklıma gelmez içmek anca öyle zorluyorum ama dikkat edeyim artık teşekkür ederimBir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama suyu direk öyle içmek direk atılmasına sebep oluyormuş. Biraz daha yudumlamaya çalış
Bende öyleyim zar zor işte 0,5 liklerden içip bitirmeye çalışıyorum. Bitince motive oluyorum hadi bi tane bi tane daha diye öyle öyle içmeye çalışıyorumDoğru olabilir normalde hiç aklıma gelmez içmek anca öyle zorluyorum ama dikkat edeyim artık teşekkür ederim
Geçen hafta yaptırdım çok hafif var dedi monurol kullandım ama öyle yanma kaşıntı gibi şikayetlerim de yok tekrardan yaptiriyim olmadiidrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Bir doktora görün istersen Gebelikte en az 3-4 litre su şart. İdrar yolu enfeksiyonu bol su içince geçiyor ama tabii su bile olsa abartmamak lazım. Fazlası zarar
Evet motive ediyo içtikçe ama 2 lt den fazlaya çıkamıyorumBende öyleyim zar zor işte 0,5 liklerden içip bitirmeye çalışıyorum. Bitince motive oluyorum hadi bi tane bi tane daha diye öyle öyle içmeye çalışıyorum
O kadar çok şey denedim ki pekmez, limon, buhar banyosu neler neler. Doktor da ilaç vermedi. Hava verdi ama kortizol içerdiği için kullanmak istemedim. Sık dişini dedi modern tıbbın geldiği son noktaçok geçmiş olsun limon içmeyi denedin ni?