- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.701
Azar azar gelmeye devam ediyor sürekli yatacakmışım kalan sürede ne kadar tutabilirlerse içerde tutmaya çalışacaklar bebeği 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun. Dilerim bir sorun yaşanmadan devam eder süreç. Kaç haftalıktınız?Azar azar gelmeye devam ediyor sürekli yatacakmışım kalan sürede ne kadar tutabilirlerse içerde tutmaya çalışacaklar bebeği![]()
27+2Allah yardımcınız olsun. Dilerim bir sorun yaşanmadan devam eder süreç. Kaç haftalıktınız?
Olmaz mı canım geçen de yazmıştım vajinama direkt tekme atıyor, makat pozisyonunda zaten benim bebek ayakları alttan çıkacak diye ödüm kopuyorKızlar bebek hareket ettikçe vajinada benim gibi baskı hisseden oldu mu? Böyle ağrı değil gıdıklanma da değil ama bebek hareket ettikçe bir şey seğiriyor sanki. 27 haftaya gireceğim, ilk defa böyle oldu şaşırdım
Canım benim Allah yardımcın olsun. Zamanında ben ve doktorum da böyle bir şeyden şüphelenmiştik geri dönülemez bir şey değil sızıntıyı kapatabiliyorlar. Allahın izniyle her şey yoluna girer umarım bizi habersiz bırakmaKızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()
Korkup stres yapmayın. Bebeğinize bir şey olmayacaktır Allah'ın izniyle. Bu haftalarda artık daha hızlı büyüyüp gelişiyor bebekler. Yaşama şansı daha fazla. Ciğerleri de gelişme evresinde, tutabildikleri kadar tutarlar gerekirse ciğer geliştirici yaparlar. Siz sakin olun yeter ki.
Ay bende yarın olacağımKızlar, bugün tetanoz aşımın ilkini oldum :) Umarım hiç bir sıkıntı olmaz![]()
AminKorkup stres yapmayın. Bebeğinize bir şey olmayacaktır Allah'ın izniyle. Bu haftalarda artık daha hızlı büyüyüp gelişiyor bebekler. Yaşama şansı daha fazla. Ciğerleri de gelişme evresinde, tutabildikleri kadar tutarlar gerekirse ciğer geliştirici yaparlar. Siz sakin olun yeter ki.
Bakarsınız sızıntı durmuş hiç bunlara da gerek kalmamış.
Rabbim yavrunuza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()
Kızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninleAzar azar gelmeye devam ediyor sürekli yatacakmışım kalan sürede ne kadar tutabilirlerse içerde tutmaya çalışacaklar bebeği![]()
İnşallah canımCanim korkma yatışın verildi dinleniceksin Allah’ın izniyle atlaticaksin haberdar et bizi![]()
Çok geçmiş olsun, inşallah hiç bi sıkıntı olmadan atlatırsın..güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()
İnşallah canım aminÇok geçmiş olsun, inşallah hiç bi sıkıntı olmadan atlatırsın..güzel haberlerini bekliyoruz
Şu an nasıl bir tedavi izliyorlar canım? Progestan falan mı veriyorlar?İnşallah canım amin![]()
Ay yemin ederim aynı şeyleri ben hissettim bugün, ilk defa da oluncaaa hahhhh vallahi çıkacak şimdi dedimOlmaz mı canım geçen de yazmıştım vajinama direkt tekme atıyor, makat pozisyonunda zaten benim bebek ayakları alttan çıkacak diye ödüm kopuyor![]()
Canımm benimmm, allah yardımcınız olsunnnnn inşallahhh, geçmiş olsun bir sürü duacın var buradaKızlar bugün hastaneye gittim gelen sıvı amniyon sıvısıymış test yapıldı pozitif çıktı hastaneye yatışım verildi dua edin çok korkuyorum![]()