- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.721
Ciğer geliştirici iğne yapıldı penisilin antibiyotik tedavisi başlandı azitro falan başladılar kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan olmuş çok sinsi bişey gerçekten siz de dikkatli olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım iyiki varsınızCanımm benimmm, allah yardımcınız olsunnnnn inşallahhh, geçmiş olsun bir sürü duacın var burada![]()
Canımm duamız seninle hiç stres yapma bebisin de sen de gayett sagliklisiniz korkma hiçİnşallah canım![]()
Ayaklarım şiş cok dayak yemiş gibi üstüne basamıyorumKızlar ayakları şişen var mı? Happy mom baktığımda şişmeye tansiyon, şeker filan bir sürü şey yazmışlar. Ben ödemdir diye düşünüyodum korktum açıkçası![]()
Biraz kolda ağrı oldu akşama doğruAy bende yarın olacağım![]()
Çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelecek moralinizi yüksek tutmaya çalışınCiğer geliştirici iğne yapıldı penisilin antibiyotik tedavisi başlandı azitro falan başladılar kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan olmuş çok sinsi bişey gerçekten siz de dikkatli olun
İdrar yolu enfeksiyonu onada mı sebep oluyormuş bilmiyordumCiğer geliştirici iğne yapıldı penisilin antibiyotik tedavisi başlandı azitro falan başladılar kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan olmuş çok sinsi bişey gerçekten siz de dikkatli olun
Canımm duamız seninle hiç stres yapma bebisin de sen de gayett sagliklisiniz korkma hiç
Evet canım öyle dedi doktor sağolİdrar yolu enfeksiyonu onada mı sebep oluyormuş bilmiyordumÇok geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırsınız
![]()
G gunes870Canım çok iyi anlıyorum malesef enfeksiyon bela neyseki sızıntı toptan gelmedi Allah korudu seni korkma atlatacaksın sürece benzer şeyler yaşadım sen canını sıkma bebeğin güzelce büyüyüp gelicek insallah ama pozitif olman lazım bide nacizane havuç suyu kese onarımında oldukça etkili demişlerdi benim sürecimde her gün tüketmeye çalış hastaneye iste gerekirsedualarım sizinle
![]()
Allah yardımcın olsun canımAzar azar gelmeye devam ediyor sürekli yatacakmışım kalan sürede ne kadar tutabilirlerse içerde tutmaya çalışacaklar bebeği![]()
Oluyor canım herkeste maalesefKızlar 4 gündür kan ilacı kullanıyorum. Kullandıktan kısa süre sonra kullan ishal ve ayıptır söylemesi dışkıda siyahlık oluyor mu
Oy maşallah kocaman olmuş bile annesi hiç telaş etme arkadaşlarda demiş gerekirse ciger geliştirici yaparlar ilk gebeligimde nasi bir kanamam var o haftalarda doktor heran dogum başlayabilir dedi yatış verildi ciger geliştirici iğneler yapıldı
Çok fazla ayakta kalıp cok yürüyüş yapınca ya da fazla hareketsiz kalinca bende de oluyorKızlar ayakları şişen var mı? Happy mom baktığımda şişmeye tansiyon, şeker filan bir sürü şey yazmışlar. Ben ödemdir diye düşünüyodum korktum açıkçası![]()
Çok teşekkür ederim moral olduOy maşallah kocaman olmuş bile annesi hiç telaş etme arkadaşlarda demiş gerekirse ciger geliştirici yaparlar ilk gebeligimde nasi bir kanamam var o haftalarda doktor heran dogum başlayabilir dedi yatış verildi ciger geliştirici iğneler yapıldı
yine de Rabbım yardım etti zamanında geldi bebegim sende sakin ol lütfen eminim hersey guzel olacak sizin için![]()
Dualarım seninle canımTeşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım. 27 haftalık olmuş bebeğin, birşey olmaz merak etme. Gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle.Kızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()