- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.721
İnşallah canımCanim korkma yatışın verildi dinleniceksin Allah’ın izniyle atlaticaksin haberdar et bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımCanim korkma yatışın verildi dinleniceksin Allah’ın izniyle atlaticaksin haberdar et bizi
Çok geçmiş olsun, inşallah hiç bi sıkıntı olmadan atlatırsın..güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum
İnşallah canım aminÇok geçmiş olsun, inşallah hiç bi sıkıntı olmadan atlatırsın..güzel haberlerini bekliyoruz
Şu an nasıl bir tedavi izliyorlar canım? Progestan falan mı veriyorlar?İnşallah canım amin
Ay yemin ederim aynı şeyleri ben hissettim bugün, ilk defa da oluncaaa hahhhh vallahi çıkacak şimdi dedimOlmaz mı canım geçen de yazmıştım vajinama direkt tekme atıyor, makat pozisyonunda zaten benim bebek ayakları alttan çıkacak diye ödüm kopuyor
Canımm benimmm, allah yardımcınız olsunnnnn inşallahhh, geçmiş olsun bir sürü duacın var buradaKızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum
Çok sağol canım iyiki varsınız Allah kimseye yaşatmasınCanımm benimmm, allah yardımcınız olsunnnnn inşallahhh, geçmiş olsun bir sürü duacın var burada
Canımm duamız seninle hiç stres yapma bebisin de sen de gayett sagliklisiniz korkma hiçİnşallah canım
Ayaklarım şiş cok dayak yemiş gibi üstüne basamıyorumKızlar ayakları şişen var mı? Happy mom baktığımda şişmeye tansiyon, şeker filan bir sürü şey yazmışlar. Ben ödemdir diye düşünüyodum korktum açıkçası
Biraz kolda ağrı oldu akşama doğruAy bende yarın olacağım
Çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelecek moralinizi yüksek tutmaya çalışınCiğer geliştirici iğne yapıldı penisilin antibiyotik tedavisi başlandı azitro falan başladılar kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan olmuş çok sinsi bişey gerçekten siz de dikkatli olun
İdrar yolu enfeksiyonu onada mı sebep oluyormuş bilmiyordum Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırsınızCiğer geliştirici iğne yapıldı penisilin antibiyotik tedavisi başlandı azitro falan başladılar kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan olmuş çok sinsi bişey gerçekten siz de dikkatli olun
Canımm duamız seninle hiç stres yapma bebisin de sen de gayett sagliklisiniz korkma hiç
Evet canım öyle dedi doktor sağolİdrar yolu enfeksiyonu onada mı sebep oluyormuş bilmiyordum Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırsınız
G gunes870Canım çok iyi anlıyorum malesef enfeksiyon bela neyseki sızıntı toptan gelmedi Allah korudu seni korkma atlatacaksın sürece benzer şeyler yaşadım sen canını sıkma bebeğin güzelce büyüyüp gelicek insallah ama pozitif olman lazım bide nacizane havuç suyu kese onarımında oldukça etkili demişlerdi benim sürecimde her gün tüketmeye çalış hastaneye iste gerekirse dualarım sizinle